Kan Stiletter Være Kunst?

Disse stiletter fra Nicholas Kirkwood er intet mindre end et lille kunstværk i sig selv – i hvert fald hvis du spørger mig. Min kæreste er vist ikke helt af samme mening 😉

Jeg husker stadigt, at søde Ditte viste dem for et par år siden – det var kærlighed ved første blik, og mit hjerte bankede en lille smule hurtigere ved synet af den skulpturelle hæl med de fine glimtende sten kombineret med den helt perfekte snude (ikke for spids, ikke for rund – men helt perfekt).

Jeg faldt tilfældigt over dem den anden aften på Trendsales til en overordentlig god pris, så jeg skyndte mig at slå til, og de skulle meget gerne ankomme i morgen, så jeg evt. kan nå at lufte dem lidt under modeugen.

Jeg havde også udset mig den mest vidunderlige kjole fra Lanvin i fed sort silke, som ville være en helt perfekt makker til disse stiletter (det kræver de jo, det siger sig selv), men pga. særdeles uheldige omstændigheder blev den snuppet lige for næsen af mig tidligere på Ebay – æv æv æv!

Du kan se Nicholas Kirkwoods nye kollektion lige her – nogle af dem er lidt for ekstreme til min noget konservative smag, men jeg er fuld af respekt og forundring for hans utrolige designs.

Billedkilde: Sælgers billeder – samt Velvet Snow

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

    • Ja de nåede heldigvis frem i tide, men jeg havde ikke lige taget højde for den forfærdelige kulde, der ramte landet, så de står og pynter noget så fint i mit skab lige nu og venter på varmere tider 😉

  • De er meget smukke. Synes også normalt hans sko er meget fine, og har lige besøgt hans butik i London og må give dig ret i at den nuværende kollektion lige er en tand for mærkelig

    Og ja de fleste sko er kunstværker, er det ikke derfor vi elsker dem? :o)

    • Haha Mette – jo du har jo fuldstændig ret – og hvor er jeg misundelig på dit besøg i hans butik, det har jeg endnu til gode.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *