Vinderen af Eames Hang it All fra LikeLiving

Så har lykkens gudinde – aka Random.org atter givet mig en hjælpende hånd med at udtrække en vinder.
Denne gang er det knagerækken Hang it All fra Eames, som er skænket af LikeLiving – en fantastisk lækker netbutik med de lækreste designsager til hjemmet.

Den heldige vinder blev Laura – som skrev følgende kommentar:

Delt og liked :)

Super fed gave, krydser og håber på et julemirakel.

Tak for mange timers underholdning her i min barsel.

STORT tillykke til Laura – jeg håber, du giver den et godt og kærligt hjem 😉
Det var sidste omgang af julekalenderen for mit vedkommende, så jeg vil gerne benytte mig af muligheden for at sige TAK – tak til alle jer, der har deltaget med krydsede fingre og søde kommentarer – og tusinde tak til alle de gavmilde sponsorer, der har skænket de helt fantastiske gaver, jeg har fået lov at udlodde.

Julekalenderen fortsætter naturligvis de sidste dage op til jul hos mine 3 medbloggere – og i dag er det hos Manja, som udlodder et gavekort på 500 kr til et af mine absolut favoritmærker, når det kommer til børnetøj – nemlig fantastiske Norlie.
Skynd dig over til Manja for at smide et lod i puljen 🙂

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *