Venindetid

20120124-225804.jpg

I lørdags mødtes jeg med 3 veninder for at spise brunch på LêLê på Vesterbro, hvor vi havde købt et fint Downtowntilbud i december. I bedste SATC stil mødes jeg ofte med netop disse veninder for at brunche, og når man går hjemme på barsel er det simpelthen fantastisk at komme lidt ud blandt voksne mennesker og kunne spise god mad, mens man uforstyrret får en dosis venindehygge.

Jeg havde iført mig hele to af mine lagersalgskup fra by Malene Birger – både en tanktop samt mine fine silkeshorts. Jeg synes, det fungerede rigtig godt med et mix af en casual tanktop sammen med de fine shorts og en blazer med opsmøgede ærmer.

Brunchen på LêLê kan så absolut anbefales. Der er et perfekt mix mellem vietnamesiske specialiteter og de helt traditionelle ting i en brunchbuffet – og så er der et overdådigt dessertbord med bl.a. en chokoladefontæne og skumfiduser samt frugt på spyd, som man kan dyppe deri – ammenam!

Vi har efterhånden været rundt på en del af de forskellige steder i København og omegn, som tilbyder brunch – og vi har hver vores favoritter, fordi det også er forskellige ting, vi sætter pris på. Fx er det noget nær livsnødvendigt for mig med pølser, æg og ikke mindst pandekager – mens alt det der med salat og grøntsager absolut ikke finder vej til min tallerken 😀

Hvilke ting udgør en god brunch for dig? – og har du et godt bud på, hvor vores næste brunchtur skal gå hen?
Jeg syndes nemlig efterhånden ikke, der er så mange oplagte muligheder tilbage…

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Hej Lisbeth,
  Det lyder som mig når du beskriver jeres vigtige brunch hygge 🙂
  Jeg er VILD med brunch buffet, så man kan få ekstra mange søde sager og faktisk er Lele mit favoritsted, da jeg synes udvalget er størst samt jeg elsker stedet, både til brunch og aften!
  Et andet godt sted jeg kan anbefale er bastionen og løven på holmen og deres buffet er lækker og varierende. Både hyggeligt om sommeren at sidde på de skæve brosten og vinteren og nyde udsigten med de smukke omgivelser. Ellers er sommersko også på min top 5!!
  God dag!
  Kh Kira

  • Hej Kira,

   Ja jeg elsker også buffet – at kunne gå fuldstændig amok i lige præcist dét, man allerbedst kan lide 😀

   Jeg er også stor fan af dem om aftenen – især hvis man skal videre i byen og kan sidde og hygge med deres cocktails 🙂
   Bastionen og Løven har vi afprøvet med stor succes – men Sommersko er jeg til gengæld ikke fan af, efter at de har fået nye ejere (men nu var min kæreste så også medejer af det for nogle år tilbage, så det er måske derfor, vi ikke bryder os om det i den nye udgave 😀 )…

 • Nu bor jeg ikke lige i nærheden af nogle gode brunch-steder, som du vil komme i nærheden af, Lisbeth, men når jeg laver det herhjemme er pandekager, scrambled eggs og pølser bestemt også et must-have. Derudover elsker jeg også en god grapefrugtsalat med solsikkekerner ristet med sukker.

  Og hvor ser du altså altid fantastisk ud, uanset hvad du ifører dig! 🙂

  • Great minds think alike – er det ikke sådan, man siger? 😀
   Der er en café her på Østerbro, som simpelthen laver verdens bedste amerikanske pandekager med en smule hasselnødder i. De er så luftige, at de kan suge uanede mængder af sirup – og det er jo i virkeligheden primært pga. sirup, at man spiser pandekager 😛

   Og hvor er du sød – TAK!

  • Hov ja det er da smutte for mig med at få skrevet det i dag.
   Det er et gammelt udsalgskup fra H&M, som efterhånden er en del år gammel…

 • De er så fine dine shorts 🙂
  Hmm..en god brunch for mig er et sted, hvor udvalget ikke er alt for “mystisk” men hvor der er en en masse klassikere kombineret med enkelte specialiteter.

  • Tusinde tak – de har også levet helt op til mine høje forventninger 🙂

   Faktisk var det overraskende lækkert at spise vietnamesiske retter til brunch, men du har helt ret i, at klassikere skal der til – ellers går det helt galt 😀

 • Uuuh, brunchen på lele har lokket længe!! Ved du om de er ammevenlige?? Ellers kan jeg anbefale brunch på lyst på jægersborgsgade på nørrebro!!

  • Gør det, gør det! 😀

   Der var rigtig mange, der havde børn med, så det kan du i hvert fald sagtens.
   Evt kan du ved bestilling bede om at få et bord ved vinduet med sofahjørne – så kan du nemt sidde lidt diskret og amme 🙂

 • Kalaset i Nansensgade er er også rigtig godt!! Det er ikke brunch buffet men de har forskellige variationer inkl. en god klassisk en. Prøv iøvrigt deres Chai latte – som er hjemmelavet og ikke en af de der evindelige pulversager….

 • Sikke et fint look! Brunch er min “livret”, elsker at der er lidt af det hele 🙂 Mine brunchfavoritter er godt brød med ost, crossainter, frugt, græsk yoghurt med müsli, honning og frugt, pandekager (naturligvis!) god kaffe og friskpresset appelsinjuice (og måske en lille-bitte brownie, eller noget ;). Ah, godt lige at få dét repeteret !

 • Åhh, har faktisk endnu lele til gode….ku være man snart skulle….;-) Ellers har jeg og mine veninder lidt samme problem, alt er efterhånden prøvet og man skal efterhånden lede længe efter de der særlige brunches……jeg vil nu anbefale to. Meget forskellige kategorier, men så er der lidt til både den ene og anden slags brunch.

  1.
  Granola på Vesterbro tager nok pt prisen hos mig. Lidt pebret prismæssigt, men simpelthen verdens bedste morgenmads udvalg og deres eggcakes med forskellige nams i, er bare to die for!! Pandekager ligeså. Og deres juices – åhhh, de smager næsten af cocktails, og DET er altså fedt at starte dagen på den måde:-) Desuden er der en super hyggelig og autentisk stemning, og så ligger den på Værnedamsvej, hvor man jo så passende på hjemvejen kan slå et smut forbi ført summerbird, dernæst ostedelikatessen, og til sidst Tout Petit, der syr baby-liberty tøj ……(kan man høre, jeg har taget ruten lidt vel ofte??)

  downside: den er ikke børnevenlig. Der er slet ikke plads til barnevogn, heller ikke udenfor og det er nok mere et hipt sted, man vil hen uden barn. Men en gang imellem er den slags jo også rigtig rart….sidste gang sad Medina bagved og sippede kaffe og forrige gang var det Shirley, der gjorde det:-)

  2.
  Charlottehaven på østerbro…diametral modsætning til Granola. I stedet for småt, hyggeligt og autentisk, så er der her mere tale om stort, goldt og minimalistisk. Det er vist egentlig et sted med eksklusive hotellejligheder og eget spa og dens slags, men de har altså også en tilknyttet stor cafe, der er åben for alle. Og deres brunch er gigantisk. Der er tag-selv-bord og alt hvad hjertet kan begære. Og kaffe ad libitum. Desuden er det meget, meget børnevenligt, med masser af plads, masser af højstole, legeområde med legetøj og stor have, der om sommeren er åben med legeplads…..

  PS: pssst, du ser vidunderlig ud!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *