Julekalender: Vind Eames Hang it All Knagerække

I dag kan du vinde den smukke og berømte knagerække fra Eames – Hang it All.
Det er desværre blevet min sidste gang til at udlodde en præmie i julekalenderen i samarbejde med Guld.log, Manjalytz og mit udtryk, og jeg synes selv, jeg slutter af med et brag – præcist som jeg begyndte.

Jeg har tidligere blogget om vores egen Eames Hang it All, som hænger og pynter noget så smukt i vores gang – og det har været et rigtig populært indlæg; både blandt mine faste læsere og også blandt alle dem, der finder herind via søgemaskinerne.

Derfor er jeg også glad og stolt over at kunne afslutte min del af julekalenderen med at udlodde denne fantastiske knagerække til en værdi af hele 2049 kr i samarbejde med LikeLiving.

LikeLiving er en nystartet webshop, der tilbyder et stort og lækkert udvalg af design møbler og accessories. De er kendt for deres lave priser, høje serviceniveau samt et varierende og bredt udvalg.

De har mulighed for at sælge de lækre designvarer til en lavere pris end de fleste andre steder, fordi de har skåret alle overflødige mellemled væk og har en direkte kontakt til leverandørerne fremfor at være lagerførende. Fx koster Hang it All knagerækken fra Eames lige nu kun 1.750 kr mod en normalpris på 2.049 kr.

Det betyder dog ikke en længere leveringstid, da 80% af alle varer afsendes samme dag – så det er udelukkende noget, der kan mærkes på de lave priser 😉

Hos LikeLiving fører de bl.a. en masse af de berømte produkter fra Eames, Verner Panton, Alessi, Fatboy, Kaiser og Kartell.

Der kommer løbende flere varer, så det er altid spændende at kigge forbi deres lækre hjemmeside.

Udover denne fine knagerække – Eames, Hang it All, som du kan vinde i julekalenderen her på bloggen i dag, så kører LikeLiving lige nu en konkurrence om en fantastisk lækker Eames DSR stol på deres egen Facebook side. Så du har faktisk hele to chancer for at vinde lækre ting fra Eames i dag 😉

For at deltage i lodtrækningen om denne lækre knagerække fra Eames – Hang it All, skal du klikke dig ind på min Facebook Side og like den (hvis du ikke allerede gør det i forvejen 😉 ), dernæst finder du billedet af knagerækken derinde, deler den med dine venner og sidst men ikke mindst, så skal du lægge en kommentar til dette indlæg og skrive at du har delt på Facebook, hvor du endelig må huske at benytte samme navn eller mailadresse som på Facebook.

Såfremt du ikke er på Facebook, så kan du i stedet gå ind på Bloglovin’ og følge min blog derinde samt “like” dette indlæg derinde. Dernæst lægger du en kommentar til dette indlæg her på bloggen og skriver, at du deltager via Bloglovin 🙂

Dermed burde det være muligt for alle at følge med – hvad enten man er til Facebook eller Bloglovin 😉

Så altså:
1. Like/Synes godt om min Facebook side, 2. del billedet med dine venner, 3. læg en kommentar her på bloggen til dette indlæg og skriv at du deltager via Facebook (VIGTIGT!)

ELLER

1. Følg min blog på Bloglovin, 1. like konkurrenceindlægget på bloglovin, 3. læg en kommentar her på bloggen til dette indlæg og skriv at du deltager via bloglovin (VIGTIGT!).

Konkurrencen slutter torsdag den 22. december kl 10, hvorefter jeg udtrækker den yderst heldige vinder, som får direkte besked og offentliggøres her på bloggen.

Præmien kan kun sendes til en dansk adresse – held og lykke 🙂

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Indlægget er hermed delt på facebook!
  Krydser alt hvad der krydses kan for at jeg bliver den heldige vinder af denne ultimative knagerække 😉

 • Jeg har liket på bloglovin. Og det har jeg fordi det altså er drøn uheldigt, at I/du laver en konkurrence, der går mod facebooks regler. I må ikke kræve at man skal dele noget derinde.

 • Den er så smuk den knagerække, den ville virkelig være perfekt i vores gang! 🙂 Jeg følger dig (og de andre piger) 😉 via bloglovin, så dette indlæg er hermed “liked”.

 • Åhhhh den ville være noget så lækker at hænge op i mit helt nye soveværelse… til alle tørklæderne og div… bare jeg er heldig 😉

 • Så er der delt, havde nu mest lyst til at holde det for mig selv, men følger selvfølgelig reglerne så jeg kan vinde den mest fantastiske hang it all.. Jeg krydser og krydser lidt mere.. Kan slet ikke vente til du trækker vinderen;-) det er lidt som juleaften og gaver..

  Men når nu det er din sidste konkurrence så skal du lige have en hilsen om en rigtig rigtig glædelig jul, og en tak for jeres finde kalendergaver, det har været sjovt og være med..

  De kærligste julehilsner fra Pernille

 • Nu er den delt på facebook – og jeg liker din FB side 🙂
  Denne knagerække har jeg drømt om såååå længe – håber den bliver min!
  Glædelig 21. december.
  Kh Linn

 • Så er der delt med mine facebook venner, selvom jeg helst vil holde denne konkurrence for mig selv, men jeg følger da reglerne for jeg vil helt sikkert gerne vinde denne lækkere knagerække. Jeg krydser fingre og krydser lige lidt mere, jeg k an jo slet ikke vente til du trækker en vinder, lidt ligesom juleaften dag, når man venter og venter, og dagen føles så lang.

  Når nu det er din sidste kalndergave, vil jeg da lige ønske dig en rigtig glædelig jul, og sige tusind tak for en kanon julekalender. Det har været rigtig sjovt at følge, og så fandt jeg flere blogs at følge hverdag. Min tid bliver presset;-)

  Store julehilsner fra Pernille

 • Jeg har nu liket og delt på facebook..
  Den knagerække står øverst på min søsters og hendes mands ønskeliste.. Det kunne jo være SÅ lækkert at overraske dem med sådan en fed gave.. Har jo ikke råd til at købe den til dem by myself da suen ikke liiige rækker til dem.. Så jeg krydser alt hvad jeg har for at vinde den.. 🙂

 • Delt og liked og det hele! Superfed knagerække, som jeg har haft kig på længe!
  Jeg har deltaget via facebook.

  MVH
  Signe Rask Nieslen

 • Uh, den kunne da være fantastisk at kunne tage med, når kæresten og jeg forhåbentlig flytter i større rammer i det nye år. Jeg følger og har naturligvis liket på Bloglovin!

 • Billede delt på FB og like’er det hele både siden og denne gevindst, som jeg har ønsket mig længe <3<3<3

 • Hej

  Den er ski.. flot:O) mangler lige hos mig:O) Har selvfølgelig gjort alt det jeg skulle for at være med:O)

 • Har delt på facebook og krydser alt hvad jeg kan. Eames retro design er så über fedt, og denne knagerække er virkelig fed <3

 • åhhhh den er sååå fed! har en billig version fra tiger… hihi… så det er slet ikke det samme.. <3
  har delt 🙂

 • GISP! Den smukke knagerække har været en meget hed indretningsdrøm i mange herrens år. Den passer perfekt ind i vores farverige, legende, glade børneunivers herhjemme, og det ville gøre mig så glad at kunne kigge på den hver dag. Auf wiedersehen, vinterblues! Jeg liker (selvfølgelig!) allerede din facebookside og har med blandede følelser delt konkurrencebilledet. Allerhelst ville jeg jo være den eneste deltager i konkurrencen om drømmepræmien, det skal ikke være en hemmelighed! Jeg vil lige benytte lejligheden til at sige TAK for en fantastisk julekalender, som har givet mig massevis af sommerfugle i maven i denne herlige måned! Og tak for en endnu mere fantastisk blog, som jeg fortsat vil følge i det nye år – præcis som jeg har gjort i dette snart opbrugte år!

  Mange julehilsener til dig og dine fra Julie og pixibanden

 • WOW. Den har jeg altid haft et godt øje til – og nu hvor jeg voksen-agtigt flytter i lejlighed for mig selv i det nye år, ville den klæde min entre alt for meget.
  Delt på Facebook, naturligvis.

 • Det er jo hele 3 ting… man skal huske, det går virkelig ikke!?
  Jooo, håber nu at jeg får husket det hele : )
  Liker & deler… ud af julekram og kærlighed.
  Må denne fine knage ende under min gren xxx
  De juleste hilsner
  Rikke

 • Har fornyligt opdaget bloglovin – and I LOVE IT!!!
  Følger dig derfor på bloglovin (og facebook) – Men jeg deltager via Bloglovin 🙂
  Håber jeg vinder knagen, min kæreste og jeg faldt for den med det samme da vi for et år siden flyttede ind i vores nye lejlighed…vi havde dog ikke råd til den og da vi ikke ville gå på kompromi – har vi ikke opsat en knage endnu….efter 1 år og 2 mdr….og det ville da egentlig være meget rart med en knage til vintertøjet!
  God jul til alle

 • Er blevet delt på facebook 🙂

  Nej, hvor ville den være fantastisk at hænge op i entreen i den nye lejlighed, i stedet for nogle kedelige og almindelig knager.

  Krydser hvad der krydses kan.

  mail: mus7@ofir.dk

  Er ikke sikker på at du kan se min mail på facebook, og har to knyttet til derinde. Men nu har du dem begge 😉

 • Vidunderlig præmie!
  Jeg har liket indlægget via bloglovin og deltager dermed i konkurrencen via bloglovin 🙂

 • Så har jeg delt på facebook…

  Fantastisk præmie – har ønsket mig denne knagerække i SÅ lang tid… så jeg håber, håber, håber virkeligt at jeg bliver den heldige den her gang ;0)

 • Jeg gør det hele!! Uhhh, elsker bare Eames! Kunne godt tænke mig at få lidt mere kulør på min mørke lille Nørrebro-gang 😀 Har delt med alle på Facebook og krydser og håber af hele mit hjerte 🙂
  Hav en dejlig jul 🙂

 • Super fedt at man nu ikke behøver være på facebook for at kunne deltage:-) Har trykket “Like” på bloglovin, og krydser fingre for at jeg bliver den heldige.

  Vil ønske dig en glædelig jul, og sige dig tak for en inspirerende blog.

 • Jeg har en fake version af den knagerække og ønsker mig brændende den ægte – så jeg er vild med dit valg af afslutningspræmie ::D For at sige tak for denne gang, så har jeg valdt at lave et fulgt hus hvad angår deltagelseskrav, så jeg følger dig både via bloglovin, og jeg har delt dit FB-billede.

  God jul!
  De bedste hilsner Anna

 • Årh, det gav et helt gisp i mig, da jeg så den. Jeg har simpelthen ønket mig den i så uedelig lang tid. Så jeg har helt bestemt delt billedet:-)

 • Uh, den er SÅ lækker… Ville passe perfekt ind i mit sort-hvide værelse. Win!

  Jeg deltager selvfølgelig også på Facebook!

 • Den knagerække vil være den perfekte julegave til mig selv 🙂 Mellem jul og nytår skal entre’en omtapeseres og males, så en ny knagerække vil være en SUVERÆN forbedring af entre’en.

  Billedet er naturligvis delt på Facebook – og så må I have en rigtig glædelig jul.

 • Jeg har deltaget via facebook og krydser nu fingre for at jeg vinder.
  Den ville give det fineste look til mit studieværelse, som ikke har overflod af pænt klassisk design.
  God jul.

 • Jeg har ønsket mig den knage i mange, mange år, men mangler den mere end nogenside nu, til at hjælpe mig med at holde styr på diverse flyverdragter, jakker, halstørklæder, vanter, huer og cykelhjelme i entreen 🙂

  Jeg liker på blogloving – Kh Mette

 • Hvor er det fedt at opdage en dejlig side som denne, og så er der en konkurrence med en knagerække som vil passe dejligt i mit nye hjem. Vil med glæde følge siden og holde mig opdateret.
  Jeg deltager i konkurrencen om Eames Hang It All knagerække via Facebook, men vil helt klart følge denne fantastiske og overskuelige side.

  Jeg ønsker samtidigt alle en fredfyld glædelig jul samt et godt nytår.

  Med venlig hilsen
  Anna

 • Jeg synes allerede godt om din søde, følger dig på bloglovin og efterlader hermed en kommentar om den übercool knagerække, som vil være så fin inde på drengenes fælles børneværelse. Love it…

  Du må det da snart være min tur til at vinde;-)

 • UHH, den er sååååå fin, og det er lige nøjagtig den jeg ønsker mig i Julegave! :o)) Jeg krydser arme og ben, og håber den lander foran min hoveddør 😉 Jeg har delt via Facebook..

  Rigtig glædelig jul 🙂

 • Biledet er delt på Facebook, så nu krydser vi bare fingre herhjemme 🙂 Håber du får en rigtig dejlig jul…..

 • Jeg har ønsket mig denne fantastiske knagerække i flere år nu.
  UH ville blive glad hvis var den heldige.
  Glædelig jul til jer alle.

 • Det er simpelthen verdens fedeste knagerække… Man kan bestemt ikke komme andet end i super godt humør når man kigger på den…
  Den vil friske et hvert hjem op, og ikke mindst mit 🙂
  Håber godt nok at julemanden giver mig den i julegave, for den står øverst på listen, og jeg har været så sød i år 🙂
  Så krydser fingre for at den bliver min.
  Glædelig jul til jer alle

 • Jeg har længe drømt om denne fine knage til vores gang – så krydser fingre for at jeg bliver udtrukket som vinder af den:-)
  Har delt og liker allerede på Facebook.

 • Deler den gerne en million milliard gange .. bare jeg bliver den heldige vinder.

  Så Eames knagerækken første gang for nogle år siden hos en dansk familie i England og har været forelsket i den lige siden…

  Glædelig jul til alle 🙂

 • Liker allerede på facebook og deler hermed billedet! Har altid ønsket mig netop denne knagerække, så håber virkelig at jeg er den heldige.

 • Så er den delt på Facebook! Er jo selvfølgelig allerede fan af din Facebook side, og følger også på Bloglovin 🙂 Det ville bare være så fantastisk, hvis jeg blev den heldige vinder, da jeg netop står og mangler en knagerække til min datters værelse til at hænge noget af alt det fine tøj frem på, og denne her er jo bare helt perfekt!

  Tak for den bedste julekalender med de mest fantastiske gaver – er dybt misundelig på alle de heldige vindere, som jeg desværre ikke er en af indtil videre:-(

  God dag!

 • Liker, deler, krydser osv 🙂

  Den er så fantastisk fin denne knagerække – giiiiiid at den måtte blive min 🙂

  Simpelthen den ultimative afslutning på jeres alt, alt for skønne julekalender!
  Rigtig glædelig jul!

  Kh Signe // Signe Nielsen Kjær // signe_kjaer@hotmail.com

 • Såå er der delt på FB (var da selvfølgelig fan i forvejen) 🙂
  Følger skam også med på Bloglovin og der er os liket! 🙂

  endnu en dejlig præmie!

 • Har hermed også delt på facebook. Oven på en ret uheldig december (der inkluderer tyveri af telefon og pung) håber jeg, at jeg for en gangs skyld har heldet med mig!
  Glædelig jul til alle

 • Har liket og delt på Facebook. Følger også via Bloglovin og har liket der også.

  Igen en skøn præmie – håber den ender hjemme hos mig.

  Kh, Rikke

 • Jeg har liker på bloglovin.
  Knagerækken er så skøn, mine tasker ville hænge elegant på den!
  Elsker din blog, hvad den så end har kostet mig i nissehuer og snart i ismaskiner – skønne ting.
  Glædelig jul til jer alle..
  BB

 • Så er denne fantastiske konkurrence delt på facebook 🙂

  Så er der ikke andet for en at håbe på at, heldet tilsmiler mig 🙂

  God jul og godt nytår alle sammen..

 • Der er liket på Bloglovin og delt på facebook 🙂 krydser fingre for at denne flotte knagerække bliver min 🙂

 • Så er billedet delt på FB. Ihh – det er jo den ultimative præmie!
  Rigtig god jul med dine to skønne børn, hils manden din.
  KH Christina.

 • Verdens fineste knagerække der altid står øverst på ønskelisten! Har delt via Fjæs aka Facebook.
  Rigtig god jul og SUPER kalndergaver!

 • Tilmeldt og delt på Facebook… Det er den fineste knagerække, som rigtig kan lyse op i min entree.

  Glædelig jul

 • Jeg følger dig på Bloglovin’, har liket indlægget, og nu er fingrene ellers krydset for, at jeg bliver den heldige 🙂
  Helene

 • Deler og liker maxs om 2 minutter på face…God jul til alle…håber min jul bliver incl. denne farveglade klassiske knage :).
  Mvh.

 • Jeg deltager via bloglovin´.
  Jeg følger dig også på facebook, men deres regler siger, at konkurrencer ikke må foregå ved at man skal “dele” links eller billeder.

  Rigtig glædelig jul og tusind tak til jer alle fire for en skøn og hyggelig julekalender 🙂

 • Der er naturligvis delt med vennerne – og anbefalet jeres side til dem jeg VED der er interesseret i lækre designs! Deltager via FB 🙂

 • Jeg deltager via bloglovin, og så vil jeg lige gøre dig opmærksom på, at det er imod facebooks regler/retningslinjer at man deler billeder eller tagge sig i dem, blot for at deltage i konkurrencer 🙂

 • Så er den helt på FB 🙂

  ganske enkelt en helt fantastisk knagerække. Man bliver helt glad af at kigge på den 🙂 den står øverst på min ønskeseddel i år!!

 • Sikke en skøn konkurrence! Jeg elsker Eames og er helt vild med knagerækkens skønne farver 🙂 Jeg synes godt om jer på facebook og har delt konkurrencen der 🙂 Håber at være den heldige der fremover skal hænge min jakke på denne knagerække 🙂

 • Delt og alt det andet..

  Jeg er så pjattet med denne, men min kæreste synes bestemt den er unødvendig… Så derfor kæmper jeg forgæves…

 • Delt og alt det andet..

  Jeg er så pjattet med denne, men min kæreste synes bestemt den er unødvendig… Så derfor kæmper jeg forgæves… Så det ville være så perfekt at vinde den, så kan han jo selv se at den vil gære en kæmpe forskel i vores entre:-))

 • den er hermed delt, og din blog er “!liked” -super fed (btw).. (så deltager selvfølgelig via facebook, om denne fantastisk hang it all knagerække!.. (som er en af mine drømmekøb, og har været længe)

 • Jeg har hermed “syntes godt om” på Facebook og delt det på min væg!

  – Hold kæft, hvor jeg dog håber på at vinde! Denne knagerække er jo for lækker!

 • Delt via facebook 🙂 og min knage i gangen er lige faldet ned i sidste uge – det må jo være meningen at jeg skal vinde denne 😉

 • Åh den er bare så fin, min ældste søn har den og kunne jo godt bruge en til vores nye lillebror….. har likeet på bloglovin 🙂
  VH: Louise

 • Siden er liked i forevejen og indlægget er nu delt….

  Åh, den fine knage har stået hørt på listen over boligønsker noget tid, men det er vist kun mig herhjemme der synes at der skal bruges 2000 kr+ på en knagerække 🙂

  God jul – jeg krydser fingre for at det er netop denne gang jeg er heldig 🙂

 • Uhh den står også på min ønskeseddel i år, og da jeg kan se på de gaver jeg har stående til mig, ligner det den ikke kommer til at ligge under træet til mig i år. Så nu håber jeg alligevel det bliver tilfældet. 🙂
  Jeg har delt billedet på facebook, har fulgt dig et stykke tid derinde efterhånden nu. 🙂

 • Det må simpelthen være mig der får fingrene i denne skønne knagerække!
  Vi har netop i dag underskrevet papirer på vores kommende hus, som skal renvoreres fra ende til anden.
  Jeg er sikker på at denne flotte knagerække sætter prikken over i’et i vores entr’e, når vi engang kommer så langt :o).
  Jeg har selvfølgelig delt på FB.
  Rigtig Glædelig Jul!

 • Jeg har ønsket mig den smuksak af en knagerække alt for længe nu, jeg tror den trænger til at flytte ind i min entre 🙂

 • Hermed delt og ‘liket’ på FB!

  Fantastisk konkurrence – krydser fingre for at vinde, ku’ sagtens bruge (endnu!) en Hang It All 😉

 • I like a lot!!!!

  Wauw, Hang it all-knagerækken har stået øverst på min ønskeseddel i mange år efterhånden, men julemanden har aldrig kigget til min side, når knagerækkerne skulle fordeles 🙁 Selv min kæreste er enig i, at at den ville pryde vores entre, så nu håber jeg bare på julemirakler denne gang…. -ellers står den øverst på listen igen til næste år 😉

  Har selvfølgelig delt på facebook 🙂

  God jul!

 • Deltager via Facebook og har delt billedet. Liker også din side på Facebook. Har læææænge ønsket mig sådan én, men budgettet rækker simpelhen ikke så langt pt. Krydser fingre!

 • Okay, jeg er totalt moderne. Har nu tilmeldt mig Bloglovin og tilmeldt mig bloggen og liked indlægget. Så må jeg bare gerne vinde 😀
  Mvh D

 • Hej har fulgt med i jeres julekalender men det er ikke blevet til mere, nu prøver jeg lykken for kunne rigtig godt tænke mig knagerækken 🙂
  God jul.

 • deltager via bloglovin 🙂
  lækker blog – lækker gave. den vil pynte i vores gang. selvom…jeg ved ikke om jeg nænner at hænge noget op på den…:)

 • Delt og liked 🙂

  Super fed gave, krydser og håber på et julemirakel.

  Tak for mange timers underholdning her i min barsel.

 • Jeg følger/liker via bloglovin! Og sikke en dejlig præmie, og i det hele taget fantastik julekalender I har holdt 🙂

 • Jeg har deltaget via bloglovin og håber virkelig jeg vinder. Har virkelig gerne ville have den knage længe, synes den er så flot!

 • Så er der delt og liket på Facebook. Hvor jeg selvfølgelig også følger dig:)

  Fantastisk lækker præmie 🙂

  Glædelig jul <3

 • Sikke en lækker præmie. Elsker alle de farver. Den vil klart gøre entreen lidt mere festlig 🙂
  Jeg har liket og delt på facebook.
  Glædelig jul <3

 • Har lige delt igen 😉 Åhh krydser for at jeg er den meget meget heldige <3 I har så mange lækre ting – og Hang it all ville passe perfekt i vores nye gang <3

 • Så er det delt på Facebook.

  Er i gang med at indrette min datters værelse og det ville være en fryd at kunne hænge en lækker knage på hendes værelse. Wishing and hoping *S*

  Tak for den bedste julekalender med de mest fantastiske gaver –

  Kæmpe juleønske herfra – Glædelig jul

  Elna Bjerregaard Guldberg

 • Spændende hvem vinderen bliver, håber det bliver mig. Man kan da ikke andet end elske de fine ting fra Eames 🙂 super blog du har, følger den oftet…

 • Spændende hvem den heldige bliver, håber det bliver mig… Elsker de fine ting fra Eames. Og hang it All knagerækken er ikke mindre end fantastisk 🙂 super blog du har følger den ofte

 • Heiiii,
  Selvfølgelig delt her og der og alle vegne..
  – Den gevinst er bare for super skøn! Hber jeg vinder, for den vil pryde vores entre, som ellers mangler ‘knagerække-plads’ eller noget, – og så er den her da super perfekt!!
  Håber jeg vinder ;-)) Men hvem der ellers vinder skal have et tillykke alligevel 🙂
  GLÆDELIG JUL!!

 • Så er siden blevet liket, og opslaget delt, og langt om længe har jeg fået mig tilmeldt Bloglovin’ – håber julemanden kommer forbi os. Vi har ønsket os den knagerække forever, men budgettet har ikke lige tilladt den slags luksus til entreen 🙂

 • Jeg deler via FB. Og håber så meget at vinde fordi knagerækken vil pynte i vores ellers meget hvisw soveværelse.
  God jul Lisbeth, holder meget af at følge din blog. VH Louise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *