Julegave til Mormor og Farmor

Kære Inger og Karen – Mormor og Farmor; jeg ved, at I begge følger med herinde, så hvis I vil overraskes af jeres børnebørn juleaften,  skal I IKKE læse videre 😉

.

.

.

.

.

.

.

Men nu til sagen – jeg har nemlig købt nogle helt specielle og meget fantastiske gaver til hhv. Mormor og Farmor fra Trutten og Fidusen.

Det er to bøger, som hedder Farmor, Fortæl nu! – og Mormor, Fortæl nu!

Idéen er, at et barnebarn giver det til sin Farmor eller Mormor, som så bliver bedt om at udfylde hele bogen og med tiden levere den tilbage igen.

Bogen er nemlig fyldt med alverdens hyggelige spørgsmål, som skal give børnebørnene et indblik i bedsteforældrenes liv, og hvor ville jeg dog elske at have sådan en bog fra mine egne bedsteforældre.

Spørgsmålene går på alt fra “hvordan mødte du bedstefar” “hvordan så dit værelse ud” og til “Er der forskel på hvordan du og jeg blev opdraget?”.

Det er alle de spørgsmål, som man sjældent tager sig tid til at få stillet i hverdagen – og jeg tror endda også, at det vil være hyggelig læsning for både min kæreste og jeg, selvom vi føler, at vi  kender vores mødre rigtig godt.

Bøgerne koster 137 kr og kan bl.a. købes hos Adlibris, hvor du finder bogen til Mormor her samt bogen til Farmor her.

Dette indlæg indeholder affiliatelinks – klik her for at læse mere

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *