Videoblog Om Pale Clouds AW 2012 Kollektion

En af de ting, jeg havde glædet mig mest til forud for CIFFKIDS, var et besøg hos Pale Cloud for at kigge nærmere på deres kollektion for AW 2012 – altså næste vinters kollektion.

Jeg blev bestemt ikke skuffet – tvært i mod – der var luksuriøse materialer, smukke snit og flotte detaljer – hvilket passer perfekt med deres egen beskrivelse: “Childrens Daily Couture” (omend det nok ikke lige er det tøj, Fidusen ville få på i vuggestue 😀 ).

Jeg ELSKER kollektionen, og stort set hver eneste ting ville jeg ønske, de også lavede i str. voksen – hvilket jeg også ihærdigt prøvede at overbevise dem om, at de er nødt til at gøre 😉

Der ligger nogle virkelig smukke tanker og inspirationsidéer bag kollektionen, og jeg fik lokket Ian til at fortælle historien, så jeg kunne dele det med dig i en videoblog (se endelig videoen i fuld størrelse, så du forhåbentlig kan se de smukke detaljer på jakken lidt bedre). På den måde kan du nemlig tydeligt se og mærke hans passion for Pale Cloud.
Ian er gift med designeren Marion, og tilsammen udgør de holdet bag Pale Cloud.

Som sagt kommer denne kollektion først i butikkerne i sensommeren, så det er jo egentlig lidt tarvelig sådan at friste med et smugkig allerede nu. Til gengæld kan du finde deres helt nye sommerkollektion i Pale Clouds webshop (og hos Illum) nu – og den er mindst lige så smuk og gennemført.

Jeg vil meget gerne høre, hvad du synes om denne type indlæg – hvor jeg ved hjælp af designeren i en videoblog (eller i dette tilfælde hendes mand 😉 ) sætter fokus på nogle af mine favoritmærker?

Og hvis du synes om det, må du også meget gerne komme med forslag til andre mærker, det kunne være interessant at lave et videoblogindlæg om 🙂

In this videoblog, one of the founders of Pale Cloud – a childrens clothing brand – tells you about the inspiration for their AW 2012 collection.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *