Giveaway: H&M Conscious Collection Newborn

Jeg har tidligere skrevet om H&Ms nye Conscious Collection Newborn – som er en kollektion til nyfødte fremstillet af bæredygtige materialer uden kemiske tilsætningsstoffer.

Det er lavet i den smukkeste franske stil med afdæmpede farver, blomstrede mønstre og dejligt bløde materialer – præcist de ting, man har lyst til at svøbe sit nyfødte barn i.

Kollektionen kan købes online fra den 4. januar (tidligere skrev jeg, at det var den 27. december, men lanceringen er altså blevet rykket), men allerede nu har to heldige læsere mulighed for at vinde et sæt til sig selv eller til en veninde, søster, kollega eller lignende som er gravid eller helt nybagt mor.

Jeg ved godt, at bloggen har stået i konkurrencernes tegn i hele december, men jeg er rigtig stolt af at kunne præsentere denne giveaway i samarbejde med H&M – og eftersom mit tidligere indlæg om H&M Conscious Collection  Newborn affødte mange henvendelser både i kommentarfeltet og via mail, så håber jeg, at du tager godt i mod det 😉

For at deltage, skal du nominere en gravid eller nybagt mor her i kommentarfeltet med en kort begrundelse for, hvorfor netop hun fortjener at vinde et af de fantastisk søde sæt. Det er naturligvis tilladt at nominere sig selv!

Alle små historier, anekdoter og begrundelser er velkommende – hvad enten de handler om moderen, dit forhold til hende, barnet eller noget helt andet.

Du kan deltage frem til søndag den 8. januar 2012 kl 22 – hvorefter jeg udvælger to vindere, der hver får et helt sæt tøj til en dreng eller pige efter eget valg,

Husk at skrive din rigtige mailadresse i feltet dertil, så jeg kan få fat i dig, hvis du vinder.

Du kan læse mere om H&Ms Conscious Newborn lige her 🙂

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Min kollega fortjener at vinde et sæt. Hun har termin til marts og har været en del igennem for at blive gravid. 3 år og mange behandlinge, har det taget. Men nu skal hun og hendes mand endelig være forældre.

  Jeg vil elske at kunne forære deres kommende baby sådan et fint sæt tøj.

 • Jeg vil gerne nominere min bedste veninde igennem alle tider. Vi har kendt hinanden siden vuggestuen og selvom vi ikke bor tæt mere, betyder hun stadig alt for mig. Lykken har nu engang villet det sådan at vi er gravide samtidig, hvor jeg har termin 1. Maj og hun har 8.maj, ikke noget vi nogensinde har talt om eller diskuteret, jeg tror bare det er meningen 😉 jeg dynes hun fortjener denne skønne præmie, blot fordi hun er hende 🙂 knus Louise

 • Jeg vil gerne vinde et sæt tøj til min veninde Sofie.

  Vi blev gravide samtidig i 2010, men desværre gik det ikke som det skulle, og hun fik en ufrivillig abort. Det samme skete også anden gang 🙁 man siger jo at tredje gang er lykkens gang, og det er det også i dette tilfælde 🙂 hun venter sig en lille dreng til marts 🙂

  Vh Louise

 • Uha det er sp fint – hvis jeg er heldig kan min lille Bror være i sættet og ellers har jeg to veninder der begge venter drenge til Februar så hvis Bror er for stor vil jeg glæde en af mine super veninder med et sæt.

  Kh Stine

 • Åhhh hvor er det yndigt, hvorfor er min Viol allerede 8 mdr. det er da virkelig lækkert, Well done H&M!

  Skal jeg dominere nogen, bliver det uden tvivl min svigerinde, hun er virkelig sej, hun har taget det store springet og valgt at blive forælder helt alene, med hjælp fra en doner, det er simpelthen så vildt og jeg beundre hende meget for den store opgave det bliver at være alene om et barn. Så jeg syntes hun fortjener og svøbe sin lille pige i det lækre sæt, når hun ankommer til maj!

  Kærlig hilsen Amalie

 • Jeg kaster mig ud i at nominere mig selv fordi dette sæt jo bare lige passer til min skønne baby…

  Super dejlig giveaway og inspirerende blog!

  Kh Louise

 • Det fine sæt synes jeg at jeg og min nyfødte datter fortjener. Vi er netop i dag blevet udskrevet fra hospitalet efter vi har været indlagt i 6 uger da hun har en misdannelse ved lungen som gør at hun har svært ved at trække vejret. Nu mener lægerne at hun er stabil nok til vi kan tage hjem og så skal hun opereres om et år. Men hun vil være så yndig i det sæt 🙂
  God dag..

 • Jeg vil tillade mig at nominere mig selv. Jeg blev mor til en dejlig lille dreng juleaften små 3 uger før termin, da vi var på juleferie i et sommerhus næsten 400 km hjemmefra. Det var den mest fantastiske julegave, at få men godt nok også hårdt at skulle finde det nærmeste sygehus, hvor vi kunne føde, for derefter ikke at kunne tage hjem før Ønskebørn åbnede d. 27 dec så vi kunne leje en autostol. Vi stod uden bleer og andet udstyr juleaften. Heldigvis kunne familie og venner hjælpe til og skaffe de nødvendige ting. Vi nåede lige hjem så vi kunne fejre juleaften sammen med vores datter på 3 år som synes at det var dejligt at lillebror kom til verden.

 • Jeg vil gerne nominere min store søster. Hun og hendes mand har prøvet i 7 år uden held. Været i gemmen alle de forskellige ting. Men langt om længe i august kom den dejligste lille pige til verden. 1,5 mdr fortidligt og i løbt af 10 minutter i soveværelset med far som “jordmor”. Og hun er bare helt perfekt! Hun er blevet stjernen i vores liv og hun var værd at vente på.
  Så jeg vil gerne nominer hendes mor som har ventet længe på hendes guldklump.

  Mvh sisse

 • Mine svigerdøtre giver mig talløse glæder, den ene har en lille nyfødt dreng, hende ville jeg gerne glæde med et lille sæt, det ser SÅ fint ud….

 • Hej
  Jeg har en lille pixi dreng, så det ville være perfekt, at vinde sådan et sæt. Jeg er på udkig efter et fint sæt til barnedåben, og dette vil jo være perfekt til sådan en særlig dag 🙂
  Vh. Louise 🙂

 • Jeg vil hjertens gerne vinde tøj til mine to nyfødte nevøer. De er så fine og små. De hedder Anton og oskar og er enæggede tvillinger. Deres forældre gør alt for at tilfredsstille de to små krabater, men det kniber med tøjet, da babytøjet er indkøbt i str.56. Så det er alt for stort! Vi ville alle sætte pris på noget fint tøj der passer 🙂

 • Jeg våger pelsen og nominerer mig selv!

  Om ikke mindre end 7 uger er jeg sat til at skulle blive mor, for første gang – og første gang gir’ allerede nu sved på panden og rystende knæ. Selvom massere af kvinder går igennem det her, så fjerner det ikke angsten for ikke at kunne finde ud af det.

  I det mindste kan man sørge for at ens baby får god stil, især med denne lækre kollektion fra H&M. 🙂

 • Jeg har glædet mig til kollektionen siden du skrev det tidligere indlæg. Og jeg var inde på H&M´s hjemmeside d. 27/12 kl. 00.01 for at se efter kollektionen, og har tjekket hver dag lige siden (jeg er sengeliggende – så har masser af tid) for at se om den mon snart var der. Så helt selvisk vil jeg gerne nominere mig selv (og vores babydreng der gerne skulle blive i maven indtil Februar).

 • Jeg vil være så ufin at nominere undertegnede. Min lille nus er knap 2 mdr. og har nu næsten fordoblet sin lidt fesne fødselsvægt, så nu kan han endelig passe str. 56 og vil meget gerne kunne føre sig frem i så fint et sæt.

 • Jeg kunne nominere mig selv, da jeg snart skal være mor igen, men vil langt hellere nominere min bedste veninde. Hun blev enlig mor i oktober til en skøn lille pige. Jeg har så meget respekt for, at hun klarer det hele selv, og synes derfor hun har fortjent en lille præmie som kan gøre de sure dage med manglende søvn mere lyse og hjælpe lidt på det hårdt trængte tøjbudget.

 • Jeg vil gerne nominere min skolekammerat. Hun fødte sin datter lige inden jul på badeværelsesgulvet mens den 4 årige søn var i stuen. Lidt af et drama som gik rigtig godt. Hen over julen har den lille mus været indlagt med en infektion – så en lækker pakke fra hm ville være så dejlig at kunne overbringe.

 • Jeg vil gerne nominere min gravide støresøster 🙂 Ja egentlig af en lidt mærkelig grund. Jeg har en søn på 1 år og min søster har en datter på 2 år. Da jeg blev gravid var hendes datter derfor 4 måneder. Hun blev rigtig ked af at hendes datter ikke ville være den lille i familien længere og hun kunne slet ikke oprigtig glæde sig på mine vegne. Så tænker man måske hun er en dårlig søster, men hun havde kæmpet mange år med at blive gravid og jeg blev gravid ved et uheld med en fyr jeg havde været sammen med i 2 måneder. Hun ville ikke låne mig nogle babyting graviditetstøj osv. Vi blev meget uvenner over dette men idag har vi fundet hinanden igen og jeg glæder mig til at blive moster for 2. gang. Jeg vil gerne give hende denne gave for at vise hende at jeg elsker hende og jeg er glad på hendes vegne og lægge stridighederne bag os. Og så er det jo lidt fedt at være “det større menneske” 😉

 • Der er ingen andre gravide i min omgangskreds, så jeg vil, som flere andre, tillade mig at nominere mig selv. Simpelthen fordi det er så spændende at gå og tænke på, at jeg om nogle måneder er nogens mor. Og var der er en præmie for sejeste onkel to be, fortjente både min og min kærestes lillebror en, for det er så hyggeligt som de også glæder sig…

 • Jeg vil gerne nominere min svigerinde.
  Hun er en fantastisk mor, og fortjeener at blive forkælet med lækkert tøj til hendes lille prinsesse :o)

 • Jeg vil gerne nominere min bedste veninde. Hun og hendes søde kæreste blev forældre til en skøn lille pige i slutningen af oktober. Men inden da havde de været igennem 3 hårde år med diverse behandlinger, da naturen ikke var villig til at give dem et barn. De giver næsten op til sidst og begynder istedet at tale adoption, men inden de vil kaste sig ud i det, så vil de tage en pause på 6 mdr fra alt baby-relateret, så min veninde kan få færdiggjort hendes bachelor som hun netop havde udsat pga hele baby-eventyret. 1,5 måned efter får jeg meget underlige sms’er fra hende imens jeg er i Barcelona, hvor hun er meget kryptisk og bliver ved med at nævne at det er meget vigtigt at jeg ringer, så snart vi lander i DK igen. Det gør jeg selvfølgelig og får nyheden om at de er blevet gravide helt selv uden hjælp out of the blue. Needless to say, så sidder jeg og flæber næsten hele togturen fra Kbh til Odense.
  Jeg synes bestemt de fortjener lidt forkælelse efter alt de har været igennem og vi har faktisk netop snakket om denne kollektion, fordi de også går op i økologi. Jeg håber min veninde får lov til at vinde!

 • Jeg vil gerne nominere min dejlige søster. Hun er det rareste og mest kærlige menneske jeg kender. Hun har altid været en fantastisk støtte for mig, og dette er selvom vi ikke altid har boet i samme land.

 • Hej,
  Jeg vil gerne nominere min lillesøster, som venter en pige 🙂 Hun bliver den første pige blandt de mange drenge i familien.

 • Hej. Jeg vil gerne nominere min niece, som først i det nye år venter sit første barn, en pige:O) Min niece har været igennem en del, men er kommet godt ud på den anden side. Først brændte hendes barndomshjem, alle de gemte minder, legetøj, baby tøj mm brændte væk. Ugen efter døde hendes mor, under tragiske omstændigheder. Alt dette har min niece bearbejdet rigtigt flot. Og nu skal hun være mor. Og min stolte storebror skal være morfar:O) Noget han glæder sig til:O)

 • Jeg vil gerne nominere Kirstine, som jeg har gået på uni med i sin tid, o som jeg netop har “genopdaget” som god kaffeveninde. Hun har et barn, som hun havde en frygtelig fødsel med, og nu venter hun nummer to, som hun er lidt nervøs ved tanken om fødslen af (forståeligt nok). Samtidig har hun nu været arbejdsløs i næsten et år, hvilket heller ikke har gjort hele tanken om endnu et barn og barsel helt nem. Hun er dog altid positiv og glad og en virkelig sød bekendt, som da fortjener en ekstra lille gave til baby 🙂

 • Jeg vil gerne nominere min veninde, Ditte, som blev mor til en dejlig pige den 16. oktober 2011. Jeg kender Ditte fra mødregruppe med vores sønner, der er fra 2008, og skæbnen ville det sådan, at jeg i april 2010 fødte min datter i bilen på vej til hospitalet. Da Ditte sidste år fødte sin datter nåede de heller ikke frem til hospitalet, og hun er derfor også født i bilen. På den måde er vi og vores døtre forbundet på en meget forunderlig måde <3

 • Jeg vil gerne nominere min dejlige veninde, der venter sit første barn til marts <3 hun har været kysset mange frøer inden hun fandt sin drømmeprins, og derefter har hun været i behandling for nu at vente en lille dreng 🙂 hun fortjener at vinde et fint sæt til sin baby <3

 • Jeg vil gerne nominere min veninde Lea 🙂 Hun er lige blevet mor idag til en skøn lille dreng, deres første fælles barn. De fortjener helt sikkert sådan en dejlig sæt til deres søde lille trut!

 • Min fantastiske veninde Susanne som har en søn på 3 år, men er gravid med tvillinger, har termin i starten af marts, syns hun fortjener sådan et sæt , hun har virkelig kæmpet med smerter og samtidig det er tung, samt hun alligevel har været i gang med udd. så hun kunne blive færdig med det modul, inden hun gik på barsel. hun klare bare alting så godt.

 • Kunne da godt tænke mig at nominere mig selv så 🙂 jeg har termin til juli og har stadig til gode at købe noget som helst, så kunne da være ret sjovt at vinde det første til den lille baby 😀 eneste lille detalje er dog vi ikke ved hvad det bliver endnu 🙁 det ved vi først om en 3-4 uger! Den første scanning der mente jordemoren dog at det nok var en dreng.. Så det holder vi ved indtil andet påvises 😀

 • Min dejligste nabo Rebekka skal klart vinde dette fantastiske tøj til lille trutten i hendes mave. Jeg elsker at have hende så tæt på og glæder mig til endnu en lækkerbisken i nabolaget. Det er trods alt ikk mange der har cupcakes take away, lækre surprice julegaver indeholdende glimmer og gode mor råd i en og samme skønne pige.

 • Jeg vil gerne nominere min søde dejlige søster, hun venter en lille pige på den allersidste dag i februar i år.
  Tankerne bag collectionen passer så fnt til hende og hun fortjener en lille optur.

 • Min aller bedste veninde skal nomineres her. Hun er altid klar på en snak, et knus og en håndsrækning om nødvendigt. Sådanne veninder er guld værd :-). Hun har termin i start marts.
  Min mail: didde_louise@hotmail.com

 • Jeg vil gerne norminere min søde kollega Maria, som lige præcis idag er blevet mor til en lille fin prinsesse.. Lille Ellen ville være så utolig lækker i det fine sæt tøj og det er lige Maria’s stil.. Jeg har lige siden du første gang viste de fine guld babysko fra Marc jacobs, sukket efter at forære dem til en lille prinsesse så dem skal Ellen selvfølgelig have, og de passer jo perfekt til dette sæt..

 • Jeg vil da gerne nominere mig selv 🙂 Fordi jeg er overbevist om, at vores kommende lillesøster vil være bedårende i den fine liberty body-kjole 🙂

 • Jeg vil gerne nominere min søde veninde Pia, som venter en lille baby til sommer. Hun fortjener det virkelig, og jeg er sikker på, at hun bliver en fantastisk mor og glæder mig til at se hende stråle af lykke. Og da jeg jo skal være tante, så er det også lidt vigtigt, at den kommende bebs ser drønsmart ud, når han/hun skal luftes af mig 🙂

 • Jeg vil gerne nominere min veninde Victoria, der udover at være personifikationen af udtrykket “et livsstykke” også er mor til to pseudotvillingedrenge og nu venter sig en lille pige 🙂

  Hun er sød, sjov og skøn – og har virkelig været omsorgsfuld og overbliks- og overskudsagtig i en tid, hvor jeg ikke selv har haft meget af den slags. Senest har hun skaffet mig en jobsamtale og da jeg så hendes beskrivelse af mig i mailen til hendes kontakt, blev jeg simpelthen så rørt!

  Victoria fortjener det fineste, for det er hun!

  Acewtheface@hotmail.com

 • Selvom jeg har mange skønne veninder med mange skønne børn, vil jeg nu gerne nominere mig selv. Jeg er gravid (for første gang) og har termin til sommer, så alt er nyt og spændende. Et sådan sæt tøj ville være det første, jeg erhverver til den lille 🙂

 • Jeg har den sødeste veninde, som ville blive lykkelig over sådan et fint sæt til sin fine og dejlige lille dreng på 2 måneder idag. Min veninde har været igennem meget hårde tider og efter en alvorlig sygdom, som hun fik kæmpet sig ud af, vidste hun ikke, om hun kunne blive gravid. Men hun blev gravid jubii og sidder nu med den dejligste lille Elias, som er så sød og elsket meget højt af os! Min veninde er den første til altid at hjælpe, og kommer styrtende hvis man har brug for hjælp. Selv som meget højgravid stod hun klar. Hun er et fantastisk menneske og jeg synes hun fortjener lidt forkælelse med dette fine sæt og jeg er sikker på at Elias vil gøre producenterne stolte, for han vil uden tvivl være SÅ babylækker i det 🙂

 • Hurra… min veninde Lena skal være mor til marts… nøjagtig som jeg selv blev det sidste år….!
  Når man har fået barn finder man ud af, hvor vigtigt det er at have venner med barn/børn… så man er samme sted i livet.
  Vi havde dog en misforståelse mellem os henover julen og jeg kunne i den grad bruge en “forsoningsgave”….
  Og intet kunne være bedre end et øko-sæt til lille bønne!
  Jeg krydser alt og håber at du vil give mig en undskyldning for at ringe op og bede om “godt vejr” + en kaffe-date.

 • Min dejlige veninde, Lene. Det har været en lang og sej kamp for hende og hendes mand, men endelig vokser der en lille prinsesse i hendes mave. Hun (de) er altid så søde til at passe vores drenge, lege med dem og jeg vil elske at forkæle deres lille pige med dette lækre tøj.

 • Jeg vil gerne nominere min storesøster som faktisk har haft termin i går, men den lille pige er åbenbart endnu ikke klar til at komme ud til verden 🙂

 • Jeg vil gerne nominere min lillesøster. Hun venter en dreng til april.

  Hun har været en del igennem… 3 dage efter mit og min mands bryllup i 2009 blev hun opereret for en graviditet uden for livmoderen. Hun havde gået med det så længe at vi var lige ved at miste hende. Der var gået hul på æggelederen og hun havde blødt rigtig meget indvendigt. Hun troede selv hun havde forstoppelse…
  Nu venter hun en lille dreng med hendes mand samtidig med de jonglerer med istandsættelse af hus og eget tømrerfirma.
  Det var ikke planlagt med småfolk nu, da de har meget at se til, men pga. det hun har været ude for opfordrede hendes læge hende til at tænke over det en ekstra gang og de valgte at beholde ham.

  Jeg glæder mig til at min egen datter får en lille fætter og det ville være skønt at kunne give hende en ekstra gave for alt det hun har været igennem. Han er selvfølgelig den største gave man kan tænke sig, men ved hun også ville blive glad for dette sæt :o)

 • Jeg ønsker at nominere min 6 år ældre storesøster på 31 som fødte en dejlig lille pige for ca. 2 mdr. siden.

  Min søster bor i en lejlighed på 3. sal med sin mand. Hun har en dårlig hofte efter en gammel ski-skade, og går derfor dårligt. Hun færdiggjorde sin uddannelse (mens hun var gravid vel at mærke!) og fødte mens jeg var på en lang udenlandsrejse, så jeg var desværre ikke hjemme til at fejre baby-Maries ankomst eller til at fejre den nybagte mor og far. Derudover døjer vi desværre med en del allergi i vores familie, så jeg synes det ville være helt fantastisk, at min lille niece kunne komme i et lækkert sæt tøj, som endda er øko-venligt, og dermed ville være rigtig godt for hende & hendes fine hud.

  Med ovennævnte ting, samt det hårde arbejde der ligger i dét at få børn, mener jeg, at min storesøster fortjener at vinde dette fine sæt tøj til sin lille pige. Hun er den bedste & mest omsorgsfulde mor, og hvis hun bliver den heldige vinder, kan jeg garantere at hun vil være dybt taknemmelig og meget meget glad. (plus at baby-Marie vil se helt igennem sød & kær ud, i sådan et sæt!)

 • Jeg vil meget gerne nominere min kære veninde Rie, som lige har fået en lille julebaby (d.14/12, fjorten dage efter termin). En sød lille pige der skal hedde Ida. Rie er udover at være min veninde også en håndboldspiller på mit hold, dvs sige hun spiller jo ikke lige nu, men vi har virkelig brug for hende, da hun er den bedste på vores hold. Så jeg tænkte at jeg kunne “bestikke” hende med sådan et lækkert sæt tøj til lillepigen, så hun snart kommer tilbage på håndboldbanen til os andre, for vi savner hende virkelig. Det er da i hvert fald forsøget værd 😉
  Kærlig hilsen
  Linda Askjær

 • Jeg vil os være så fræk at nominere mig selv 🙂
  Har termin de. 9. Marts og venter en lille pige, har ikke rigtig fået købt så meget pigetøj så det sæt ville være tiltrængt (er bare så fint)
  Kunne godt bruge lidt medgang 🙂 er lige blevet sygemeldt pga bækkenproblemer, men har stadigvæk lige et par eksamener der skal overstået – ville være dejligt med lidt opmuntring 😉

 • I stumbled upon this H&M giveaway without even knowing a word of Danish. I was looking online to find a suitable gift for my very pregnant best friend, who is about to give birth to a baby girl end of January. She is proud to consider herself as being a very environment friendly mother, so she wears the H&M Conscious collection herself. given the fact that I live in Serbia, it’s not always easy to get something from H&M as they still don’t have stores opened here, but I always bring back something when travelling.

 • Jeg melder mig i hermed til!
  Jeg har igen særlig grund til at det skal være mig, udover at jeg jo venter en lille trold til juni og jeg eeeelsker babytøj. Og denne serie er jo helt fantastisk!! 🙂
  Jubiii, jeg håber jeg er heldig!!!

 • Jeg er selv gravid med termin om 2 uger, men vil nu gerne vinde saettet til min soede veninde Nadia der foedte en lille pige her den 30. december. Hun har en soen paa halvandet, og lillesoester har arvet hans toej, og nu vil hun ikke sende mig billeder af hende (jeg bor i Frankrig saa kan ikke lige svinge forbi), fordi hun ikke syntes hun ser fin ud i det drengede toej. Saa det er faktisk hoejst noedvendigt at vi faar noget fint toej frem til dem SNAREST:-)
  Godt nytaar!

 • Min kusine og jeg havde termin samme dag i sommers, desværre mistede hun først en tvilling og måtte senere føde sit lille barn i uge 23, det havde ikke overlevet i maven.. :'( hun ringede til mig nogle måneder senere og fortalte at de var blevet gravide med et barn igen, med termin slut februar..! Hvilken lykke 🙂 da hun nåede til november så det ikke for godt ud og den lille pige blev født den 9. December i uge 28+, hun klarer det over alt forventning <3
  Det blev en lidt lang fortælling, men jeg vil håbe på at jeg vinder, så jeg kan sende en lille ting til dem, i håb om at det kan lyse lidt op i denne svære tid 🙂 hun vil jo være den lækreste lille mus i sådan noget fint tøj 😉
  Skøn konkurrence løvrigt, trist man ikke selv har så bette en pige mere 😛

 • Jeg vil gerne nominere min dejlige storesøster – 2 gange –
  1: For den lille pige hun venter sig til april og
  2: For den lille dreng hun også venter sig til april.
  I en alder af knap 40 skal hun være mor for første gang – og så til 2 – det er stort!

 • Jeg bliver nødt til at nominere min fantastiske veninde og kusine som venter en lille pige til Juni. Ikke fordi hun har det hårdt, men bare fordi hun er et af de bedste mennesker jeg kender…

 • Jeg kan staadig ikk finde varerne på H&M’s hjemmeside:-( (er det kommet til salg?)
  Jeg er helt tååååsset med det tøj, og jeg vil ELSKE at klæde min kommende datter i det:-)

 • Sikke en dejlig giwe-away. Jeg vil gerne nominere min bedste veninde Jannie, der har termin med sit første barn til april – en lille pige. Hun har prøvet at blive gravid i mere end to år og i foråret aborterede hun. På trods af at det har været en svær tid for hende, har hun formået at være deltagende og glæde sig sammen med mig, da jeg ventede vores andet barn. Hun har lyttet til mine kvaler omkring graviditet og fødsel, der endte i kejsersnit og alligevel formået at støtte mig, selvom det må have været svært, når hun selv ønskede sig en baby. Jeg ville blive SÅ glad, hvis jeg kunne give lidt tilbage til hende og her kunne det jo være dejligt med en lækker lille gave.
  KH Anja

 • Sikke en skøn konkurrence!

  Jeg vil gerne nominere min skønne veninde, der har været så frygtelig meget igennem for at være der, hvor hun er i dag – nemlig gravid med tvillingepiger. Da testen var positiv var lykken stor, men der gik ikke længe, før der pludselig var kraftig mistanke om, at der var noget galt med den ene pige. Hun blev dog frikendt for alle mistanker efter adskillige tests, og nu kan de kommende forældre endelig bare glæde sig til at gå fra to til fire;-)

  Jeg ved snart ikke, hvor mange år, hvor mange behandlinger og hvor mange tårer, der er gået på at opnå den drøm, det er for dem at skulle være forældre til to små prinsesser, men min veninde har i den grad fortjent lidt forkælelse. Og pigerne kan sagtens deles om tøjet – det skal de alligevel lære, når de bliver større;-)

 • Jeg kan vist lige netop nå at være med her på falderebet… Min veninde, som lige er blevet mor for første gang til en lille pige, fortjener at vinde et af de fine sæt, fordi hun er sådan en god veninde.

 • Ååååååååh hvor er det altså bare for lækkert 🙂

  Jeg vil gerne nominere min svigerinde.
  Min svigerinde venter en lille skøn dreng til den 2 feb.

  Hun vil ELSKE at få en lille ekstra gave som hun ikke regner med, efter nogle meget hårde måneder med masser af gener, en sygemelding og så retur til jobbet igen inden hun skulle på barsel. Og hvor kunne jeg dog lige se bettemanden i dette skønne tøj. Hun ville sætte SÅ meget pris på det. En tåre eller 2 ville sikkert også komme på tale.

  Hun er den skønneste svigerinde man kunne ønske sig, så jeg krydser alt hvad krydses kan.
  Og så kan jeg jo ellers håbe på at jeg kan arve det når jeg selv skal have senere på året. ( Hihi ). Ville jo slet ikke være dårligt.

  Mange hilsner Helle B
  englenfrasyd@gmail.com

 • Jeg vil gerne nominere min dejlige svigerinde, som venter min niece til februar. Jeg har selv termin til april (en lille babydreng), og vi var også gravide samtidigt med vores drenge på nu tre år, som er født med en uges mellemrum. Hun er simpelthen så skøn at “følges med”, og det er fantastisk, hvor meget glæde, vores unger har af hinanden :o)

  Da hun og min bror kun har drengetøj, kunne det være dejligt at forære hende sådan et fint sæt pigetøj.

 • Ville egentlig rigtig gerne nominere en anden men kender desværre slet ikke nogle med så små børn pt…. eller gravide for den sags skyld! Derfor vil jeg prøve at nominere mig selv… Vi venter vores første barn, og hun kommer til verden om under 3 uger ved PKS 🙂 Vi har lige fundet ud af hun er et lille nips, de regner med maks 3 kg. så nu skal vi ud og invistere i en masse tøj i str. 50 som vi egentlig slet ikke havde indkøbt noget af. Dette sæt ville derfor blive SÅ godt modtaget herhjemme, selv manden er helt forelsket i det (Dét er altså stort;)) -kan lige se vores lille nyfødte loppe i det yndige sæt! <3

 • Jeg vil gerne nominere en af mine veninder som trods en psykisk sygdom har valgt at få et barn, da det er hende og hendes kærestes største drøm, trods folks negative meninger om at man ikke kan være en ordentlig mor med når man er psykisk syg. (generelt folk der er uvidende om hvordan sygdommen påvirker)
  Jeg er sikker på at hun bliver verdens bedste mor i verden og det er virkelig et ønskebarn.

 • Min sødeste søster, der skal have nr. 2 om ca 4 uger. Den lille familie er endelig flyttet ind i deres drømmehus. Inden de nåede at flytte rigtig ind, var der indbrud i huset og det har taget lidt hårdt på min søster. Det er ikke så meget det at der er taget nogle ting, men at nogen har været inde i det, der fremover skulle være deres trygge sted og trampe rundt. Min søster kunne derfor godt bruge lidt fint til den lille dreng i maven – og at blive mindet at verden dybest set er et godt sted.
  Tak for en fin blog.

 • Jeg vil tillade mig at nominere mig selv. Jeg venter barn nr. 2 og har en pige på knap 3 år, der GLÆDER sig til at blive storesøster. Maven bliver kysset og krammet hver dag og hun prøver forgæves om hun kan se babyen igennem navlen 😉 Min mand er elev og fremtiden uvis efter elevtiden, så pengene er ikke store herhjemme. Vores store pige blev født på modsatte årstid og tøjet fra hende duer derfor ikke til den lille ny (i hvert fald ikke de første måneder) – og slet ikke hvis den lille er en dreng (det finder vi ud af her i januar til næste scanning). Derfor vil det være mere end velkomment med et sæt af det lækre tøj til vores nye familiemedlem…

 • Jeg vil gerne nominere min veninde Rikke, som har termin til juni.

  Rikke og hendes kæreste har i flere år prøvet at blive gravide, men måtte sidste år igennem flere befrugtningsforsøg. Desværre endte ingen af forsøgene med en graviditet. Midt i det hele fik Rikke konstateret celleforandringer og efter en operation og et par spontane aborter er hun nu gravid på naturlig vis. Et helt lille mirakel!!

  Mvh Tine

 • Jeg skal vinde det skønne sæt til min veninde spm i søndags fødte en lille fyr på 2200 gr – 5 uger for tidligt efter hun fik konstateret svangerskabsforgiftning.. Deres første søn var en ordentlig basse så hun har meget lidt tøj i str meget lille så derfor skal hun selvfølgelig have det når de engang for lov at komme hjem…

  Kh Stine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *