Julekalender: Vind 3 Lyseblå Ismaskiner fra OBH

Åh hvor har jeg dog glædet mig til denne kalenderkonkurrence – det er en af mine egne yndlingsting – og én af de ting, jeg nogensinde har blogget om, der har været allermest respons på.

Selvom det er 9 måneder siden, Trutten fik lov at anmelde den, så modtager jeg dagligt mange besøgende på netop det indlæg og får stadigt mails med spørgsmål.

Det er naturligvis den lille, fine lyseblå ismaskine fra OBH, jeg taler om.

Og faktisk er det ikke bare én, der er så heldig at vinde – nej i dag skal der findes hele 3 heldige vindere! Præmierne er sponsoreret af OBH Nordica.

Ismaskinen fra OBH Nordica koster 499 kr og er derfor et billigt alternativ til mange af de dyre ismaskiner, der ellers findes på markedet i dag.

Den har den smukkeste lyseblå farve og er så fin i designet, at man slet ikke kan undgå at smile, hver gang man tager den ud af skabet.

Der medfølger to skåle, som hver kan rumme 0,32 l – en lille portion til to – eller en stor portion til én isglad person.

Det er derfor en ismaskine, der er perfekt til lækkersulten i hverdagen – hvor man ikke behøver at stå og lave en hel liter is af gangen som med de traditionelle ismaskiner.

Det tager kun 10-12 minutter at fremstille en portion is – så der er ikke langt fra tanke til handling, når man bliver lækkersulten.
Det er også én af grundene til, at ismaskinen er helt perfekt at benytte i en børnefamilie, hvor den kan anvendes til at lave sunde is sammen med børnene; en af vores favoritopskrifter er fx yoghurt natural med en moden banan eller mango og lidt frosne bær – det hele blendes sammen og hældes derefter i ismaskinen.

Der er naturligvis også mulighed for at lave mindre sunde varianter som flødeis med fyld af fx hakket chokolade, marcipan, nødder, knuste Oreos – ja mulighederne er mange, og det er nemt at eksperimentere, når processen ikke er længere.

Ismaskinen fylder mindre end en stavblender, elpisker eller minihakker, og den er derfor dejlig nem at pakke væk hver dag efter brug (og ja, i sommerperioden har vi vitterligt brugt den hver dag). Samtidigt skal den nærmest bare skyldes under den varme hane for at blive ren, der er altså ikke alverdens smådele, der skal vaskes op, og den er derfor nem og hurtig at benytte.

Hvis du vil læse, hvor begejstret Trutten er for sit eget eksemplar, så læs hans fine anmeldelse af ismaskinen fra OBH Nordica.

Der er som sagt hele 3, der i dag kan vinde denne smukke lyseblå ismaskine fra OBH til en samlet værdi af 1500 kr.

For at deltage, skal du lægge en besked til dette blogindlæg som handler om is – fortæl mig en sjov anekdote relateret til is, et hyggeligt minde der omhandler is, nævn dit yndlingsmærke eller din favoritkombination – det er helt op til dig, så længe det bare handler om is. 🙂
Husk endelig at udfylde feltet med din mailadresse korrekt (det er kun mig, der kan se det), så jeg kan få fat i dig, hvis du er én af de 3 heldige vindere.

Du må meget gerne hjælpe med at sprede det glade budskab ved at like indlægget her 🙂

Konkurrencen slutter i morgen, søndag den 18 december 2011 kl 10, hvorefter jeg udtrækker 3 heldige vindere.

Præmien kan kun sendes til en dansk adresse 🙂

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Jeg elsker is, og har det ikke fra fremmede! Nogle af mine bedste minder fra mine ferier i Filippinerne, er at sidde på terassen med min morfar hvor vi begge venter spændt på isbudet. Når vi endelig hørte klokken ringe havde vi begge julelys i øjnene!

 • For mange mange år siden, hvor jeg var barn og daim-isvafler var noget helt nyt, var jeg på ferie med mine forældre og deres venner og børn. Vi børn tiggede om is hver aften og ikke bare fik vi lov, vi fil også lov at få daim-is selvom den var dyr. Hele tyve kr. eller noget i den stil.

 • Jeg synes, at noget af det absolut sjoveste mht. is i Danmark er fænomet HJEM IS-bilen! Man skal ikke være særlig gammel for at vide, hvad den klokke betyder. Derfor har jeg også hørt flere forældre snakke om, hvad de siger til deres børn for at udskyde, at børnene finder ud af, at der altså er tale om rullende is; det er kirkeklokkerne, der ringer, det betyder, at der er udsolgt og lignende.

 • Åhh elsker is og ville elske at have sådan en fætter i mit køkken 🙂
  Det bedste minde mht is da jeg var lille et da uden tvivl da man hørte isbilens ding ding ding og man så fik lov til at købe is 🙂
  Den bedste is jeg har smagt havde de på den campingplad i italien hvor vi holdt ferie sidste år, ejj drømmer stadigvæk alle de dejlige italienske is 🙂

  Så fik jeg da lige lyst til is 🙂

 • Jeg ville ELSKE at vinde den her. Jeg er ….is-o-man. Kan spise is altid…sommer, som vinter. No problem. Ude, som inde. No problem 🙂
  Anyway….jeg kan bryste mig af at have ophavsretten til McFlurry. Du ved den der softice med topping. Jeg lavede nemlig allerede som 8 årig min første McFlurry med Daim. Min 9-årige legekammerat må have været spion for McDonalds for siden blev den jo en del af deres sortiment. Needless to say, er vi ikke venner mere 😀 At de så selv fandt på at lave flere varianter er jo kun et skalkeskjul for at ingen skulle opdage at de i virkeligheden havde stjålet opskriften fra en 8-årig 😛 Hahaha 🙂

 • Jeg er vokset op på en lille villavej hvor der boede en del børn, så om sommeren rendte vi fra have til have og legede…
  Det tog os ikke lang tid at finde ud af, at de fleste havde is i fryseren, så vi tog ruten hele vejen op af vejen og bad om is, de forskellige forældre vidste jo ikke at vi lige havde fået is de andre steder vi havde været. Hold nu k***ft hvor spistee vi mange is… mums!

 • uhmmm IS 🙂

  Min yndlingsvariant er pistacie (staves). Hver gang jeg får en kræmmerhus med 3 kugler får jeg altid pistacie i bunden, så jeg gemmer det bedste til sidst 🙂 Det er dog ikke altid gennemtænkt, da det ikke er altid jeg kan spise hele isen.

 • .. Jeg elsker is – speciel Kæmpe Eskimo – det var min morfars yndlings is, og så blev det også min 🙂 Jeg så meget op til min morfar, og tænker ofte på ham – specielt om sommeren når jeg skal nyde min Kæmpe eskimo 😉

  – Og generelt elsker jeg is, og det ville da være så fedt at kunne lave sin helt egen – jeg må også indrømme at jeg er stor fan a Dolce vita is – italiensk, muuums det er lækkert 🙂

 • Når jeg tænker tilbage på barndommens isminder, har det altid været én særlig is, der popper frem: Zapp. Zapp med de smukke farver i gul, lyseerød og grøn i mælkeis med en fantastisk karamelsmag. Da jeg som 20-årig en dag gik forbi en iskoisk og så Zapp på iskortet, var der ingen tvivl – og da smagen ramte tungen sker der en sjov sammenbalnding af forventinger og realitet. Det var uden tvivl min yndligsis som barn, men jeg måtte desværre sande, at jeg ikke længere var så stor fan af isen. Den kan dog stadig bringe et smil frem på mine læber.

 • Uuuuhm; is. Min yndlingsspise – i alle former, farver og smagsvarianter 🙂
  Ville elske at vinde præmien, så jeg kan glæde min gane med endnu mere is!

 • Jeg kan egentlig bare godt lide is! Men det minder mig om sommerferier i klitmøller, kold is, vesterhavet, min dejlige mormor og solskin 🙂

 • Vi ELSKER alle sammen is herhjemme.. eller okay, ved ikke med Cornelia endnu, men mon ikke hun ligner resten af familen på det punkt når hun bliver ældre 😀 Jeg ville derfor elske at vinde sådan en maskine her..
  Det første minde som faktisk lige springer op hos mig, er da jeg var barn.. måske 6-7 år, og jeg fik en slem mundhule betændelse. Hele min mund var fyldt med små smertefulde blærer. Det gjorde så ondt og jeg var meget ked ad det.. lige indtil lægen ordinerede at jeg primært skulle fodres med is, indtil jeg fik det bedre. Så var det hele pludselig ikke helt så slemt mere 😀

 • Ej en fed præmie! Det er faktisk noget som jeg har sat på min ønskeseddel i år 🙂 Jeg eeeelsker pistacie is, men det er meget sjældent jeg får sådan en god gammeldags med det i.. VI har for det meste kun sun lolly i huset, som jeg ikke er fan af… Så is er noget af en luksusgode for mig, da det er en sjældenhed jeg rent faktisk indtager det. Så det ville da være fedt hvis man kunne lave sit eget! 😀 Det bedste is jeg nogensinde har fået er på en restaurant hvor jeg bestilte en bananasplit der var med pistacie is i! Det er jo ikke helt normalt, men den smagte helt guddommeligt 🙂

 • “I scream, you scream, we all scream for ice cream”

  Hver gang jeg hører ovenstående kommer jeg til at tænke 18 år tilbage hvor jeg var au-pair for 4 børn i USA. Dette er noget af det første jeg husker at de hurtigt fik lært mig 🙂

  Må lige komme med en anden sjov en om is…. Jeg lærte min søn da han var lille, at hvis Hjem-is bilen ringede med klokken så var det fordi der var udsolgt hahahaha… Lidt ondt – men så har han til gengæld aldrig plaget om at få is fra Hjem-is bilen.

 • som barn i firserne og halvfemserne husker jeg tydeligt hvilken is der blev stillet på bordet om lørdagen eller når der kom gæster, nemlig Vienetta is, husker du den, den aflange med chokoladeflagerne. MUMS!
  Nu er jeg voksen og der er længe imellem at der bliver serveret is hjemme hos os, da min mand har sukkersyge, så ville elske at eje sådan en her så jeg kunne lave min egen is med mindre eller sukkererstatning til ham, helst med en masse jordbær for det eeelsker han 🙂

  -Katja

 • Kunne faktisk ikke lide is da jeg var lille. Har sådan et sjovt billede fra min to års fødselsdag i vuggestuen hvor alle sidder og stor smiler over hver deres potion is og jeg hyler og græder. Min mor har fortalt at det var der hun fandt ud af at jeg ikke kunne lide is;) i dag ELSKER jeg is! Så sådan en fin maskine ville avsolut blive skam brugt herhjemme;) og så ville det være en fin måde at introducere min skønne datter for spisen uden alle e numrene og alt for megen sukker:) så er jeg sikker på hun vil elske det lige så højt som hrndes mor gør idag:)

 • ÅH endelig en konkurrence jeg kan tillade mig at deltage i – når det handler om babyudstyr etc. så lader jeg jer andre komme til. Men denne gang vil jeg gerne have chancen!

  Jeg elsker is – men ikke hvilken som helst is – det skal være fløde eller mælke is. MMm isen skal smelte på tungen, og tanken om selv at kunne lave denne fantastiske fødevarer får min tænder til at løbe i vand.
  Især lakrids is er en af mine favoritter 🙂

  så krydser mine fingre og håber jeg bliver udtrykket :)!

 • I min familie har vi den tradition at vi hver sommer skal et smut (som nogen gange godt kan blive til flere besøg 😉 forbi den lokale isbod.
  Oftest står valget på solbær og hindbærsorbet, dét er altså bare det bedste på sådan en sommerdag. 🙂

 • Sådan en lille fin fætter har stået på ønskesedlen hos mig siden Truttens fine anmeldelse. Vores datter var for lille til rigtig at spise is i sommer, men til næste år er der nok dømt masser af is på vores fine nybyggede terasse ;o) Jeg er kæmpe fan af Ben and Jerrys is, og forkæler engang imellem mig selv med is til frokost om sommeren, da der (desværre) ligger en B&J lige ved siden af mit arbejde (men det er altså en hemmelighed…. ) :o)

  Kh, Rikke

 • Jeg har altid været helt vild med is, og vil derfor meget gerne vinde den her lækre præmie! Kan spise is året rundt, men især om sommeren, når vi er på ferie (allerhelst i Italien) ryger der en del is ned. 🙂 Engang da jeg var lille, og vi netop var i Italien, smagte jeg citron-sorbet i samtlige byer, vi besøgte, og gav isen stjerner for at finde den allerbedste citron-sorbet-by! Gemte desuden is-skeerne (for sådan nogle fik man ikke i Danmark dengang) fra hver is-café og klistrede dem ind i min scapbog sammen med anmeldelserne af isen. Har stadig den bog et eller andet sted. Åh, de minder. 😀

 • I sensommeren var der en bestemt iskiosk, som jeg gerne ville have is fra. Så min bedre halvdel og jeg gik en lang, lang tur fordi den sœdvanlige iskiosk for at købe fra min udvalgte. Men ak og ve, der var kun åbent fredag, lørdag og søndag! Nå, men så blev det fredag, og jeg lokkede igen, og forventningsfulde gik vi derhen igen. For at se, at de havde streget fredag ud på skiltet! Altså. Så burde vi nok have boycuttet dem, men jeg var meget opsat, og søndag prøvede vi igen og kom endelig ind – bare for at se, at sommerens så store isudvalg var krympet til sørgelige 5 varianter. Så gav vi op og gik tilbage til stamstedet og fik en lœkker, lœkker softice. Nemlig 🙂

 • Hmmm, is! Da jeg var barn ku jeg spise en hel liter! Ja, no shit:-) En hel liter!! Og sikkert mere hvis jeg fik lov.. Siden da er jeg blevet en anelse mere beskeden, men is er stadig en favoritdessert:-)

 • Ha jeg har lige sendt kæresten og den største ud at handle og på listen stod der naturligvis Ben&Jerrys den med vanilleog cookie Uhm…… I love it 🙂 ellers er jeg klart jeg blød italiensk is, gerne frisklavet. generelt hvis bare til is, og gerne med guf 🙂 i Århus er der et sted hvor de selv laver den, og både den klassiske med jordbær og en med lakrids, Mums… 🙂

  Lidt sjovt men ismaskinen står på ønskelisten siden du skrev im den tidligere på året, vi kører nul sukker herhjemme (vi slækker når vi er på ferie) til børnene, så ville bære skønt med sådan en, har efterhånden haft lånt min mors maskine ret længe….

  Vh. Louise

 • Jeg eeellsker is, og jeg elsker at lave is, og har så mange gange stået med en ismasikne i hænderne.. Mit bedste minde om is, må væree når vi har været på sommerferie i Spaninen, hvor min to små søskende og jeg, hver dag trissede op til ismanden på stranden. Jeg kan stadig mærke det varme sand, og huske mine forældres gyselige strand pung (som jeg den dag i dag, gerne vil eje;-) men is skulle vi have. Men har så mange minder om is…

 • Jeg eeeelsker is og det samme gør min søde mand og søn… vi er rigtig is mennesker.
  Så snart is bilen kommer.. kigger vi på hinanden og spæner afsted! (selvom vi hver gang siger, nhæste gang skal vi altså ikke!)

  Alt is med chokoladestykker i, er mit ynglings 🙂

 • Jeg har nærmest ingen stopgrænse for at spise is! Det er det eneste jeg altid kan klemme lidt ned af, lige gyldig hvor mæt jeg er!!!
  Jeg ELSKER en god choko-marcipan, B&J’s chocolate fudge brownie og det kedeligste jeg ved er Stracciatella og en vaniljeis som ikke har set skyggen af vanilje 🙂

  Bedste barndomsminde om is: Når jeg fik lov til at hælde Mathilde kakao og popcorn ud over min vaniljeis..

 • Vi elsker is herhjemme – især italiensk is. Og især når den bliver købt i hjemlandet. Dog er et af de bedste steder, hvor vi har købt italiensk is, en lille butik i London (ligger på Bayswater Road). Vi kommer der hver gang vi er i London. I starten var det den gamle bedstefar (af italiensk afstamning) som havde butikken, og som selv lavede isen. Nu har et par af børnebørnene overtaget butikken og isen er stadig fantastisk ;o)

 • Jeg var ikke ret gammel da jeg opdagede min mors blender og de muligheder den indeholdte!
  Det første jeg puttede i den var en liter vanilje is med 20 skildpadder fra Tom’s chokolade, også trykke på start! Mmmmhhhh…..
  Needless to say, den is kan vi jo alle købe nu så jeg burde have fået patent på opskriften:D
  Den smager SÅ godt!!

 • Mit bedste minde , er første gang min datter fik lov til at få sin helt egen is.Hun havde julelys i øjnene, efterfulgt af sætningen, “du er verdens bedste mor, elsker dig” . Det fik mig til at smelte. Da hun var færdig med isen, var hun smurt ind i vanilie is fra top til tå, men hvad pokker, man skal jo have lov til at være barn. 🙂 Min Ynglings is er vanilie is med brownie stykker i. hilsen stephanie Magalhaes

 • Jeg elsker alt is – lige fra HjemIs-bilens isbåde til den lækre is på Skydebanegade på Vesterbro. Mums! Is er godt – året rundt!

 • Uh, jeg elsker is. Kan spise is i al slags vejr og familien griner af mig, når jeg gerne vil have en skål jordbæris eller en gammeldags isvaffel, når sneen står meterhøjt. 🙂

  Line

 • Mmm… Is! Jeg er rigtig glad for Irmas is. Den smager så tæt på noget ægte, som jeg endnu har prøvet.
  Der er også KUN økologiske ingredienser i og noget, som man i princippet kan lave selv. Hvis man altså har en fin, lyseblå ismaskine. 😀

 • Jeg elsker is, var en gang ejer af en stor ismaskine, men måtte sande at den var alt for stor og uhandy til mit lille køkken, så måtte den give den videre, så denne lille maskine ville jeg elske at eje 🙂

 • Ih, jeg elsker is. Jeg har lige fået en ny favorit: vanilieis med pebermyntechokolade fra Dream. Det ville da være skønt at kunne prøve at lave dem selv i sådan en fin maskine.

 • Jeg elsker simpelthen is. Og jeg griner altid når jeg tænker på denne episode for nogle år tilbage:
  Jeg var i tivoli med nogle veninder, og jeg havde hele dagen gået og snakket om is og det var virkelig højdepunktet for mig 🙂 Jeg bestiller selvfølgelig den største gammeldavs man ka få med hele molevitten – og 5 sek efter jeg er gået igang med monsteret, ja så begynder alt isen + tilbehør at vælte til den ende side, min veninde ser det og hun griber simpelthen alle iskuglerne, flødebollen og guffet i sine hænder – vi står der flade af grin – og da jeg ikke kan undvære min elskede is, så smasker hun det hele op i vaflen igen og jeg får spist min is. Det var ret klamt, men også skide sjovt – Og synes virkelig den historie fortæller hvor meget jeg ELSKER is 🙂

 • Hjemmelavet is er det bedste!
  Da jeg var lille lavede min mor altid en helt bestemt hjemmelavet flødeis med chokolade stykker til nytår – og kun til nytår. Det var total højdepunktet på aftnen. Efter jeg er flyttet har jeg faktisk selv prøvet at gøre hende kunsten efter og lave den til nytår – Men det bliver bare ikke ligeså godt som når hun lavede den – Måske sådan en lækker ismaskine kunne gøre tricket efter?

 • I maj i år sad jeg i en rigtig kedelig eksamenslæsning, hvor efter min veninde, Anna hentede mig (i sin fars rerrængående og dieseldrevne motoriserede køretøj) og vi kørte til Forstbotanisk have i Aarhus, hvor der er den fineste stemning. vikiggede op i trækronerne og nød synet af alt det friske grønne. Anna bød derefter på is på marinaen. Tal om vederkvægelse af et par lidt trætte sjæle. Anna er af den overbevisning, at skal man ha’ is, skal man ha’ den største, for ellers kan det være lige meget, så vi tog selvfølgelig deres største variant. 5 hjemmelavede kugler i hjemmelavet vaffel med flødebolle og smeltet chokolade og hvad de ellers havde som topping. Det var is med lakridspulver, chokolade, solbær, kokos og knuste Oreos. En lille bid af himlen på en onsdag eftermiddag, og det var som om at vi spiste is i en evighed eller i hvert fald mindst ½ time. At have himlen i munden i 30 min. kan jeg i hvert fald stadig smage.

 • ja, jeg kan lige så godt sige det som det er: min mand og jeg er af den overbevisning, at vi er sat på denne jord for at udforske is. Lander vi i et nyt land – besøger en ny by – er det vores menneskepligt, at afdække ismarkedet, hvorend vi er. Det har engang – i Skagen, betydet, at vi fik spist så meget is, at halsbranden indtrådte – men frygt ikke. Det viste sig, at det kunne man spise sig ud af – altså i is…..
  Favorit kombi: Godt selvskab + Häagen-Dazs iscafé (gerne i Paris el London)

 • Mmm lækker (og lidt farlig!) gave! Is kan man altid spise – især dem fra fanø, der er så store, at mavsen ikke har det for godt bagefter!;)

 • Ih jeg elsker is og jeg ønsker mig også denne maskine i julegave endda 😀 Tror den sjoveste oplevelse jeg har med is var engang jeg spiste is på ferie i Schweiz med min familie (på ski-ferie) og der var nærmest snestorm denne dag men min søster og jeg ville bare have en is.. Vi var ikke særlig gamle og meget nuttede, så selvfølgelig fik vi en is af vores reserve-bedsteforældre der bor i Schweiz – den største is af dem alle! Så der gik vi to små piger rundt i snestormen og spiste enorme is.. Jeg husker denne episode helt tydeligt og det var den bedste is jeg nogensinde har smagt! Siden har jeg spist mange is udenfor i snevejr, men aldrig en is der var lige så god som den..
  Hilsen Charlotte

 • Jeg elsker is – som i elsker elsker is! Under min første graviditet var der bare varmt med varmt på, og vi boede ca 20 km uden for Aarhus – alligevel kørte min søde kæreste mange gange ind til La Dolce Vita på Trøjborg for at hente en bøtte is med hasselnød/hvid chokolade! Fantastisk hvad en graviditet kan udløse af iscraving…og søde tjenester!

  Den fine blå ismaskine vil desuden passe godt til de lyseblå Margrethe skåle, som jeg forhåbentlig får i julegave;o)

 • Jeg ELSKER is – har vist gjort siden jeg var ganske lille. Det bedste en varm sommerdag er da en tur til vandet og så finde en god is bod – gerne med et ishus hvor man kan få en kæmpe isvaffel, med en MASSE guf ovenpå.
  Min ældste har vist arvet genet efter mig for hun elsker også is. Den mellemste siger han elsker is, og det gør han helt sikkert også, men han er så langsom til at spise, at han har 7 år og 7 dage om at spise en lille is, derfor prøver vi altid at finde et sted hvor han kan få en kugle is, så han har den i et bæger så det hele ikke smelter helt væk fra ham. Den mindste er kun 1 år, men er sikker på hun nok skal lære at spise is til sommer 🙂
  Elsker især lakridsis og vanilieis med chokoladestykker – hvis jeg spørger børnene så skal der smarties i isen

  Vi bor i en bette by og her i den ende hvor vi bor kommer han ikke så vi skal ud og finde ham når vi kan høre klokken og det giver noget af et problem til tider med børnene på slæb 🙂 Ældste på 5½, 4 og så 1 år. Men vi har da fanget ham de fleste gange, selvom vi prøver at overbevise dem om at når han ringer med klokken så er det fordi han har udsolgt 🙂

  Vil helt sikkert elske at vinde sådan en skøn ismaskine og hygge sammen med børnene når isen skal laves.

 • A propos “sund is” – for mange år siden havde jeg lavet en ret velsmagende marmelade med appelsiner og gulerod. Da jeg så ville lave en gang hjemmelavet appelsinis (før ismaskinerne – men man kunne jo bare fryse i fryseren og så røre hver halve time! :-D) så puttede jeg bare en god gang appelsinmarmelade i isen. Men ak og ve – appelsinerne fordelte sig pænt i isen, men gulerods-stykkerne var nu ret så fremtrædende og mærkelige at tygge i, når man nu forventede en konsistens af is :-). Jeg har senere måttet høre meget for min gulerods-is!

 • Mit første rigtige job var som ung pige i Frellsen Chokolade i Kolding. Jeg smadrede så mange soft ices, men så pludselig en dag! Så sad den bare lige i skabet, og jeg vil vædde med det stadig sidder i hænderne den dag i dag 😉

 • Hej!
  Jeg synes at sådan en is-maskine er vældig smart. Så kan det også være at jeg kan få lov til at få noget mere is. Min mor og far siger altid at jeg kun må smage lidt, selv om det er det jeg elsker allermest i verden.
  Hvis bare jeg kunne få lov til at spise is altid, og ikke bare skal spise de der kedelige rugbrødsmadder, som jeg i øvrigt hader. Det er meget sjovere at pille pålægget af, og bare spise det, og så narre både min mor, far, bedsteforældre, onkler og tanter. Fordi så får jeg bare noget mere, fordi de skal være sikker på at jeg har fået nok mad 😉 Det er ihvertfald ikke fordi jeg er dum, selv om jeg kun er 1 år og 3 mdr., og hvis nu der stod sådan en fiks sag hos mine bedsteforældre, så kunne jeg jo altid narre farfar til at lave is til mig, for det ved han at jeg elsker, og så ved han at jeg spiser op. For er der noget min farfar ikke kan lide, så er det når jeg ikke spiser noget mad.
  Jeg elsker al slags is, og da jeg så dette billede på min tantes skærm, blev jeg nødt til at få hende til at skrive noget, for den må bare flytte ind hos mig! Så derfor trykkede jeg lidt på hendes computertaster, så hun forstod at den skulle jeg altså vinde.
  Den bedste is jeg til dags dato har smagt er en dejlig hvid is, de voksne siger at der vist nok er hvid chokolade i, men den er ihvertfald et kæmpe hit! Men jeg elsker også is med diverse frugter i, alt is smager godt så længe det bare er is!
  Og hvis i vil have et lille hint til en rigtig god hjemmelavet is, så prøv at blande en masse hindbær i, det er altså rigtig godt 🙂

  Møs & Kram
  Prinsesse Lærke

 • IHHH hvor vil jeg gerne vinde! Som næsten alle andre elsker jeg is og jeg tror aldrig jeg glemmer hypen om Ben & Jerry’s, da de først kom til Dk. Mmmmm. Med den fine lyseblå ismaskine kan jeg lave min helt egen Ben & Jerry’s lookalike is med alle mine favoritingredienser, som er noget med chokolade, browniestykker, chokoladesovs, cookie dough, skumfiduser og vanilleis. Jep – jeg er et chokoladesvin, derfor er jeg også ret vild med Cold Stone Creamery.

 • Mit bedste isminde var da mig og min bedste veninde var paa udveksling sammen og pga. Ben&Jerrys sindsygt billige pris plyndrede vi supermarkedet for is, gik hjem og spise det hele og skyllede ned med litervis af te under tonsvis af dyner. P e r f e k t 🙂

 • Min søn er fra september og hele sommeren inden, havde jeg total kraving for is, vi var så heldige at have en der lavede hjemmelavede is i byen, så manden blev sendt derned i tide og utide efter is.

 • Jeg var flyttet i ny lejlighed, og min kæreste skulle komme og se den, og jeg havde lavet lækker middag til os. Lejligheden havde kun en lillebitte fryser, men der var lige plads til den is vi skulle have til dessert. Jeg havde nusset og pudset og gjort ved, for at få den perfekte aften til os – og da jeg så tog den (DYRE!) is ud af fryseren, var den helt smeltet! Mit irrationelle kvinde-gen slog til, og jeg blev fuldstændig ulykkelig over den her smeltede is. Vi kvinder er da sære, hva?
  Siden er både fryser og kæreste dog udskiftet, og en ismaskine ville da klæde denne kombination 🙂

 • Jeg elsker is og da jeg var barn delte min far og jeg engang imellem 1l. trefarvet is om aftenen, når min mor var gået i seng.
  Jeg kunne ikke lide den brune, så min far skar altid isen på skrå, så jeg fik mest vanilje og han fik mest brun (selvom jeg senere har fundet ud af at han faktisk også bedst kan lide vanilje). Når min mor dagen efter fandt ud af at vi havde delt en hel liter is blev hun tosset, for det var da noget forfærdeligt noget at lære mig. Min fars svar var blot at en liter is da ikke kan være så slemt. Af samme grund har min far og jeg altid levet efter mottoet “man skal aldrig spise så meget at der ikke er plads til en liter is”, fordi folk synes det er utroligt at vi altid kan have så meget dessert 😉

  Hvis jeg er så heldig at vinde idag, tror jeg at jeg vil forkæle min far med lækker is i julen, når jeg skal være hos mine forældre en hel uge og bare slappe af.

 • Jeg vil smadder gerne fortælle dig historien om min lille fætter Adrian. Han er 5 årig knægt, som vi engang da han var helt lille havde med til Skælskør – Solskinsbyen. Det var sådan tidligt på sommeren, så huen var stadig på.
  Nå, men vi sad nede ved Svanetorvet og havde sådan en fantastisk lyst til is, og som den gode by Skælskør er så har de en super lækker isbutik. I skælskør får man store is fordi ejeren er rigtig sød. Vi guffede bare i os, kan jeg love dig for. Men det koster knaster at købe god is. Jeg ville elske at lave isen selv, især mint is eller noget dumle. Det elsker jeg. Kæresten ville foretrække banan, det kan jeg ikke lide.
  Jeg smider altså lige et billede af ham Adrian, hvor han guffer is i sig..
  http://i1236.photobucket.com/albums/ff452/Mapola92/Billede0270.jpg

 • Total favorit is er lakrids is fra Paradis…. Jeg gad vide om man ikke selv kan lave det i sådan her en maskine!? 🙂

 • Uhh den ku være lækker at have i køkkenet.. de bedste is er helt sikkert dem de laver på det lille vebbestrup mejeri i jylland.. store softice til ingen penge der smager af sol og sommer og nostalgi;-)

 • Øjj, en lækker præmie! Har så godt som altid drømt om en ismaskine – tænk sig at kunne lave sin egen is, hver dag 😀 har aldrig set denne lille lækre tingest før, og jeg tør nærmest godt love, at vinder jeg den ikke her, så vil den være at finde under træet alligevel 😉

 • Hjemme hos os elsker vi den økologiske chokoladeis med nødde- og chokoladestykker fra Vebbestrup. Den er så lækker og cremet. Vi har aldrig prøvet at lave is selv, men mon ikke der kunne laves om på det, hvis vi vandt den fine ismaskine?

 • Lakridsis er det første der skal laves på denne maskine, hvis det blir’ min. Nøøøj jeg kan spise denne is i mængder!!! xxx ANNA

 • Is er min absolut favorit-dessert – og især i øjeblikket, hvor lilleprutten i min mave kræver det (næsten) hver dag har jeg en god undskyldning for at spise det:-) Jeg har to favoritis: Lakrids-is og Daim-is. Hvis jeg vinder denne maskine skal jeg forkæle mig og babyen med hjemmelavet is det næste stykke tid!

 • Jeg elsker is, der er ikke noget bedre guf i hele verden, og det vil helt klart være bedre at kunne lave det selv, nu har vi en lille datter på 13 måneder og når hun skal smage sin første is, så vil jeg gerne ha at den skal være sund, så den skal være let og lækker med dejlig frugt.

 • Sikke en lækker præmie!

  Mit bedste is-minde er fra dengang jeg var yngre og var på ferie i Danmark (jeg boede i Holland dengang). Om sommeren tog vi som regel i sommerhus, og der var da intet bedre end at få stukket en 20’er i hånden for så at rende ned til iskiosken, stå i kø blandt alle de andre sommerglade mennesker og vælge den lækreste vaffelis med guf og syltetøj og det hele! For mine onkler var det tit en konkurrence om, hvem der kunne spise den største is (og her snakker vi med en masser iskugler!).

  Hilsen Louise

 • Jeg kan også godt huske dit tidligere indlæg… den lyder rigtig spændende den der lille, blå tingest! Jeg er selv mest til Ben & Jerry’s og Baskin Robbins. Paradis Is gør det også meget godt, synes jeg.

 • Som barn var jeg syg med Zapp-isen. De fede pastelfarver og den lækre, syntestiske karamelsmag var bare et hit. Da den udgik af markedet, kastede jeg min kærlighed på Kong-fu, omend saftis og mig ikke er de bedste venner.
  Da jeg blev teenager var min favorit daimis med appelsin-guf fra det lokale ishus, hvor vi hang ud om sommeren.
  I dag bor jeg på Vesterbro og spiser allerhelst is fra Siciliansk Is på Skydebanegade. Der får man fantastisk is, omend jeg synes sortimentet har været mere eksperimenterende i deres første år.

  Vinder jeg ismaskinen vil jeg kaste mig over: lakridsparfait, hvid chokolade-is, stikkelsbær-is og noget med brombær!

  Mhm….Is…. Jeg glæder mig helt til sommer ved tanken 🙂

  – Ida

 • Åh den må jeg bare vinde:-)
  Vores gamle ismaskine er lige stået af selvfølgelig, da gæster var inviteret på is. Sikke en oplevelse. Vi havde lavet grundmasse til hindbæris og skulle til at lave selve isen. Men isen blev desværre ikke til noget- bare en portion kold grød. Øv øv øv så ingen dessert den aften og med 3 sultne børn efter is og 4 voksne var det en trist oplevelse. Så et kæmpe ønske herfra er helt sikkert en ny maskine og denne er bare så fin i den lyseblå farve:-)

 • åh håber virkelig at jeg bliver en af de heldige her idag på mit 17 forsøg for min kæreste elsker is og vil gerne lave det til ham 🙂 min absolutte ynglingsis må være lakridsis fra paradis is, min kæreste elsker alt is han spiser gerne en liter eller to på en aften..:-)

 • Sikke 3 fine præmier:) Har 3 is-glade piger herhjemme, så een af de maskiner vil blive vel modtaget herhjemme!
  Elsker Ben & Jerrys Cookie Dough. Hvis det skal være en ispind, så er det klart en Twister der smager skønnest:)

 • Jeg spiser faktisk kun is få gange om året; nemli når vi er i Kbh og turen går forbi Ismageriet på Amager 😀
  Resten af året nøjes jeg med at sukke efter deres fantastiske is og ærge mig over, at vi her i Provinsen ikke har et lige så lækkert alternativ.
  Men måske.. med sådan en skøn ismaskine kunne jeg ihvertfald forsøge at gøre dem kunsten efter herhjemme.

 • Jeg elsker is fra paradis og Ismageriet på Amager – især lakridsisen 🙂 Er efterhånden blevet så godt vant, at jeg helst ikke spiser andet is. Måske kan jeg lave en ny favorit på ismaskinen??

 • Åhh den mest is elskende familie er vi… Min mand fortæller tit historien om isen da Han var barn i ’80erne… Han fik en frossen banan på pind… Den sunde is! Men kan vi selv lave is der er sundt så undgår mine piger nok bananen på pind 😉

 • Min mor lavede den mest fantastiske islagkage til min 10-års fødseldag, med jordbæris af friske jordbær, chokoladeis af nougat og appelsinsorbet i midten, -overhældt med chokolade og friske bær uhmmmm

  Min ynglings-is i dag er kungfu isen, -det var en fest den sommer den kom tilbage 🙂

  Glædelig jul til dig og familien!!
  / Pernille

 • Jeg har en tradition med nogle veninder om, at vi hver sommer cykler fra Fredericia og over den gamle lillebæltsbro, hvor der ligger det hyggeligste ishus midt i skoven i Middelfart. Der får vi den lækreste gammeldags isvaffel, og endda med lidt god samvittighed fordi vi trods alt cykler de 10 km frem og tilbage 🙂 glæder mig hver sommer til den tur, fordi den kombinerer det bedste af det bedste – sommer, is og gode veninder <3

 • Åh jeg ville elske sådan en ismaskine 🙂

  Jeg har arbejdet lige ved siden af en ParadIs som også er min favorit, det er blev til nogle somremed ret mange is 🙂

 • Ben & Jerrys er klart min favorit, og jeg ville elske at kunne eksperimentere med lækre fyldige isopskrifter selv. Faktisk minder B&J mig også om alle mine rejser, for jeg spiser altid en is fra B&J når jeg er på ferie – fra NYC til Stockholm.

 • Jeg elsker min egen hjemmelavede is(derfor jeg mangler en ismaskine) med marcipan, knuste markroner, chokolade og cognac. Uhm, den gør sig godt nytårsaften med blødende chokolade kager.

 • Uha, den her står allerede højt på min ønskeliste! Fantastisk konkurrence 🙂
  I min familie elsker (!) vi is – vi har gerne en 3-4 liter is, krymmel af forskellig art og sovs-varianter når vi har vores små familie-dinners 🙂 det kunne være så fantastisk hvis jeg kunne invitere på hjemmelavet is næste gang, det ville gå rent ind 😉

 • Jeg elsker og har altid elsket is i alle afskygninger! Der var ikke noget bedre end at blive forkælet med en is på ferier, hos bedsteforældre osv. da man var lille… Men det ser ud til jeg har fundet min overmand i isspisning – min kæreste!! Han kan snildt spise en liter hurtigt for sig selv, så sådan en ismaskine ville vække den største begejstring herhjemme 🙂

 • Når jeg var i Rosengårdcentret med min far som bar, fik jeg altid en Kæmpe Eskimo – for mig en kæmpestor is. Når jeg tænker tilbage på det nu, kan jeg godt se, at det var fordi min far også elskede pind-is – det var bare nemmere at købe, når man havde et barn med 😉

 • jeg har en god og kærlig familie ……men den elsker is så vi kører gerne til stranden 7 km for at købe gammeldags isvafler……så tænk hvis vi kunne lave dem selv ….så lækkert

 • Uha vi bor lige ved siden af Isabella på smallegade som laver fantastisk is til Veganere mv – og på en eller anden måde er det først rigtigt forår når de åbner…

  Vil elske at lave min egen is…

  Kh Stine

 • Da jeg var barn gik vi til Købmand Nielsen (en lille rød kiosk der havde blande slik for 5 og 10 øre og så is-som jeg husker ikke andet, men det passer nok ikke)…og specielt yndlingsisen havde hun altid.
  En rød jordbær/hindbær smagende is formet som en hånd hvor pegefingeren strittede op…kan for alt i verden ikke erindre navnet, kun at vi alle var helt vilde med den og en dag var den taget af markedet!!!!! Har længtes efter smagen af denne is i alle årene for den var bare MUMS (som jeg husker den i al fald!! ;)hehe)
  Glædelig Jul
  Ann

 • Jeg elsker is..Især de vaniljeis, som min far lavede helt fra bunden af, da jeg var barn..Det var skønne stunder, når vi fik hver sit fine bæger med hjemmegjort is..Desværre mistede jeg min far som 10 årig, men jeg mindes altid de stjernestunder jeg fik med min far.. Ville gerne have ønsket, at han kunne have oplevet mit bryllup, min børn, og mere af den dejlige is..
  Jeg elsker lakridsis, og vil vildt gerne vinde en ismaskine..Så kan jeg selv lave isen til mine børn, som min far gjorde til min bror og mig..
  Ønsker af hjertet at vinde..;-)

  Julehilsen fra birthe.gug@live.dk

 • Pingback: MAN UP! | Guld.log
 • Jeg elsker (som alle andre) også is ekstremt højt! Men jeg kender en person i denne verden, som ikke går en uge uden at spise mindst én is. Året rundt. Det er nemlig min far! Da han var yngre havde han en is biks ved dronningmølle, som desværre måtte lukke på grund af hård konkurrence mod hans hjemmelavede skønhed. Drømmen gik tabt efter 5 fantastiske somre, og tror ikke han har lavet is selv siden (ellers er det hvert fald gået forbi min næse!)
  Så ja, hvis jeg var den heldige der vandt ville jeg helt bestemt give den til ham i julegave, fordi han er den vildeste is-spiser og samtidig min elskede far.
  – Ida

 • Min kæreste er absolut ikke en ørn i et køkken!! Før han mødte mig stod den på kydderboller med ost eller frysepizza til aftensmad. Ja, faktisk troede han at forårsløg bare var ualmindeligt små porrer;-)

  Men en ting, kan han finde ud af i et køkken. Og det er at lave hjemmelavet is. Han laver den bedste is med chokolade skildpadder. Mums!

 • Jeg smider et lod i puljen – min mand eeelsker os og en ismaskine ville falde i rigtig god jord herhjemme:) alle mine minder om is indebærer kæmpe store is, som har været alt alt for store til at spise:) mine 1 – min bror og jeg (vi er nok en 6-7) år er med vores forældre og nogle af deres venner på en uges (!!!!!!) kanotur. Vi fik liv til at få is hver aften – som den fornuftige pige jeg var valgte jeg små lækre sodavandsis men min bror ville have de største vaffelis der overhovedet kunne skaffes den sidste aften fik han så lov under forudsætning af at han spiste det hele – behøver jeg suge at det kunne han ikke:)
  Minde 2 – min mand er en iselsker og kan slet ikke stoppe når han først kommer igang – så en liter cartedor ryger der hurtigt ned når den først et åbnet, så vi har aldrig is i friseren selvom jeg er overbevist om der må være bare en lille smule – så en ismaskine ville virkeligt være en succes hjemme ved os:)

 • Vi elsker is! Denne lille ismaskine ville gøre megen gavn i vores familie!

  I sommers var vi i Fjellerup og kigge på stranden. Der var varmt og vi havde lyst til is. Aldrig har vi set SÅ store is til så få kroner! Det var kæmpe store hjemmelavede vafler og hver kugle var så stor som 3 kugler alle andre steder. Jeg fik mig aldrig kæmpet igennem denne store is og det gjorde kæresten heller ikke. Han havde is over alt! I hele hovedet og ned af hånden og armen (der var meget varmt). Det så SÅ sjovt ud og det er en tur vi aldrig glemmer!
  Så hvis I kan lide billige men store is, så tag en tur til Fjellerup strand 😉

 • Årh, lækkert 🙂

  Elsker is, især lakridsis som jeg tit laver når jeg er på besøg hos mine bedsteforældre. Det er simplethen så hyggeligt at lave sammen, og så er hjemmelavet lakridsis SÅ lækkert!

 • Jeg kan faktisk ikke så godt li’ dansk is, men den italienske smager super godt.
  Hvis jeg vinder ismaskinen, skal den bruges hele tiden, når mine søde børnebørn besøger mig.

 • Jeg har aldrig før selv prøvet at lave is – men ville da elske at eksperimentere med det 🙂
  Jeg elsker is, ungerne elsker is og min mand elsker is. Så brugt ville den blive, absolut 🙂
  Lige nu er min yndlings is lakrids 😛

 • Når jeg tænker is, kreder mine tanker oftest tilbage på den sommer ved Ludolph Is <3 Jeg var barn og skulle virke sej overfor min storebror og fik min far til at købe deres største is der er KÆMPE. Jeg mindes noget med 5 kugler, flødeboller ½ L softice osv. En stor krabat 😀 Den nåede jeg lige nøjagtig at spise af i 5 minutter inden den simpelthen var for tung for mig og den så væltede. Haha. Trist, men SÅ sjovt fordi jeg prøvede lidt at overbevise min bror om at den væltede fordi det blæste så meget 😀 (Man skulle måske have været der :p)

 • det ville da være lækkert at prøve at lave is det har jeg aldrig prøvet før og især nå min mand elsker is vi køber 4 kasser is hver 14 dag ved hjemmeisbilen og det er dyrt kan i tro ,men hvis jeg nu vandt vilde det måske hjlæpe lidt på økonomien

 • Åh, mit bedste minde med is må være fra her i sommer! I juni måned erhvervede jeg mig Ben&Jerry’s iskogebog, med opskrifter på alle deres klassikere! Et sikkert hit, når man som mig er vild med B&J’s 😉 Jeg tog bogen, samt en hel ismaskine med ned til min søde kæreste, som bor i Århus (selv bor jeg i Aalborg) og så brugte vi ellers en hel uge på at bage brownies og cookiedough og bare lave en del af de forskellige opskrifter i bogen. Det var super hyggeligt, og tror også svigerfamilien var glade for de store mængder is, der blev produceret 😉

 • mit minde er under et år gammelt! hehe..
  Jeg var i sverige, og som du måske ved, sælger de sia is derovre! Hvis du ikke kender det, kan jeg fortælle, at det smager som en bid af himlen – uhmm.. Men nu til sagen, jeg opdagede at de solgte ½ l. til KUN 13 sek. kr. og så måtte jeg altså have en. Jeg købte den og blev forelsket, næste dag måtte jeg også have en, og næste og næste…Indtil på 5 dagen ( og 2 l. sia is rigere), måtte jeg sige fra….Puha, næste gang tror jeg bare jeg køber en pindis!! De er i lidt mere mundrette størrelser! Hihi

 • Åh, hvor vil jeg gerne vinde den fine ismaskine – bliver helt norstaltisk af den fine farve og facon – og især ved tanken om al den dejlige is, jeg ville lave.

  Min yndingsis er koldskålsisen fra Siciliansk Is på Vesterbro – en fantastisk is, som jeg glæder mig til at smage igen til foråret, når dørene svinges op på ny. Første gang jeg besøgte Siciliansk Is, var med min dejlige kæreste, der havde fortalt, at han havde en overraskelse til mig – og hvilken overraskelse. Jeg har aldrig smagt en is så god 🙂

  At spise is er for mig en meget social ting og altid forbundet med sol, sommer og dejligt samvær. Is gør mig glad 🙂

 • Jeg elsker is! Men det er både dyrt og usundt, så jeg vil rigtig gerne vinde is-maskinen, og drømmer nu om sund is med alle mulige lækre bær.

 • Ice ice Baby, what more is there to say;-). Er tosset med al slags is og bliver om sommeren altid drillet massivt for at være den der kører de største softices ned. Har drømt om denne lille maskine et stykke tid – tænk sig hvilke laberheder man kunne fremstille af gode råvarer.

 • Uhh, jeg elsker is. Har arbejdet i en iskiosk i mange år, og ALLE slags is er ganske nær mit hjerte. Ville elske at have sådan en fin ismaskine.

 • Mit bedste is-minde må helt klart være, da jeg som barn hørte isbilen, og (ofte) hurtigt fik overtalt mine forældre til vi skulle have is. Min søster og jeg fik for det meste lov til, selv at vælge hvilke is(pakker) vi skulle have. Noget jeg på det tidspunkt syntes, virkede som en stor en meget stor beslutning. Det kunne i hvert fald tage noget tid – vi skulle jo vælge den bedste is! 🙂

 • Et af mine helt store ønsker er en is maskine, jeg villeblive årets mor..

  Det første jeg tænker på lige nu er et minde fra min skoletid, jeg havde sovet hos en veninde og vi var alene om morgenen. Hun lavede morgenmad og den bestod af is i et glad med kakao mælk og krymmel 😀 ..

 • Elsker is! Skub op isen er stadig min favorit om sommeren. Det behøver ikke at være mere kompliceret end det! Med denne ismaskine ville jeg dog rigtig gerne prøve at lave en lemon sorbet med mynte. Ville være perfekt til sommer aftenen!

 • Is er meget vigtigt i min lille familie. Det er nemlig det min søn på 4 er helt vild med. Han kan ikke lide slik, sodavand, chokolade osv – men is – DET er det bedste. Derfor ville det være helt utroligt dejligt at få en ismaskine – så vi selv kunne lave yndlingsisen. Jeg elsker lakrids-is, min søn elsker jordbær, og faren elsker alle slags sorbet… mmm… kan allerede tænke mig alle de is vi skulle lave hvis jeg vandt.
  Kh Linn

 • Den bedste is jeg har smagt var i Rom – Den var bare episk – Ville så gerne derned igen og smage det igen! 😀

 • For mange år siden i sommerferien… der var min mor, bror og jeg i sommerhus… en dag da det regnede, tog vi vores regntøj (rødt alle 3) på og cyklede ned til havnen for at få en is… vi fik en dejlig gammeldaws vaffel med kugler og masser af guf.. mums.. da vi så stod der og guffede i os, kom der en fotograf fra den lokale avis hen og spurgte om han ikke måtte tage en billed.. min mor ville ikke med på billede, så ville jeg heller ikke.. så det endte med at vi sagde pænt nej til at få taget et billed… nu her flere år senere ærger jeg mig lidt over at vi ikke har det billed. Det kunne være rigtig hyggeligt… 🙂 men det var en super god is… 🙂

 • Da jeg rejste rundt som backpacker i.australien åbnede der sig en helt ny verden for mig. Jeg kendte nærmest kun til ishusenes obligatoriske 10 smagsvarianter, men hernede var der kombinationer jeg aldrig havde drømt om fandtes. Strawberries and cream, cookies and cream, ben and jerrys, triple chocolate, cheesecake you name it. Gud det var fantastisk. Heldigvis er vi sidenhen kommet efter det herhjemme, men drømmer mig stadigvæk tilbage.

 • åhh jeg eeelsker is! is er inkluderet i alle mine bedste minder fra barndommen, hver sommer på den årlige tivolitur fik jeg en kæmpe is af min kære morfar jeg måtte helt selvbedstemme hvilken is jeg ville have og hvor stor den skulle være, og når vi så havde købt den gik vi tur i parken og spiste isen ved bambuslegepladsen. jeg kunne aldrig spise op, men så var det jo godt at have min morfar med 😉
  dengang fik jeg altid pebermynteis, men det kan man ikke får så mange steder så jeg villle elske at vinde en ismaskine så jeg kunne lave det selv og genfinde sommerstemning med min morfar!

 • Når min mand går igang med at lave is og gerne står op midt om natten, for at røre i isen det passende antal gange. Det er nu sødt, men han fortjener en ismaskine synes jeg. louibub@yahoo.dk – Marie Louise

 • Vi kunne godt bruge sådan en! Min dreng har fået en virus der giver ham smertefulde blister i hele munden, derfor siger lægen – giv ham masser af is 🙂
  Så man kan vel nærmest sige, at lægen har ordineret denne ismaskine 😉

 • Tak for dejlig konkurrence!!! Jeg elsker is og har tonsvis af dejlige isminder! De fleste af dem omhandler min stedfar- verdens største isfan! Derfor synes jeg at han skal have den i julegave hvis jeg skulle være så heldig at vinde. Så ville jeg redde både hans vinter, forår, sommer og vinter:)

 • Der er jo meget man kan sige om is?
  Hver gang jeg har været til eksamen og har fået et godt resultat – er det første min far siger, når man ringer; “Det må du fejre med én is på min regning!”.
  Den holder hver gang, lige meget hvor gammel jeg er blevet eller hvor lille prøve/eksamen egentlig betyder.
  Dejligt positive tanker og minder om is 🙂

 • Ville være så skøn at vinde. Særligt nu hvor der ikke er længe til at min Paradis i Hellerup lukker. Det bliver nogle hårde måneder uden men der kan denne jo hjælpe. Har mange skønne minder når det gælder os. Vi spiser ikke så meget slik men altid altid is enten fra Paradis eller vanilje is med hjemmelavet chokoladesovs. Ellers er det ikke rigtig weekend :9)

 • Åhh hvor vil jeg gerne vinde den!!

  Jeg har faktisk specifikke minder omkring ismaskiner. Min mor ønskede sig en i julegave for maaaaaange år siden (jeg har nok været 7-8 år). Dengang kostede de virkelig en formue (og fyldte vildt meget – den havde sin helt egen hylde i et skab). Hun fik den selvfølgelig og hun gik helt is-amok. Vi fik seriøst is 2-3 gange om ugen i flere måneder efterfølgende og jeg klagede bestemt ikke – andet end når hun eksperimenterede liiiiidt for meget med smagsvarianterne. “Mor, vil du ikke bare lave noget jordbæris?”. Vi andre måtte desværre ikke være med til at lave det, da det var HENDES maskine, haha (måske også pga prisen 😉 ). Efter de der par måneder gik hun dog lidt kold i det hele (haha “kold” – get it?) og de søde måneder med is flere gange om ugen var slut. Ak og ve! Den endte faktisk med at samle støv på hylden indtil hun flere år siden ville lave is til nogle gæster – men den virkede ikke længere. Så nu vil jeg sgu ha’ min egen, så jeg igen kan spise flere gange om ugen 😉

 • For 6 år siden var jeg i Paris med min søde lillesøster, for at besøge min veninde.. To-do-listen var lang, Eiffeltårnet, Disneyland osv – men det der toppede listen var uden sammenligning den 3.etagers Hagendazz’s isbutik på Champs Elysée! I bunden er der HD to-go, i midten HD-cafe og i toppen HD-bar! HD og cocktails på en gang – så blir det vist ikke bedre? 😉

 • Jeg bager normalt rigtig meget kage, men eftersom min mand er mest til is, har jeg også forsøgt mig ud i is-lavningens kunst. Den første is jeg lavede var en jordbærflødeis med mørke chokoladestykker og den var en KÆMPE succes!!! Derfor ønsker jeg mig rigtig meget en ismaskine, så jeg kan komme i gang med at eksperimentere…….måske en kombi af lækker svampet vanillekage, hindbæris og chokoladeis – og så pyntet fint med fondant……drømmer lige lidt videre her…..

 • IS IS IS IS IS IS, elskede IS <3
  I 1990 flyttede min danske/italienske familie hjem til Danmark fra Sydafrika. De flyttede ind på samme gård, hvor min lille familie bor… OG med sig havde de en VILD ismaskine og nogle vidunderlige opskrifter, derfra hvor man om sommeren virkelig har behov for IS… Derfra fik vi i mange år i træk disse fantastiske IS desserter, sorbeter, flødeIS, YOU NAME IT.. Når jeg ser tilbage på barndommen, er det et helt særligt minde, jeg savner særligt.
  Jeg har altid set frem til en dag selv at eje en ISmaskine, for at kunne fremtrylle nogle af disse fortryllende IS opskrifter igen <3

 • På min fars side af familien EEEELSKER man is, og det er helt vildt så meget is, de kan spise. Mit største is-minde er derfor engang på havnen, hvor alle som sædvanligt havde fået en KÆMPE is. Og for første gang kunne min farfar ikke spise sin is færdig og endte med at smide en god portion i havnen 🙂

 • jeg elsker is, især jordbær og banan og gør ikke noget hvis det er Bornholmsk eller også skal det være hjemmelavet..
  her ville en ismaskine, nok skulle blive brugt godt, for vi elsker is 🙂

 • Jeg elsker is. Det er så absolut mit favoritspise af søde sager. Især italiensk is er sagen. Og da jeg har en italiensk kæreste, får jeg mange lækre is, når vi er på besøg hos svigermor.

  Det ville være skønt med en ismaskine, så mine to små sønner kan blive forkælet med hjemmelavet is.

 • Jeg har mange isminder. Fra dengang jeg selv lavede æblejuice-is i engangsbægere, dengang jeg til børnefødselsdage drejede regnbue-isen til en ensfarvet masse med skeen og kaldte det softice, dengang hvor hjemmeisbilen kom ude på vejen og jeg løb ud til den, til 90’ernes Carte d’Or-tid, Lydolf-is på Strandvejen, Mcflurry’er, Paradis-is og hjemmelavede smoothie-is med mine, nu, egne børn…elsker is og på alle tider af året – også de kolde måneder med en varm kop kaffe til

 • Jeg kommer til at tænke på dengang jeg var i Venezuela for 14 år siden – der besøgte vi en lille isbutik, som havde ikke mindre end næsten 150 forskellige slags hjemmelavet is! Dem vi især lagde mærke til var Viagra-isen og chili-isen (dengang var chili ikke ret udbredt i det søde køkken). Vi valgte dog de mere almindelige udgaver, da vi skulle smage 😀

 • Jeg er vild med is og i et helt år lånte vi den vildeste ismaskine! Der blev lavet meget is det år, fordi vi havde den på lånt tid. Bubblegum, hjemmelavet nutella, pistache, marcipanbrød, skildpadde og oreo’s var blandt favoritterne. Men allermest lavede vi vaniljeis. Det har altid været min least fave blandt købeis. En købevaniljeis er ofte en kedelig oplevelse. Men en hjemmelavet én af slagsen, hvor man ikke er karrig med vaniljestængerne, får englene til at synge! Øllebrød med en klat hjemmelavet vaniljeis blev en yndlingsdessert. Nogen vil måske mene, øllebrød ikke hører til de festligste retter – jeg er for så vidt enig – men med en klat god vaniljeis er sagen en ganske anden. Eller vaniljeis med karamelsovs af muscovadosukker og fløde. Nemt og helt uforskammet lækkert!

  Bare det, jeg ville sige. Og nu kan jeg kun tænke på is. Mmmmm….is!

  Hilsen Julie/ julielillegaard@gmail.com

 • Jeg har haft et godt øje til denne lyseblå skønhed af en ismaskine, lige siden du viste den første gang på bloggen…
  Jeg elsker is og har svært ved at vælge en favorit smag og mærke (fordi der er så mange favoritter!), men pistacie isen fra Paradis is bliver jeg aldrig træt af!

 • Her i familien elsker vi alle is, og når der bliver spist en del af det kommer det efterhånden til at sætte sig de forkerte steder så det ville være dejligt at kunne lave is på en sundere måde og som dagpleje mor ville jeg gerne kunne lave is til en lille dreng som jeg også passer som ikke kan tåle mælk,så kan isen jo laves på soja mælk. så han ikke skal snydes for en dejlig skål is til sommer.

 • Nej nej nej, er det nu jeg skal sige at denne lille lækre sag står på min ønskeliste, du skulle bare vide hvor mange lange blikke jeg har sendt den i noget så sexet som elgigante 😉
  Min absolut favorit is er uden tvivl mint med chokolade, elsker virkelig den slags!
  Mit bedste is minde må uden tvivl være de utallige is min kæreste og jeg delte i foråret, med dertil hørende lange gåture i fælledparken kun med det eneste formål at igang sætte en længe ventet fødsel, og selvfølgelig nyde isen!

 • Både mig selv og min mand er fuldstændig vilde med is:-) og hver sommer er vi mindst 1 gang på strandvejen og få en “Lydolp’er” og det er seriøst verdens største is, den eneste hvor jeg har oplevet at kapitulere halvvejs igennem!! Alle der kommer på de kanter skal unde sig selv oplevelsen, det er for vildt:-)
  Min mand ville blive henrykt for sådan en maskine i julegave:-)

 • Uhmmm hvem elsker ikke is, jeg gør ihvertfald.. Specielt den sidste måned af min graviditet elskede jeg is, men ikke hvilken som helst slags is, men den helt fantastiske kæmpe læske.. Mit forbrug var MEGET stort og det fandt hjemmeis manden hurtigt ud af, da jeg for anden uge i streg købte 24 stk fra hans lille vogn.. Så lige siden har han holdt trofast foran vores hus hver eneste tirsdag og har giver den max gas med klokken.. Så meget at selv min hund nu er blevet ven med ham ( de er jo snedige og har hundegodter med i bilen).. Jeg kan nu med “stolthed” sige at jeg har gennem testet hjemmeis udvalget og min favorit er stadig KÆMPE LÆSKE

 • Min kæreste og jeg er vilde med is, så sådan en lækker lyseblå ismaskine vil vækker stor begejstring hjemme hos os, og med to små drengebørn er farven lige i øjet;-) Det var ikke før jeg mødte min kæreste (som er halvt amerikaner) at jeg lærte det der med at sidde foran fjernsynet med et helt bæger is og en ske, hvor ucharmerende det end må lyde, så er altså der et eller andet luksus over det;-) Min kæreste introducerede mig for en del år siden til Ben & Jerrys Half Backed, som ubetinget må være min favoritis,

  Jeg krydser fingre for at jeg er en af de heldige vindere i denne konkurrence:-)

 • Uh, har ønsket mig DEN ismaskine længe! 🙂 Synes, at jeg har mange gode isminder – og er generelt glad for is! 😉 Men der er jo både minder om turen til Paris, hvor jeg fik den meget omtalte (og fantastiske) is fra den lille isbutik ved Notre Dame; de glade sommerstunder, hvor min kæreste og jeg har delt en soft ice og ikke mindst min mors grand marnier- og makronis, som hun kun laver ved særlige lejligheder. 🙂

 • Jeg har i 3 somre i træk, stået i en iskiosk, så jeg har serveret og indtaget en MASSE is! 😀 Og fået lov til at smage en masse også 😀 – Og is er altid godt. Om det er inde foran pejsen her om vinteren, eller på stranden med solen højt på himlen. Og når nu man skal til at tabe sig, kunne den være god motivation til ikke at have så dårlig skyldfølelse når man fik lyst til is, da det ikke behøves at indeholde en masse fløde og sukker. Det ville nu ikke være helt ring. 😀

 • For en måned tid siden stod jeg og lavede suppe i vores lille køkken, da jeg hørte hjemisbilen ude på gaden. Jeg fik lyst til at gå derud for at købe is, men min “voksenhed” holdt mig tilbage et par minutter, før det gik op for mig, at det var tåbeligt – hvorfor skulle jeg lade være? Så jeg styrtede ud på gaden med kæresten i hånden, som på 0,5 sekund havde fundet kontanter frem. Hjemisbilen var dog ingen steder at se, så vi overvejede et kort sekund at gi’ op, men så sagde en dyb mandestemme et sted fra mørket “Øh, hvis I leder efter hjemisbilen, så kørte han derover?”, hvorefter han pegede. Vi må virkelig ha’ set desperate ud, haha!

  (Ja, vi fandt ham, og ja, vi endte med at bruge flere hundrede kroner på is! En fantastisk dag)

  Krydser fingre!

 • Jeg læste engang i et blad i en artikel omkring diverse mærkelige afhængigheder (hedder det det? haha) at der var en pige der spiste 1 liter af de der tre farvede regnbue literis!!
  omg… hele hendes fryser var fyldt med dem – for hun gik i panik hvis hun ikke havde nogen i huset!!

  det er virkelig mange år siden -men den artikel sidder stadig helt klart for mig haha.
  især fordi jeg virkelig synes at trefarvet is er noget af det dårligste!

  Min yndlingsis er Twister <3

 • Århh Manne! Jeg har kigget på den i butikkerne mange gange efter jeg læste dit og Truttens indlæg om den. Min søn på knap to år har for nyligt smagt is for første gang, og hans verden har nu fået en helt ny dimension, som jeg selvfølgelig er nødt til at stimulere 🙂

 • Mine bedste minde med is må være hver sommer.
  I min familie blev min hjemmelavede daim-is meget populær og det var en fast tradition, at vi skulle sidde ude på terassen en varm sommerdag hele familien og spise is! 🙂
  Specielt min far var rigtig glad for mine is.

  Jeg vil derfor elske at holde gang i den tradition, så vi kunne sidde og spise is igen til sommer, da jeg desværre ikke har min far mere 🙁

 • Årh, en fed præmie! Hele sidste sommer var jeg enten meget gravid eller meget nybagt (ammende) mor, og ALLE ved jo, at så må man få is hver dag. Nam nam. Jeg kan godt sige dig, det var hårdt at gå på afvænning, da efteråret kom snigende… 🙂 Så hvor sejt kunne det ikke være at vinde sådan en frækkert og så kunne lave sin helt egne is hver dag? Så synes jeg ikke, at man behøver nøjes med is om sommeren.Vel?

 • Jeg er bare vild med is og jeg husker tydeligt en kold marts dag, da jeg var gravid med Johannes. Vi boede på daværende tidspunkt i Luxembourg og var i Trier, Tyskland sammen med nogle venner. Det var kaffetid og vi besluttede os for en hyggelig cafe med varmelamper og tæpper, de andre drak kaffe og jeg fik en lækker isanretning fordi jeg synes, at det var lidt varmt (?!). Al det ekstra blod holdt mig altid godt varm, så der var altid en god undskyldning for en is.

 • Skal jeg nævte min yndlingsret så må det nok være is.
  Kan huske sidste sommer hos Paradis is på Vesterbrotorv. Var der så ofte at manden bag disken en dag sagde til mig ‘vi ses i morgen.’ Det var lidt pinligt hihi 🙂

 • Det bedste is-sted i NY hvor de har den mest fortryllende chokoladeis og så er den endda vegansk og lavet på hempmælk eller kokosmælk. uhm…… og så har de de fineste kopper til i!

 • Min dejlige søn på 3 måneder er født ind i en meget isglad familie. Så isglad, at jeg, da jeg var gravid med ham, en aften cravede chokoladeis så meget, at min skønne kæreste løb ned fra 4. sal i natbukser og bare tæer, og hele vejen ned af gaden for at stoppe isbilen. Og det var altså vel at mærke i begyndelsen af februar, hvor det stadig var frostvejr! Min kærestes tæer overlevede, men da han selv er lige så glad for is som jeg, er jeg sikker på at en ismaskine vil være den perfekte kompensation. Og sikre, at han ikke ender med at få tæerne frosset af næste gang vi får lyst til is.

 • Jeg eeeelsker is <3
  Og er af den opfattelse at is kan man altid spise uanset hvor, hvornår – man er aldrig så mæt, at man ikke lige kan spise is:)
  Så forstår slet ikke min bedste veninde, som faktisk stort set aldrig spiser is…..hun spiser det stort set kun, hvis det bliver serveret som en dessert i byen, hvor hun ikke mener hun kan være andet bekendt end at spise det.
  Total ufatteligt for mig!!!

  Julehilsner fra en
  Is-elsker <3

 • En is maskine MÅ være et af de vigtigste køkken redskaber i enhvers hjem, uhh hvor vil jeg gerne eje den – er helt ærgelig over jeg ikke har den på ønskesedlen for husker jo godt dit blog indlæg om den.

  Min svigerinde tryllede en lækker hindbær sorbet frem i løbet af ingen tid på sådan et vidunder her, da vi alle sad godt opkogte for et par somre siden og higede efter is, men hvor fryseren var tom – hun reddede hele stemningen blandt børn og voksne da hun kom med det, mums:-)

 • Egenligt kan jeg ikke specielt lide is – men det kompenserer resten af familien rigeligt for 😀 Jeg ville jo være en helt med den maskine i huset 🙂 Mette

 • Mmm, ville elske at vinde sådan en is maskine.
  Her i huset kan vi spise is til enhver tid:-D
  Særligt min mand elsker is, så jeg ville rigtig gerne glæde ham med at kunne lave is til ham, når han gerne vil have det:-D
  Hvert år i sommertiden, er vi ofte ude ved Marselisborg lystbådehavn, for at få dejlig hjemmelavet is, og manden skal altid have den største is man kan få, altså om jeg begriber det…gg
  Jeg vil uden tvivl blive sat i gang med at lave is, flere gange i ugen, hvis vi vandt denne <3

  Birgitte

 • Hvor er den fin 🙂 Jeg er så Island at da min veninde engang tilbød mig at købe alle de isvafler jeg kunne spise sagde jeg ja. Jeg nåede op på 10 isvafler og meget ondt i maven -men mindes stadig denne barndomsdag som noget sjovt 🙂

 • I vores familie elsker vi is. Vi har hver vores favoritter . Min personligt er nougat is fra Morten Heiberg. Når vi er ude og handle har min mand og jeg en konkurrence kørende om hvem der kender sin partners is vaner bedst. Man går hver især hen til is montren, spotter den is man tror den anden helst vil ha og skjuler den eksempelvis i grøntsagsmontren. Så udpeger man selv sin favorit og tager den med hen til skjulestedet. Den der har gættet rigtigt får lov at vælge hvilken is vi skal have. Hvis vi begge har gættet rigtigt køber vi begge to 🙂 god søndag

 • Jeg har en lille pige, der lige er fyldt 2 år, og som ELSKER is. Forleden aften skulle hun til at sove og så skete der det her;
  Filippa: “Ååååh mor.. Mor!!!! Filippa kan høre noget”
  Mig: “Hvad kan du høre skat?”
  Filippa: “Fillas mave.. Siger noget.. Fillas mave siger Filla have is. Fillas mave siger, at Fillas mor er søød og Filla må godt få is. Kom mor.. Mor ud i fryseren og hente is til Filla.. Fillas mave siger det”
  Mig: “Øøøøøøøøøøh……..”

 • Min mand fortjener at jeg vinder denne..For da jeg var gravid med vores datter, der havde jeg lyst til is på de SÆRESTE tidspunkter. Det var dog ofte sorbet is eller Kæmpe Læske is. Og jeg overdriver ikke når jeg siger han blev en kende træt af at fise rundt på tankstationer om aftenen og lede efter sorbet/sodavands is til mig… Da jeg havde født, måtte vi købe en nærmest unaturligt stort lager af Kæmpe Læske is, da jeg fortsatte min craving mens jeg ammede… Så hvis jeg vinder denne, så vil jeg lave en lækker chokolade is til min kære gemal, for det elsker han. Og jeg skylder vist lidt på den der is konto… :-))

 • Jeg har 2 døtre på 5 og 9. År som eeeelllskeeer is. Clara den store af dem er selv begyndt at lave is så denne gave ville være en skøn før julegave til hende.

 • Her ville sådan en maskine bringe lykke, for så slipper min mand for at skulle køre hver gang jeg får lyst til paradis is 😀 selvom det godt nok er verdens bedste is, så vil hjemmelavet is kommer op på siden af det 🙂 jeg elsker is, og her er der en regel at når vi er på ferie så skal man have to is, og det er mest for min skyld og ikke for ungerne 😀

 • Uhm is der findes da bare ikke noget bedre. Som gravid med sure opstød er is min redning- det neutraliserer:-) Så en maskine ville være utrolig dejlig og en kæmpe ekstra julegave og så er den bare så flot i den lækre lyseblå farve.

 • Jeg kan lige nå at være med, og det er jeg da helt sikker nødt til:):):)
  Jeg er ret vild med at lave hjemmelavet is – jeg har flere is-opskriftsbøger og kan klart anbefale alle jer derude (og de heldige vinder) at forsøge sig med rabarberis. Det syrlige med det søde.. Mums!:) En ismaskine ejer jeg ikke, men hvor kunne mine is dog bare blive meget bedre, hvis…… SÅ jeg krydser fingre:):):)

 • Uhm. Is-maskiner!!! Det kunne være hyl at vinde. Min favoritdessert om sommeren er is med en masse lækre friske bær. At sidde på terrassen og nyde solen med en lækker is, skal man altså ikke kimse af! Nu er jeg faktisk ikke faldet for Ben & Jerry’s, så min yndlings-is er stadig den klassiske vanille og straccietella med store lækre chokoladestykker. Mums.

 • Smuk lille maskine:) Elsker også is, og det ultimative må være en LoveBox fra Paradis med favoritterne lakrids, hindbær og chokolade – som selvfølgelig skal deles med den jeg elsker.
  Da jeg var gravid og kvalmeramt var yndlingsisen dog midlertidigt Kung Fu pind-is, som altid var at finde i fryseren til desperate øjeblikke.
  Glædelig is-vinter til alle!

 • anekdote om is ……har siddet og tænkt tilbage på mange lykkelige isstunder, når min mand kom alt for sent hjem fra arbejde og havde gammeldags vafler med til alle, – første gang mit barnebarn smagte is, så sjov han så ud, det var koldt, anderledes, lavede en grimasse, besluttede sig for at DET ville han gerne prøve mere af….jamen der ernså meget.
  BB

 • En lille is-anekdote. Rejste rundt i Colombia med familien og stødte i Bogota på gammel langhåret dansker i træsko på en Harley motorcykel – Allan. Han var kommet til landet som ung – med intet andet end sin rygsæk. For at tjene til dagen og vejen var han begyndt at lave is på sit lille kammer og sælge på gadehjørnet. I dag var Dansker-Isen en stor succes og colombianerne stod i kø foran hans butikker. Kokain mafiaen havde godt nok forsøgt at tage hans liv et par gange – men nu havde han styr på dem – efter han og hans Harley venner havde sat hårdt mod hårdt. For os var det skønt at snakke dansk og få en god anderledes historie over en god gang dansk is (som står udmærket til den colombianske specialitet – grillet hamster).

 • Da jeg så denne konkurrence, kunne jeg ikke lade være med at tænke på den irriterende reklame for det produkt jeg ønskede mig så brændende, men aldrig fik. “Super ismaskinen, starter islavinen.. “

 • Jeg elsker bare is i alle afskygninger, så det kunne være fedt at prøve at sin egne versioner i en af disse lækre ismaskiner 🙂

 • Jeg husker med glæde da mine børn var små og jeg selv frøs “saftis” , “bananis” og altid havde mælkeis i dybfryseren. Jeg elsker is men allerhelt hjemmelavet is–så derfor ville det være skønt at vinde en ismaskine, så jeg hurtigt kan trylle is frem til alle 😀

 • uh, den har jeg jo ønsket mig og endda været så ussel, at jeg har overvejet at købe den til min kæreste i julegave… Min yndlingsis er noget så fesent som astronaut og det bedste er, når man får en med to vingummier i 🙂

 • Min datter på 1,5 år har fået et stativ med “træ-is” – i kalendergave, og hun har leget med det hele dagen og vi skal hele tiden smage. Det ville derfor være fantastisk at vinde en ismaskine, så vi kan lave hjemmelavet is og hun kan sidde og følge med istedet for at spise træis 🙂

 • Elsker bare is <3<3<3 MIn ynglings is er hvilket som helst mærke der er lavet med gode råvare, ægte fløde, vanilie mm.
  Bare det er god kvalitet.

 • Jeg ææælsker is og min yndlings må være vanilieis med stykker af brownie i… Det er super nemt selv at lave, men smager altså også ganske udmærket købt færdiglavet…

  Jeg ville blive lykkelig over at eje denne ismaskine og er ret sikker på at jeg ville arrangere en el is-aften for veninderne med en masse lækker hjemmelavet is..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *