50% rabat på Malene Birger og Lidt Udsalgstips

Malene Birger er én af de netbutikker, som altid har et stort udvalg under udsalget, og som ikke er nærrig med procenterne, hvis man har is i maven til at vente, til man er et stykke inde i udsalgsperioden.

Nu har de netop sat varerne ned med hele 50%, så nu begynder man for alvor at kunne gøre et par kup blandt de mange fine sager.

Jeg har her udvalgt nogle af mine udsalgsfavoritter, og fælles for dem alle (med undtagelsen af dem smukke taske med fjer) er at de er utroligt klassiske og derfor vil være langtidsholdbare elementer i min garderobe.

Jeg kan også godt se på mine valg, at jeg efterhånden er ved at forberede mig på et liv uden for min barselsbobbel og specialeskrivning 😉

Generelt har jeg efterhånden lært, at jeg under udsalg kun bør gå efter lækkert basistøj i en klassisk stil lavet af lækre materialer.

Så selvom et af sæsonens IT-items pludselig er sat ned, så prøver jeg virkelig at styre mig, fordi de mere sæsonprægede items ofte ikke holder ret længe i min garderobe.

Du kommer direkte til Malene Birgers udsalgskategori lige her.

I aften offentliggør jeg de to heldige vindere af H&Ms Conscious Collection Newborn 😉

Obs. Links i dette indlæg er reklamelinks, hvor jeg får en mindre procentdel af et eventuelt køb genereret via linket.
Det koster dig ikke noget, og såfremt du ikke ønsker dette, står det dig naturligvis frit for at google dig frem til et direkte link i stedet.
Selve indholdet i dette blogindlæg er ikke købt eller betalt af en sponsor – det er stadigt et udtryk for min egen, selvstændige mening.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *