Créme de la créme a la Edgar Udsmykker CIFFKIDS


Lige ved indgangen til CIFFKIDS – børnetøjsmesse, blev man mødt at denne fantastiske udstilling.
Den var lavet af Helle Høgsbro – indehaver af Créme de la créme a la Edgar som et bud på “the future of retail”.

Jeg elsker de forskellige scenarier med masser af små, finurlige detaljer der indbyder til at gå på opdagelse – og så er opdelingen i forskellige temaer virkelig fin.

Créme de la créme a la Edgar havde også deres egen stand på messen, og hvor var det fantastisk at kunne kigge og have tingene i hænderne igen, nu hvor hun har lukket sin fysiske butik og kun sælger online (hun fortalte dog faktisk, at der i Påsken kommer en pop-up-shop i det indre København, som vi kan glæde os til).

Det var et kærkomment gensyn med lagkagen, snemanden og de andre velkendte hæklede sager, som hver især er SÅ gennemførte med lidt Liberty hist og her og andre humoristiske detaljer som alle er med til at gøre, at man ikke kan undgå at forelske sig i dem.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

1 Kommentar

  • Åhh, hvor er det dog fint! Jeg er vild med den gamle skrivepult – må gøre et ihærdigt forsøg på at opdrive en lignende!

    Og nu vi er ved mentale indkøbslister, så vil jeg også gerne bede om den hæklede lagkage, indianerhøvdinge-fjerhatten (hvad hedder sådan en?), dukkevognen og de pastelfarvede kasser på væggen…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *