Fine Fastelavnskostumer fra Ej Sikke Lej


Nu hvor Julen og Nytåret er overstået, så er det vist allerede tid til at tænke på fastelavn 😛

Jeg er særdeles udfordret rent kreativt (for at sige det på en meget pæn måde), så jeg har for længst erkendt, at jeg er nødt til at betale mig fra børnenes kostumer til fastelavn.
Trutten har tidligere været Panda og Barbapapa – i år er han vist desværre så stor, at han selv kræver medbestemmelse (og han fabler noget om at være racerbilkører), men Fidusen – ja hun er heldigvis så lille, at jeg helt enerådig kan vælge, hvad hun skal være.

Ej Sikke Lej har begået en genistreg, hvis du spørger mig, de har nemlig lanceret en serie af tøj med zebra- og leopardprint – så du både kan bruge tøjet til fastelavn vha. det fine tilbehør, der medfølger, som ører og haler – og derefter kan tøjet nemt benyttes til hverdag helt i tråd med tidens tendenser, hvor dyreprint er et stort hit lige nu.

Jeg ville elske at se Fidusen som verdens mest nuttede lillebitte leopard – jeg er helt overbevist om, at hun vil worke det  outfit.

Du kan bl.a. finde tingene i Ej Sikke Lejs egen netbutik hos LazyLazy.


Billedkilde: Ej Sikke Lej

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Fed info – var netop selv begyndt at tænke i fastelavn og var iøvrigt inde at kigge på det du skrev (var det) sidste år. Mon ikke min lille trold skal være Zebra 🙂

  • Ja de er altså næsten ikke til at stå for!

   Faktisk er jeg en lillebittesmule ærgerlig over, at de der tylskørter ikke fåes i str. lillebitte – for de er godt nok også lækre!

  • Tusinde tak for tip Barbara (endnu en gang 😉 ) – det må jeg have kigget på.
   Indtil nu har jeg nemlig kun spottet en overpriced Cars køredragt i “Legetøj fra BR”, som Trutten er overbevist om, at butikken hedder 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *