Lykken er…

Når man har fået børn, er julen altså pludselig en meget mere magisk oplevelse, og det er efterhånden lææææænge siden, at julestemningen indfandt sig hos mig.

Derfor er denne omgang “Lykken Er” også centreret omkring jul og julehygge, og jeg måtte faktisk sortere i billederne med hård hånd, for der var mange at vælge mellem.

Lykken er…

20111219-130859.jpg

Julehygge, julestemning og at skabe sine egne juletraditioner som familie, så vi kan bygge videre på dem i de næste mange år.

20111219-130934.jpg

Smukt julepynt der lyser op på en ellers mørk og trist årstid.

20111219-130917.jpg

Julepynt i børnehøjde, der lyser op med farvestrålende lys og glitterstads. Trutten har arvet et juletræ, som i sin tid pyntede på mit eget børneværelse, og han er noget så stolt og betaget af det.

20111219-130948.jpg

Lækre og velsmagende PR gaver i form af Marabou ChokoBites, der ankom med et gavekort på en buket blomster – overraskende nok var det faktisk udgaven med rosiner, der vakte størst begejstring blandt os alle her i hjemmet. De kører en kampagne, der hedder “Share the kindness, share the chocolate” – så jeg valgte at dele chokoladerne med Trutten og give buketten til et sødt vennepar 😉

20111219-131003.jpg

Søskendekærlighed og kalendergaver. Trutten hjælper altid Fidusen med at pakke hendes gaver op, og først når hun tilfreds sidder og gumler på sin udpakkede gave, går han i gang med at pakke sin egen ud.

20111219-131019.jpg

At have en Trut på snart 3 år, der nu er stor nok til at pynte peberkagehus med mig. Uheldigvis insisterede han på at spise det umiddelbart efter at have sat den sidste chokoladeknap på taget.
Han var dog umådelig stolt og omtalte konsekvent sig selv som chokolademesteren. Det var så også kun chokolademesteren, der måtte administrere over chokoladeknapperne, og han var en værre nærrigpind 😉

I dag er dagens kalenderlåge åbnet hos Fie, som lokker med den smukkeste plaid fra Missoni til en værdi af hele 1550 kr.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Årh skønt billede med dem begge!

  Jeg vil så sige at på trods af også at være indehaver af to børn i samme aldergruppe som dine, så er mine julestemning stadig ikke helt kommet frem i år.. Jeg mangler sne tror jeg!

  Og pudsigt nok så har Oscar også mit gamle juletræ til at stå og pynte på sit værelse i år. 😀

  • Åh nej Cecilia – jeg nyder virkelig, at vi ikke har sne endnu. Selvom Trutten dog er ved at være godt utålmodig 😛

   Men du må se at komme i julehumør – der er ikke mange dage tilbage 😉

 • Meget fine og stemningsfulde billeder. I den anden ende af “vores bygning” ønsker denne blogger sig egentlig mest af alt en god nattesøvn i julegave. Mon julemanden er leveringsdygtig i sådan noget luksus!? Håber på, at min mini vil lade julefreden sænke sig de næste par dage, så også mor kan komme i julestemning. Og jeg giver dig helt ret. Ingen. Sne. TAK!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *