De 3 vindere af Ismaskiner fra OBH

Så har jeg fundet de tre heldige vindere af en smuk lyseblå ismaskine fra OBH Nordica.

Jeg håber, I bliver lige så glade for den, som vi er for vores heri hjemmet, den er virkelig et stort hit blandt både børn og voksne 😉

I dag er det Manja, der har åbnet en ny låge i vores julekalender – hos hende kan du vinde et Rokkefår fra Povl Kjær til en værdi af hele 2300 kr – designerluksus til børn!

Men nu til det vigtige – nemlig vinderene – jeg sender jer fluks en mail 🙂

LouiseH

Jeg elsker is – som i elsker elsker is! Under min første graviditet var der bare varmt med varmt på, og vi boede ca 20 km uden for Aarhus – alligevel kørte min søde kæreste mange gange ind til La Dolce Vita på Trøjborg for at hente en bøtte is med hasselnød/hvid chokolade! Fantastisk hvad en graviditet kan udløse af iscraving…og søde tjenester!

Den fine blå ismaskine vil desuden passe godt til de lyseblå Margrethe skåle, som jeg forhåbentlig får i julegave;o)

Rikke

Sådan en lille fin fætter har stået på ønskesedlen hos mig siden Truttens fine anmeldelse. Vores datter var for lille til rigtig at spise is i sommer, men til næste år er der nok dømt masser af is på vores fine nybyggede terasse ;o) Jeg er kæmpe fan af Ben and Jerrys is, og forkæler engang imellem mig selv med is til frokost om sommeren, da der (desværre) ligger en B&J lige ved siden af mit arbejde (men det er altså en hemmelighed…. ) 😮 )

Kh, Rikke

Ninna

Både mig selv og min mand er fuldstændig vilde med is:-) og hver sommer er vi mindst 1 gang på strandvejen og få en “Lydolp’er” og det er seriøst verdens største is, den eneste hvor jeg har oplevet at kapitulere halvvejs igennem!! Alle der kommer på de kanter skal unde sig selv oplevelsen, det er for vildt:-)
Min mand ville blive henrykt for sådan en maskine i julegave:-)

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Sikke en dejlig overraskelse på en ellers kold og kedelig mandag…. Glæder mig til at producere is i lange baner når vejret igen “tillader” is på menuen :o)

  Nu er der heldigvis kun 5 dage til jul og juleferie, som jeg ser frem til at tilbringe med min lille familie, mor, far og svigermor – skønt!!

  Mange julehilsner fra Rikke

  • Kære Rikke,

   Dejligt at kunne overraske dig – og så på en mandag!

   Ja det bliver skønt med juleferie og julehygge! Jeg håber, I får en rigtig glædelig jul med hele familien.

   Venligst,
   LIsbeth

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *