Glædelig Jul fra Fidusen og Mig

Rigtig Glædelig Jul!
Jeg håber, at du havde en helt fantastisk dag og aften i går – og at den foregik præcist på den måde, du allerhelst ville have det.
Hvadenten du var omgivet af hele familien, holdte en intim jul med blot de allernærmeste – eller måske endda fejrede jul under varme himmelstrøg.

Vi har julehygget hos Trutten og Fidusens Farmor og Farfar i det fynske – og Trutten elskede vitterligt hvert eneste sekund af dagen i går – han gik modvilligt med i seng kl 00.30 – og ikke en eneste gang kunne man mærke på ham, at det var mange timer over hans sengetid.

Jeg nød den gode mad, alle mine yndlingssalmer mens vi dansede om juletræet, at se juleglæden i Truttens øjne, at fejre Fidusens allerførste jul, at putte mig ind under min kærestes arm i sofaen – og så fik jeg mine første hjemmelavede gaver fra Trutten – åh hvor jeg skatter dem højt!
Indtil jeg selv fik børn, havde jeg ærlig talt lidt ondt af mine søskende, når de udpakkede deres børns hjemmelavede kreationer – men nu forstår jeg virkelig, hvor glad man er for dem.

Nu vil jeg kaste mig over maden igen – min kærestes mor er netop ved at lægge sidste hånd på det helt store frokostbord – mmmm!

Kjole: H&M -.- Øreringe: Julie Sandlau
Fidusen: Kjole: Mini a Ture -.- Bodystocking: Ej Sikke Lej

Vores julekalender kører forøvrigt helt til den 27. december kl 10 pga juletravlheden, så du kan stadigt nå forbi Guld.log og vinde det lækreste nytårsoutfit med bl.a. en kjole fra Won Hundred og en ring fra Maria Black

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • Åhh, hvor er det hårdt at gå på ‘runde’ i bloglands babybilleder – den ene er jo smukkere end den anden! Hvor er hun skøn og hvor er kjolen dog fin til hende! Hun ligner virkelig dig, synes jeg. Og så ser hun bare så mild og god ud! Rigtig glædelig jul Lisbeth!

    • Tusinde tak for dine søde ord Louise – og dejligt at høre, at hun ligner mig – det er der nemlig ikke ret mange, der synes, til trods for hendes strålende udseende 😀

  • Sikke et smukt billede!! Jeg kan slet ikke rumme lækkerhedsfaktoren i kombinationen af dig, din smukke fidus, defantastiske øreringe og de fineste koordinerede mor-datter outfits..

    Så varmt og fint et billede..! Love-love-love.

    Hjemme hos os, er det mig, der var fotograf (det er det altid) så jeg har slet ikke noget billede af mig og møffen 🙁 Snøft.

    • Tusinde tak Fie – det er faktisk også altid mig, der tager billeder, men jeg fik heldigvis min svigerinde til at snuppe et par stykker denne aften.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *