Vind en plads med din mødregruppe på et Lovemade Mommyparty

Kender du mon Lovemade babymad?

Det er danske Silvia, som har skabt produktet, fordi hun gerne ville skabe et alternativ til det konservesmad på glas, man hidtil har måtte give sin baby, de dage hvor der ikke er tid eller overskud til selv at lave maden.

Lovemade er 100% økologisk og 100% fri for BPA. Det bliver produceret samme sted, som Urtekram producerer mange af deres produkter, og umiddelbart efter tilberedningen, så fryses maden ned, så man på den måde kan undgå at skulle bruge tilsætningsstoffer eller benytte sig af andre mærkelige konserveringsmetoder.

Maden fåes i 6 forskellige lækre smagsvarianter, så man kan tilbyde sin baby en varieret og sund kost med mange forskellige smagsindtryk, hvilket giver barnet mod på at smage flere forskellige ting senere i livet.

Lovemade har indgået et samarbejde med Økologisk Landsforening, hvor de tilbyder gratis babymad til 150 mødregrupper.

Jeg har fået lov at tildele 5 af pladserne til læsere her på bloggen – så du kan altså vinde en plads på et mommyparty med Lovemade.
Det går ganske enkelt ud på, at de 5 vindere hver især får leveret mad til hele deres mødregruppe, som de derefter kan invitere på et mommyparty, hvor alle kan smage de forskellige varianter fra Lovemade.

For at deltage, skal du sende en mail på konkurrence @ itsfashionbaby.dk, hvor du skriver din mailadresse, navn og fysiske adresse. Jeg giver oplysningerne videre til Lovemade, som derefter trækker de heldige vindere, der vil få direkte besked.

Send mig en mail ved at trykke her –  eller skriv til konkurrence@itsfashionbaby.dk

Sidste frist for at deltage er torsdag den 19/1 2012 kl 22.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *