Fokus på: Ada Ada

Ada Ada er et skønt tøjmærke, som designer tøj til babyer og børn op til 6 år.

De sætter kvalitet og komfort i højsædet uden at det går ud over de fantastisk lækre designs.

Deres nuværende kollektion – efterår/vinter 2011/2012 er inspireret af Galaxen og stjernerne – og er forbundet med børnenes mod og ubegrænsede fantasi.

Ada Ada siger selv, at de ved at bruge “børnenes  mod” som deres inspirationskilde, har rykket deres egne grænser og benyttet sig af unikke stoffer, kontrastfyldte prints samt hippe nye designs, således at kollektionen er et eventyr – og at de håber, vi vil slutte os til dem i rejsen mod stjernerne.
Den beskrivelse er da slet ikke til at stå for – og jeg har det på samme måde med deres designs, som på én gang både er klassiske i farver og snit – og alligevel tydeligt skiller sig ud og er nem at identificere som deres designs.
Jeg glæder mig rigtig meget til at kigge nærmere på deres nye kollektion i slutningen af ugen på CPH KIDS – en af Københavns modemesser for børnetøj – og til at få tøjet i hænderne, så jeg har mulighed for at mærke, om kvaliteten er lige så lækker, som jeg har indtryk af.

Billedkilde: Ada Ada

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • Det er supercool tøj! Endnu har de ingen danske forhandlere, men denne hollandske webshop har mærket (og iøvrigt ganske fordelagtig shippingpris!!!) – http://www.shak-shuka.com..
    Og så gør det jo forresten heller ikke noget at shoppen der er smækfyldt med andre lækre sager og at der er tilbud på noget af Ada Ada-tøjet:-)

    • Åh Dorte tusinde tak for PERFEKT info!

      Og ja, det er virkelig cool og lækkert. Nu fik jeg rørt lidt ved det her på messen og det gjorde bestemt ikke min begejstring mindre 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *