Nytårsoutfit

Nytårsaften havde jeg fornøjelsen af at iføre mig en kjole, som jeg har sukket over mange gange – og som jeg endda har måtte forære væk, selvom det gjorde ondt helt ind i hjertet.

Jeg endte med selv at købe den smukke kjole fra Rützou – og det har jeg bestemt ikke fortrudt.

Den har de smukkeste draperinger og falder noget så smukt – og så er der naturligvis de fine detaljer på ryggen, som gør hele forskellen samtidigt med at den stadigt er klassisk og kan overleve i mit klædeskab sæson efter sæson.

Desværre er der ikke taget de bedste billeder – det hele var en smule kaotisk med en Trut i festhumør, der var udstyret med knaldperler og konfetti – og en meget syg og ulykkelig lille Fidus, som det måske ses på billederne.

Ligesom både Louise og Camille, så nåede jeg hverken neglelak eller stiletter – men til gengæld var håret sat og make-up’en fundet frem, og vi havde alle en fantastisk aften – inkl. Fidusen som var så nogenlunde tilfreds, så længe hun befandt sig på mit skød.

Kjole: Rützou -.- Øreringe: Julie Sandlau

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *