Vinderne af H&M Conscious Collection Newborn

Så har jeg fundet frem til de to vindere, som hver modtager et helt sæt fra H&Ms nye Conscious Collection Newborn til de helt nyfødte.

Der var mange rørende historier, og hvor blev jeg dog i godt humør af at læse alle jeres søde ord om nogen, I har kær (også dem, der har nomineret sig selv, for det ER altså vigtigt ikke at glemme sig selv, når man pruster rundt som højgravid) – og det var virkelig svært at vælge.

En enkelt af kommentarerne brændte sig dog fast, allerede første gang jeg læste den, nemlig Julie Sørensens:

Jeg vil gerne nominere min gravide storesøster :) Ja egentlig af en lidt mærkelig grund. Jeg har en søn på 1 år og min søster har en datter på 2 år. Da jeg blev gravid var hendes datter derfor 4 måneder. Hun blev rigtig ked af at hendes datter ikke ville være den lille i familien længere og hun kunne slet ikke oprigtig glæde sig på mine vegne. Så tænker man måske hun er en dårlig søster, men hun havde kæmpet mange år med at blive gravid og jeg blev gravid ved et uheld med en fyr jeg havde været sammen med i 2 måneder. Hun ville ikke låne mig nogle babyting graviditetstøj osv. Vi blev meget uvenner over dette men idag har vi fundet hinanden igen og jeg glæder mig til at blive moster for 2. gang. Jeg vil gerne give hende denne gave for at vise hende at jeg elsker hende og jeg er glad på hendes vegne og lægge stridighederne bag os. Og så er det jo lidt fedt at være “det større menneske.

Den anden af kommentarerne har jeg simpelthen udvalgt ved tilfældig lodtrækning.
Det var svært at vælge, og jeg synes også, man skulle have chancen, selvom man ikke havde en rørende historie at fortælle.
Den heldige udvalgte blev Barbara med følgende kommentar:

Jeg kunne nominere mig selv, da jeg snart skal være mor igen, men vil langt hellere nominere min bedste veninde. Hun blev enlig mor i oktober til en skøn lille pige. Jeg har så meget respekt for, at hun klarer det hele selv, og synes derfor hun har fortjent en lille præmie som kan gøre de sure dage med manglende søvn mere lyse og hjælpe lidt på det hårdt trængte tøjbudget.

I må meget gerne sende mig en mail med navn og adresse, så jeg kan give det videre til H&M 🙂

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *