Show Med CIFFKIDS og Cover Kids

I dag var jeg sammen med Louise fra Guld.log inviteret til at overvære et show med børnemodens tendenser for efteråret/vinteren 2012/2013.

Showet var et samarbejde mellem CIFFKIDS (som er den ene af to messer her under modeugen i København, der fremviser børnetøj) samt Cover Kids.

Forelægger Malene Malling samt chefredaktør Sara Sievers begge fra Cover Kids gav begge en kort introduktion til showet, hvor de forklarede, at de havde lagt vægt på at finde de tendenser fra børnetøjet, som også kan spottes ved voksentøjet – uden at de vil lave dem om til små voksne – de skal have lov at være børn på børns præmisser, hvilket blandt andet også blev illustreret via de fysiske rammer i showet.
Det var enkle rammer, hvor børnene blandt andet gik på gulvet fremfor et podium – og der var endda en rutchebane bygget ind i sceneudsmykningen.

Børnene leged deres vej igennem showet med dans, kravlen på gulvet, rutchen og store smil og godt humør. Den gode stemning bredte sig lynhurtigt blandt publikum, og det var tydeligt, at showet skilte sig markant ud i forhold til shows med voksentøj her under modeugen – så jeg synes bestemt, at deres mission var lykkedes.

Showet var inddelt i forskellige stilarter og temaer, som alle tydeligt viser de forskellige tendenser for næste vinter; fine pastelfarver, en hip western/cowboystil med ternede skjorter, denim, cowboyveste og hatte, neonfarver samt citychic og preppy med den fineste franske stil, afdæmpede farver og smukke detaljer.

For at indfange stemningen optog jeg flere videoer, og i dette indlæg kan du se afslutningen på showet, hvor man virkelig fornemmer den gode stemning blandt både børn og publikum.

Jeg planlægger at bringe 4 indlæg med hver af de ovennævnte tendenser, hvor jeg både har videoklip fra showet samt viser tøj fra de forskellige udstillere – men mere om det de kommende dage 🙂

Eftersom jeg primært koncentrerede mig om at filme showet, tog Louise sig i stedet af at tage billeder, så du kan kigge forbi hendes blog for at se flere fotos – og søde Helena fra den norske blog, The Junior, som Louise og jeg havde fornøjelsen af at hilse på, har virkelig også taget nogle smukke fotos fra showet.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *