Julekalender: Vind 2 x Little Marc Jacobs Musesko i Guld

For 2,5 år siden skrev jeg mit allerførste indlæg om Little Marc Jacobs babyudgave af de berømte musesko, og lige dér stiftede jeg også første gang kendskab med Kids of Luxury.
Dengang var Trutten stadigt en lille baby, og der var absolut ingen planer om en lille Fidus på det tidspunkt, så jeg måtte nøjes med at beundre dem på afstand.

Da jeg for præcist 8 måneder siden blev mor til verdens smukkeste lille Fidus, var de pludselig indenfor rækkevidde – og i mellemtiden var de kommet i en smuk guldudgave, som Fidusens Mormor forærede os i barselsgave.

Derfor er jeg også glad og stolt over at kunne udlodde hele to par af disse fantastisk fine sko (altså to heldige vindere får hvert deres par) i dagens kalenderlåge, som er sponsoreret af den lækre og eksklusive børnenetbutik Kids of Luxury.

Kort sagt er konceptet bag Kids of Luxury at tilbyde eksklusivt, moderigtigt og high-fashion babytøj og børnetøj (0-12 år) via deres webshop, hvor design, brugervenlighed og god service hele tiden vil være i højsædet. De stræber efter, at det skal være nemt, bekvemt og ikke mindst spændende for den besøgende at handle hos dem.

Kids of Luxury arbejder konstant på at føre et bredt udvalg af børnetøj fra de klassiske modehuse samt de spændende mærker, der udspiller sig på den internationale såvel som nationale modescene. De er altid på udkig efter nye og spændende mærker og ser en ære i at være på forkant med de trends, der opstår indenfor børnemode.

Kids of Luxury fører bl.a. Little Marc Jacobs, Rykiel Enfant, Acne Miniature, Henrik Vibskov, UGG Australia samt en masse andre mærker, du ikke finder i de gængse børnetøjsbutikker.

Dagens præmier til hele to heldige vindere er som sagt et par musesko i guld fra Little Marc Jacobs (modellen på billedet) til en samlet værdi af 750 kr.

Hvis du ikke selv har en datter, der kan passe dem, så er de den ultimative barsels- eller dåbsgave til en meget heldig lille pige – jeg er helt overbevist om, at de vil vække stor jubel.

For at deltage, så lægger du bare en kommentar til dette blogindlæg, hvor du endelig skal huske at udfylde feltet med din mailadresse korrekt (det er kun mig, der kan se det). Hvis du selv har børn må du meget gerne skrive, hvad dit absolutte favoritmærke indenfor børnetøj mon er – men det er intet krav for at deltage i lodtrækningen.

Sidste frist for at deltage er onsdag den 14. december kl 10 – hvorefter jeg udtrækker to heldige vindere, som offentliggøres her på bloggen og desuden får direkte besked.

Præmien kan kun sendes til en dansk adresse 🙂

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Åhhh – de er så fine, så fine – dem kender jeg én som ville blive meget glad for (ikke mindst hendes moar…) – krydser fingre!

  Kh, Rikke

 • .. Jeg har kigget på de musesko op til FLERE gange – de er fantastiske.. Så jeg krydser alt hvad jeg har så min lille datter kan få små mus på fusserne her i den kolde tid..

  Et af yndlings mærkerne må være mini a ture – jeg er vild med deres design og synes kvaliteten er rigtig lækkert – men der er nu mange lækre børnetøjsmærker 🙂

  Rigtig glædelig jul..

 • Hvor er de bare fine.. 🙂

  Står i en dejlig specialbørnetøjsbutik og vi har mange lækre mærker, men jeg er speciel vild med MarMar og Bobo Choses.. 🙂

 • Åh suk.. de er så fine, og de ville helt bestemt klæde min lille pige!
  Jeg synes det er svært at finde kun ét yndlingsmærke.. Så der må jeg være svar skyldig.. 😀

 • Åh, dem drømmer jeg sådan om til min datter!! <3

  Og selvom hun ikke er født endnu er Little Marc Jacobs allerede godt repræsenteret i hendes garderobe… Bare ikke med disse skønlinger 🙂

 • De sko er så meget Victoria’s!! Please!!!

  Med tre små piger i husstanden er det altså svært at vælge favoritmærker – så mange mærker at vælge imellem.. Men hvis jeg nu hårdt presset skulle nævne nogle få må det være Popupshop, Soft Gallery og Bangbang Cph.. Og Kids of Luxury er klart blandt yndlingsbutikkerne, når der skal købes ind:-)

 • Åh, de er så fine! Først drømte jeg om dem til mig selv; nu ville jeg bare elske at give min datter på halvandet år dem på. Især nu hvor hun har lært at sige mus! ;o)
  Jeg veksler mellem Miniature, Norlie og Poppy Rose som favoritmærke til min datter. Alle tre mærker er smådyre, men til gengæld også fantastisk lækre i både design og kvalitet.

 • Ihh, de er fuldstændig bedårende smukke! De vil helt sikkert klæde min søde Alberte…

  Jeg har ikke et egentligt favoritmærke til hende, men jeg holder meget af blødt tøj til hende…fx strik, velour og babyfløjl!

 • Armen hvor ville de skønne sko være perfekte til min lille sveske når hun ska døbes efter jul:-)
  Med både en dreng og en lille pige er der forskellige mærker jeg holder af men en favorit i garderoben er helt klart pompdelux med deres fine tøj til gode priser.. meen er også faldet lidt for mini rodini, især deres søde kjoler:-) jeg krydser fingre!!
  Vh Line

 • Ååååh hvor er de fine!!! Måtte godt være en del af prinsessens gardarobe <3 et af mine ynglings mærker til hende er petit beatou, skønne basis ting af skøn kvalitet til en god pris;)

 • Uh, jeg er sikker på at de futter vil klæde vores martsbaby usædvanlig godt 🙂

  Herhjemme er favoritmærkerne (mange): COS, FUB, Ver de Terre, Poppy Rose, Soft Gallery, Milibe, Norlie og mange flere, spædet op med det bedste fra H&M 🙂

 • Jubiii – jeg havde sådan håbet, at dette ville være én af kalendergaverne fra jer! (dig selvfølgelig 🙂 Så fantastisk med hele to chancer! Krydser alt hvad jeg kan for at jeg bliver en af de to heldige vindere, og min lille datter endelig kan blive iført disse helt uimodståeligt søde og fine musesko. Sådan nogle sko gør bare, at man virkelig er glad for, man har fået en pige! 🙂

  Som andre skriver, virkelig svært at vælge ét yndlingstøjmærke, men SKAL jeg vælge, må det blive Poppy Rose.

  God dag 🙂

 • Hej!
  Sikke nogle skønne små sko… NAMS!!!
  Jeg elsker det lækre franske som laver skønt tøj som bare holder, men koster også derefter!
  Kærlig hilsen
  Emilie

 • åhhh så sweet;) jeg shopper meget blandet til mine to tøser. jeg elser at gi den gas med glimmer og fede detaljer og så synes jeg det er super sjovt at min ældste pige på 3 1/2 også synes det er sjovt og hyggeligt at shoppe tøj så det gør vi ofte sammen. jeg er vild med soft gallery da det ofte passer til mit humør og kan bruges både i børnehaven og til fester. Ellers blander vi alle mærker på kryds og tværs! specielt Diesel, little marc og little remix er nok de mærker jeg lige tjekker ud og supplerer med andre som mini nümpf, norlie og mini a ture. tak for en dejlig blog

 • Åh, svært! Little Marc, soft Gallery, bonpoint, bonton, mini a ture, designers remix, poppy rose og mange mange andre. Yndlingsbutikker: kalles børnetøj, kidsofluxury og pipsqueak.

 • Ej hvor er de bare fantastiske de sko!!! De vil helt sikkert klæde den den lille pige jeg har i maven og som gerne skulle melde sin ankomst i starten af marts.
  Jamen nu har jeg en dreng i forvejen og der er jeg jo tosset med alle de der mærker med mange farver fx. Molo, Katvig, Småfolk. derudover har Zara os noget fint børnetøj. Har hele tiden synes at det har været svært med pigetøj da det let bliver for pussenusset, men heldigvis er der nogle blogs der kan inspirere, med en masse fint pigetøj 🙂

 • Ynglingsmærke… Bumbum – Norlie må være favoritten efterfulgt at FUB og milibe når vi snakker basis. Har 2 drenge så måske det havde været anderledes hvis jeg havde haft en pige. Skoene vil dog være fantastiske p min nieces fødder 🙂

  Kh Stine

 • Den vil jeg altså bare ELSKE at vinde til min venindes dejlige lille pige!
  Pengene er ikke store i den lille familie så det ville være skønt at kunne give hende ekstraordinær baby-luksus

  Jeg kryder fingrer

 • Jeg er stor fan af disse smukke musefutter!:) så fine og gennemført, de passer perfekt til vores små prinsesser. Personligt klæder jeg gerne min lille pige i Ralph Lauren, Poppy Rose, Roselille og enkelte items fra H&M. Disse sko vil være perfekte hertil:) Glædelig jul…

 • Sååååå skønne! Dem vil Karla elske.. Jeg x’er fingre!:) Jeg har mange yndlingsmærker, lige nu er det mest Norlie og Hollys..

 • Ihh, åh og suk. Hvor er de fine.
  Jeg må lige vente et par uger endnu inden jeg får Lillesøsters små fine fusser at se. Men jeg kan ikke andet end forestille mig, de vil være endnu yndigere med disse sko på!,

 • Med vores 2*SU herhjemme har jeg kun haft luret på deres efterligning i H&M men da de slet ikke kan sammenlignes er de ikke røget med hjem! Så nu bliver jeg nødt til at krydse både tæer og fingre for at blive den heldige ejer af disse, der er jo kun lidt over en måned til jeg er den heldige ejer af en lille babypige 😉

  Ang. favoritmærke, ved jeg jo ikke så meget om kvalitet/holdbarhed på det indkøbte tøj endnu men jeg er helt skudt i Norlie, Poppy Rose og Holly’s design 🙂

 • De er bare SÅ smukke, dem ville min datter blive glad for!

  Krydser fingre for du vælger mig 🙂

  Go’ jul til alle!

 • Neeej, hvor er de søde!

  Jeg er gravid nu og skal føde til sommer – og måske gemmer der sig en lille smuk pige derinde, der ville passe disse sko perfekt!

 • Selvom at jeg ikke har nogle børn endnu, så prøver jeg lykken.. for de er da godt nok nuttede.. 🙂 så hvis jeg vinder dem, så må jeg bare krydse fingre for at jeg bliver beriget med en datter på et tidspunkt.. 🙂

 • De er bare så fine, og jeg kender en lille pige, som ville se så sød ud i dem. Jeg har ikke et decideret favoritmærke, men jeg er ret vild med de stærke, glade farver og skønne mønstre hos f.eks. Småfolk og Ej Sikke Lej.

 • Det er de fineste små sko! Og jeg ville elske at gi dem til min datter som kommer til verden til marts. Det manglede da bare at pigens første par sko er Marc Jacobs 😀

 • Skoene er så fine, og de ville være fabelagtige til min datter, som netop har fået en guldnederdel/tylskørt fra det underskønne MarMar Copenhagen. MarMar er af mine favoritmærker.
  Tak for en skøn julekalender.

 • wauuu hvor er de seje – kender en lille mus der vil blive rigtig stolt hvis disse sko ender på hendes fødder:)

 • Jeg ELSKER disse fine sko, og håber inderligt at jeg blive en af de to heldige. Jeg er vild med Hollys fine print til basisgarderoben 🙂

 • Super, super fine sko, til en lille pige 🙂 Selv har jeg to drenge, der elsker Molo og Tommy Hilfiger. Men jeg har en skøn kollega der venter en lille pige. Og jeg VED at hun ville elske sådan et par MJ sko 🙂

 • Ejj, de er skønne! Er vild med Katvig og de ville godt nok også være fine til!! <3
  Hav en dejlig dag!

 • Glædelig jul 🙂 Gid disse fantastisk sko må lande under mit træ til lille Viola 😉 Hun må helt sikkert ha et par, men kunne da være fantastisk hvis hun fik dem af julemanden… hehe

  Krydser fingre 🙂

  God jul

  /Ditte Marie

 • Guldsko til en rigtig prinsesse. De ville være en perfekt julegave til min lille niece.. Hvis ikke de da skal gemmes til jeg selv får en lille prinsesse 😉

 • Suk…dem ville jeg elske at vinde!!
  Vores favorit mærker pt. er: BonPoint, Petit Bateau, Verre De Terre, Pom Dápi, Bon Ton, Poppy Rose, Soft Gallery, PopUpShop…..åh kunne blive ved…..;-)
  God dag!
  Kh Kira

 • Totalt kære sko! Desværre er det kun i mine drømme og i denne konkurrence jeg kommer i nærheden af den 😉 vi studerende har det så hårdt 😉

  Jeg krydser virkelig fingre for at de vil komme til at sidde på min Sofias små fusser denne jul 🙂
  Jeg har ikke nogen egentlige yndlingsmærker, men er meget glad for Molo og Holly 🙂 føtex har også fint babytøj. Ellers er det mig selv der syer når tiden er til det.

  Vh Louise Kierkegaard

 • De er simpelthen så søde og fine! Hvis jeg vinder, skal min kusines skønne lille datter have de fantastiske sko 🙂

 • SÅ fine sko! Lige tøsede nok til Varanen, men en af mine søde gamle mødregruppeveninder har termin i denne uge og skal have en lillesøster. Er sikker på, at de ville blive rætti glade for et par fine musesko.
  Yndlingsmærker er pt Ver de Terre, fordi Varanen har den skønneste bløde flyver-/køredragt derfra, som holder ham godt varm uden at overophede ham 🙂

 • Hvor er de fantastisk søde 🙂 Og her helt sikker på at der er en mor i min omgangskreds, der ville blive fantastisk lykkelig for sådan et par små søde sko, til en fantastisk lille prinsesse 🙂

 • Hej Hej
  De musesko passer til min lille tøse-mus, som lige er blevet 3 måneder.
  Jeg elsker Hollys, Tina wodstrup, wheat, småfolk
  Jeg håber og krydser fingre på museskoene
  Hilsen sasja

 • Hvor er de da skønne 🙂
  Har en dejlig lille dreng og mit absolut ynglingsmærke er Norlie.. det er så smukt og stilrent.

 • De er så fine, så fine! Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, vil de blive pakket sirligt ind og pakket ud igen til foråret, hvor de vil være den perfekte barselsgave…

 • Åååh, dem må jeg bare eje. KRYDSER FINGRE KRYDSER FINGRE KRYDSER FINGRE! Er mega MJ-fan, og når min datter kommer 10. februar, så kan jeg ikke forestille mig en bedre gave til hende. Jeg har selv et par musesko, så vi vil matche perfekt, når barnevognen skal rulle afsted i det smukke forårsvejr.

  I dag har jeg en dreng på 3 år, og han går ofte I Ej Sikke Lej , men også Molo, Småfolk mv. Men har også været så heldig at have nogle fine Little Marc Jacobs ting bl.a. købt hos Kids of Luxery og Burberry (bl..a. fra outlet i London).

 • Åhh, hvor ville de bare klæde min lille niece -hun elsker dyr 🙂 Jeg køber oftest tøj af mærkerne: Molo, Ej Sikke Lej og h&m, en blandet landhandel, men altid med små fine detajler..

 • Der er babyboom omkring mig og jeg synes de er fuldstændig fantastiske….!! Ville være så skønt at kunne give sådan et par til min søde veninde 🙂 Jeg har det bedste til gode, så glæder mig til jeg selv kan købe sådan et par til en fidus der er lavet af mig 🙂

 • Hvor er de søde de sko. Jeg kender en søde pige som venter en lille prinsesse her d 25/12 et ville være en rigtig god barselsgave til Hende.

  Min datter er nu 9 år så moren har ikke meget at skulle sige ifh til hvad mærker. Hun er en fodbold pige så Hummel er et af farvoriterne. Da hun var mindre kunne jeg godt lide Ej sikke lej, molo og andre mærker i den dur.

  Håber på at høre fra dig 🙂

 • Har drømt om disse fine muse-sko siden jeg så dem her og hos Manja:-) Håber meget at jeg kan være så heldig at vinde dem til min lille datter, Alva, som i dag fylder 1 måned. Favoritmærkerne er Wheat, Poppy Rose og Holly. Er også vildt begejstret for Mini Rodini, men pengepungen har desværre ikke tilladet at jeg har fået købt meget af det endnu:-)

  Glædelig jul fra Nikoline og Alva

 • Hvor er de yndige åhhh dem vil jeg gerne vinde til Angelinas jule og nytårsdress<3 i år er det en smuk hjemmesyet julekjole hun skal have på selv om vores favorti mærke herhjemme til dagligt er småfolk som vi elsker pga de søde fantasirige print og dejlig bløde materialer og så kan jeg godt lide at det er økotes da vi alle skal gøre en indsats for at passe på naturen<3
  Rigtig glædelig 13. December
  mvh karin christensen

 • De er så fine og ville passe perfekt til min lille mus!!
  Mit absolutte yndlingsmærke til de små må være Mini Rodini – laver lækkert og lidt “skævt” tøj.
  God dag til alle!!

 • Århh har været forelsket i de musesko lige siden min lille pige kom til verdenen sidste år og mangler altså helt klart denne udgave for at hendes muse samling er komplet. Mærker som jeg elsker til min pige er blandt andet Poppy Rose, Norlie, Esencia og Serendipity og little Marc Jacobs. Er også ved at få øjnene op for Pale Cloud. Til min dreng er det de samme dog kombineret med Ralph Lauren Kids og fodboldtrøjer… suk når han selv vil bestemme (han er tre)

 • Ingen børn endnu, men til gengæld har min veninde den skønneste datter, der ville være så fin i de yndige musesko;-)

 • Mit hjerte smelter!
  De er så kære og samtidig top seje 🙂
  Ældsten eller Yngsten ville elske sådan et par.

  Basis garderoben er h&m krydret med Soft Gallery, Poppy Rose, Mini Rodini, Ej Sikke Lej og Noa Noa.

 • Wow, drømmesko til min lille datter:) Jeg kan rigtig godt lide Mini Rodini, da det er super sejt, ikke er “tutte-nuttet” men stadig “børnet” og med flotte farver og prints. Synes ikke der er særlig mange andre børnetøjsmærker der mestre den fine balance.

 • Hej.
  De sødeste små sko!
  Jeg elsker poppy rose og i det hele taget Illums afdeling for børnetøj ( og legetøj )…..
  Bb

 • Vi kan desværre ikke få børn uden hjælp og er i behandling, så julen er lidt hård. Men indtil har jeg en skøn lille niece der ville være skøn i disse, og jeg ville elske og glæde hende med sådan et par 🙂 Hun ville være så fin juleaften i dem, som jeg er så heldig og tilbringe sammen med hende og hendes storesøster.

  Jeg krydser fingre <3 <3 Glædelig jul til jer alle sammen

 • De er bare sååååå skønne , jeg har tit kigget på dem når jeg har været inde på hjemmesiden, men pengene har ikke lige været til at købe dem til min smukke prinsesse. Vi er stor fan af Mini Rondini som Kids of Luxury også har på deres hjemmeside, så jeg har tit stødt på de smukke musse sko. Så jeg vil ønske at jeg kunne vinde disse sko til min datter

 • Kære Lisbeth
  Jeg har været til Nakkefoldsscanning i morges for at lure på vores barn nr. 2. Jeg er i forvejen mor til en dreng på 3 år, så man har jo lov til at håbe det måske bliver en lille prinsesse denne gang som kan få smukke guldsko på. Jeg har jo sukket misundeligt når mine veninders prinsesser har haft dem på. Omend så må det blive en fin barselsgave til en veninde, hvis vi ikke får prinsessen men i stedet en lillebror ;o)

  KH kathrine

 • De ville være helt perfekte til den kommende prinsesse 🙂 da hun kun er på vej, har jeg desværre ikke noget yndlings mærke endnu 😉

 • Åhh de er skønne 😉
  Du har “desværre” gjort, at jeg er blevet helt vild med poppy rose (til datteren).. Er en dyr forelskelse 😉
  Til sønnen er Hummel, katvig og danefæ klart favoritter 😉

 • De er bare så fine! 🙂 Jeg har ingen børn endnu, men der er jo ingen der siger man ikke kan være lidt på forkant, vel 😉

 • Åh Gud hvor er de skønne… De vil passe perfekt til min lille datter, som skal døbes til februar 🙂
  Yndlingsmærkerne herhjemme er hollys, ej sikke lej og småfolk 🙂

 • Uhh de er skoenne – en helt igennem fin daabsgave ville det vaere. Har ikke selv boern endnu, men paa den anden side kunne de nu ogsaa staa og vente i skabet et par aar, til det bliver aktuelt;)

 • uu har en lille prinsesse som vil se så fin ud i dem. Elsker guld og så her ved juletid kan vi ikke få nok:-) Har flere veninder som har skoene og de er bare så fine.
  Datteren har ofte Holly, Ej sikke lej og Norlie på. Ellers er tyndt strik også et hit.

 • Åhhhh jeg dåner, hvor er de vidunderlige! Der er en lille mus her, der ikke er helt begejstret for sutsko – men disse i GULD vil hun være så begejstrede for at de sikkert også skal med i seng. Mon der er nogle gener der er gået i arv, men glimmer, pailetter, og alt der er lidt dekadent.

 • Uu har en lille prinsesse som vil se fantastisk ud i dem:-) Har en del veninder som har disse sko og de er bare så fine. Elsker guld og man kan ikke få for meget guld her ved juletid. Datteren er ofte i Hollys, Ej sikke lej og Norlie. Ellers er hjemmestrik også et hit:-)

 • Hvor er de fine. Sådan et par vil være et hit til en dåbsgave. Og ellers så tror jeg godt de skal stå i skabet til jeg selv får en lille pige

 • Det var da den mest fantastiske gave at udlodde- det bliver vist ikke bedre:)

  Min datter ville være SÅ lækker i disse juleaften til hendes nye Okker Gokker velour kjole.

  Vores absolutte farvorit mærke er Norlie, det er helt vidunderligt! Pasform, kvalitet, design, farver er helt i top!

 • Hvor er de fine! De vil se så fine ud til min datter som kom til verden 15 oktober. Ynglingstøj mærker er norlie, noa noa og mormors hjemmestrik : )
  Forsat dejlig 13 december …

 • Uh, de ville gøre lykke til min veninde med en skøn lille pige.
  Jeg har selv en dreng og er vild med Hollys og Danefæ.

 • Hvor er de bedårende!
  Ville elske at have dem stående på hylden, indtil jeg en dag selv får en lille pige der kan “hoppe” rundt i dem 🙂

 • Har faktisk været inde at kigge på dem så sent som igår 🙂 Men en su rækker desværre bare ikke så langt.. hehe
  Jeg syntes de er så flotte og er sikker på at de ville være super fine til min lille prinsesse til jul (og resten af året) hehe
  jeg er helt vild med molo, ej sikke lej og katvig 🙂

 • Jeg har ikke selv en lille babypige, men vil SÅ gerne forære dem til en veninde der venter en lille babypige <3 Det ville være den ultimative gave..

 • De er simpelthen så fine de små musesko – krydser fingre for at min lille datter (der snart kommer til verden) kan være heldig og få sådan et par sko i barselsgave 🙂

 • Ååååhr de er så fine <3 håber et par finder hjem til mig, kender en lille pige de vil være suuuuper fine til <3 <3 <3

 • Nu har jeg kundrenge, men ejg vil elske at vinde disse fine sko til en gave – for det er da den ultimative gave til en lille lækker baby pige. Det lækreste børnetøj er efter min mening fra Norlie.

 • Nøj, jeg har været forelsket i disse sko lige siden dit første indlæg! Og nu har jeg også en lille pige :o) Jeg elsker poppy rose!

 • Åhhh de er bare så fine, perfekte som barselsgave til min kollega som skal føde en lille prinsesse lige om lidt:-)) jeg er helt pjattet med Norlie:-)

 • Knus elsker disse sko og ønsker dem inderligt til min mindste prut! Siden jeg fandt frem til din blog (3 år siden og nybagt mor)fordi jeg googlede Marc jacobs pusletaske har jeg brugt masser af penge på Norlie og poppy rose som er blandt mine favorit mærker.

  Disse sko MÅ min pige eje og ja jeg jagter stadig den pusletaske ;-)Fantastisk OG opmærksom kæreste du har når han overrasker med sådan en yngling!

 • De musesko har stået på ønskesedlen siden jeg fandt ud af at jeg ventede en pige. Hvis Sofia ikke får dem i julegave (eller vinder dem her), køber jeg dem selv til hende:-)

  Favoritmærket er Hollys, for pasformen er bare super til en lang og smal baby.

 • Jeg kunne næsten (næsten) finde på at bruge dem til min lille søn 🙂 men er nu også en fin fin gave til en meget heldig lille pige!

 • Med 2 drenge må det blive en barselsgave til min søde veninde, hvis jeg vinder. Mht. børnetøjsmærker hører Petit Bateau, Wheat, Poppy rose, Louie Louis, Mormor, Gro og Katvig til blandt favoritterne.

 • Åååh de står på min datters ønskeliste som det første punkt.. Kunne man være heldig at vinde dem her.. Det ville være fantastisk!!

  Her hjemme er favorit mærket(erne) gerne, Grey label, poppy rose, norlie og hollys…

 • Hej
  De er bare for søde, min veninde ville elske dem til hendes datter så kunne være skøn julegave at give 🙂
  Jeg sværger til Norlie, Småfolk, Cos, ESL kombineret med min mord produktion af stof og strik…
  Vh. Louise

 • Ih jeg vil gerne vinde dem – min kærestes søde niece har lige lært at hoppe i går hehe så hun skal da have nogle fine sko at hoppe i 🙂
  Hilsen Charlotte S.

 • Ih, de er så fine! Jeg har faktisk slet ikke et yndlings børnetøjsmærke (med mindre hjemmestrik tæller). Men jeg synes at Wheat, Poppy Rose og Norlie laver fine ting (er dog ALT for nærig til at købe det, nu hvor tøsen vokser ud af alting SÅ hurtigt.)

 • Ih hvor er de skønne! Mangler en gave til bedstevenindens mini-tøser, og disse sko ville ville være helt perfekt! Sko giveaway!

 • Uha, dem vil min lille datter (der er præcis 9 dage ældre end din :-)) gerne vinde! Vi er også vilde med hjemmestrik for tiden, men ellers er Selanas uldtøj også rigtig lækkert.

 • Ihh de ville være så fine på min lille datters fødder!! Og med hensyn til favorit børnetøjsmærke så må det være norlie, soft gallery eller ubang..

 • Skøn præmie 🙂 har lige fået af vide i lørdags at jeg skal være faster for aller første gang, så ville nyde at forære disse smukke sko til min kommende niece 🙂

 • De er sååå fine. Jeg har en datter på næsten fem uger, så jeg er lidt ny i børnetøjsmærke-verden, men jeg lover at jeg nok skal komme efter det.. Indtil nu synes jeg min lille prinsesse er ret så sød i Holly’s.

 • uhh de ville være fine til min venindes lille skønne datter – jeg er selv vild med små folk til en dreng på snart fire 🙂

 • De er bare så fine, de små musesko! Jeg er blandt mange andre børnetøjsmærker ret vild med Bobo Choses og Mini Rodini. Også Katvig og FUB er skønne mærker. Når man er familieforsørger på su, er det dog mest på loppemarkeder, udsalg, lagersalg og selvfølgelig Trendsales, jeg ekviperer mine småpiger med lækkert designertøj, men der er nu rig mulighed for at gøre nogle fund, der lader sig gøre selv på mit budget.

  KH Julie

 • Når man har tre drenge er disse musesko noget man kun kan drømme om. Nu har jeg mirakuløst fået en pige så nu er det min tur til at eje sådanne skønheder og det ville være SÅ skønt at vinde dem så xxxx kære lodtrækningsmaskine vælg mig

 • Hold da op hvor er de lækre, smukke, fantastiske og ikke mindst gudeskønne .. Dem ville jeg gerne eje til min datter <3

 • Åh hvem der havde en pige, der kunne passe de sko:-)
  Godt man så har masser af gravide veninder, har faktisk en, der er ved at føde lige nu, meget spændende:-)
  Jeg, som mor til en dreng, er vild med Hummel og Småfolk, der laver tøj, der ikke er for voksent, men med masser af barnlig sjæl:-)

 • Min lille Esther ville blive så fin i dem når hun tager sine første skridt.

  Favorit mærke når det kommer til babytøj er Mini Rodini, Norlie og Polarn o Pyret (svenskt mærke).

 • Hvor er de søde, de vil passe rigtig godt til min lille datter som jeg kalder musen. fordi hun tit laver et lille musse ansigt hvor hun spidser munden og rykker lidt på næsen..

 • Åh kender en lille prinsesse, som bare ville elske de sko. Hun har en muse bamse, som bare er hendes et og alt.

 • Hvor er de skønne. Jeg har endnu ingen børn selv, men vi går med ret seriøse babytanker her på matriklen. Indtil de bliver realiserede, har jeg en hylde de vil pynte noget så fint på:)

 • De er så fine, og Trunten trænger til nogle fine sutsko, nu hvor hun er startet i vuggestue.

  Yndlingsmærke er klart Bonpoint eller Norlie

 • Pingback: Guld.log
 • Åh hvor vil de være skønne på min lille peanuts små fødder. Herhjemme er vi svært glade for især Wheat og hjemmestrik 🙂

 • De er bare så fine, har haft kig på dem siden jeg læste dit indlæg om dem, detfor kunne det være fedt at vinde dem nu. Vidunderlige sko, og en super lækker “butik” (Kids of Luxury).

 • Jeg har virkelig beundret dem, da du viste dem sidste gang her på bloggen. De er så søde! Jeg fik en lille dreng for 7,5 måned siden, men en dag… dér kommer der måske en som vil ha dem på 🙂
  Jeg er ret glad for bl.a Mini A Ture til min baby, men synes bestemt også at et næsten ligeså fint og mere budgetvenligt bud kunne være Zara baby.

 • Årh, de er simpelthen så fine. Desværre har jeg ingen børn (endnu), men min søde veninde har den yndigste lille pige, der ville se så lækker ud i dem.

 • Skønne! Ville jeg meget gerne kunne forære min lille Luna i 1 års fødselsdagsgave lige præcis imorgen d. 14. 🙂 Vi krydser fingre og takker endnu engang for en forrygende pakkekalender.

 • Hold op dem ville jeg gerne have fingrerne i 🙂 har ikke selv en datter, men har en veninde som har en dejlig lille blød baby som kan passe dem snart 😀 så jeg vil gerne være med her 🙂

 • Åhrr hvor er de fine! Min mini (på 2) ville elske dem.
  Kender ikke ikke kids of luxery. Men den bliver helt sikkert favorit. I denne sæson har jeg været særligt begejstret for Pomp de Lux. Virkelig gode priser og ret god kvalitet i douche farver. Var der råd er jeg stor tilhænger af Norlie.

  Håber jeg vinder:-)

 • Åh – MJ mus ville være en fantastisk afløser for Victorias noget slidte Petit Snorr – et andet skønt børnetøjs mærke

  🙂 Annesophie

 • Eiiii, det er absolut et kæmpe juleønske! De er intet mindre end F A N T A S T I S K E!
  Er helt tosset med Ralph Lauren & Norlie.

  Glædelig Jul 🙂

  Julie D.

 • DE er mums fine, elsker Kids Of Luxurys ting. Mine to piger herhjemme er bla fan af MiniAture, Hollys & Mini Marc Jacobs:)

 • Ihh hvor er de nuser. De ville passe perfekt til min lille 20 dage gamle niece.
  Jeg kan rigtig godt lide børnetøj fra mini rodini og marc jacobs.

 • Min datter og så selvfølgelig hendes mor ville blive utrolig glade for sådanne et par smukke sko:-)
  Elsker Holly´s og Ej sikke lej.

 • Åh, de er fantastiske og ville klæde Vega meget, meget godt! 🙂 Er rigtig glad for NoaNoa som basis – skønt og enkelt i lækre farver…

 • Hvor er de bare muse-nuser..Jeg vil gerne vinde dem til en lille pige, som vil føle sig som en prinsesse.

  Mini rodini og Marc Jacobs, kids of luxery er jeg vild med..
  Pomp de Lux er også et skønt sted at shoppe, og til de flestes pengepung..

  Krydser fingre.. Wuu de er søde..

 • Uuuh de små lækre mussesko er et stort ønske hos min lille mus herhjemme (eller mors) Vi krydser fingre.. Jeg har i år, været med til home party fra Pomp de luxe, og syntes faktisk de laver nogle ret så fine ting. Herhjemme er vi også ret vilde med Norlie, Wheat, og så den dejlige jakke fra mini a ture.

 • Vi kunne godt bruge et par som dem der…

  Herhjemme er vi rigtig glade for Soft Gallery, Zara Kids og Plastisock

 • De er SÅ SMUKKE! Jeg er kun 19 år, men ser næsten mine tre kusiner som min egne børn, og derfor skulle skoene gå til min mindste kusine – og jeg er sikker på, at hun ville blive ligeså lykkelig for dem, som jeg ville blive af at se dem på hende 🙂

 • Uh jeg blir en ekstra populær moster, hvis Mynte får fine fine sko i julegave. Så er jeg sikker på at min mor bliver vippet af førstepladsen 🙂

 • Min niece Sophia er den dejligste lille pige, som faktisk lige har lært at gå. Hun bliver 1 år til januar og de her sko ville være den perfekte gave at give hende <3

 • Jeg ville blive en meget populær mor, hvis en af mine prinsesser fik sådan et par smukke prinsesse sko. 🙂

 • Jeg henter ofte inspiration inde på Kids of Luxurys hjemmeside, SÅ mange exklusive ting til ønskesedlen – ellers kan jeg godt lide Mini A Ture og Ver de Terres overtøj til min lille søn.

  Jeg er så heldig at have fået en lille niece, som snart skal døbes, hvor jeg har fået æren af at være gudmor og de exclusive Marc Jacobs musesko ville være den smukkeste gave og minde fra den særlige dag.

 • Uhhh, dejlig gave. Så er der måske basis for indkøb af matchede musesko til moren også, hehe. Favoritmærkerne er Zara, Norlie og Milibe.

 • Min smukke Sofie på snart 8 måneder ville elske disse skønne sko. Piger fra april 2011 må bare have disse til skosamlingen;-)

 • Vores lille Blob blev 8 mdr i går, og er mere end ivrig for at tage sine første skridt. Hvad villevlre mere perfekt end hvis hun kunne gøre dette i de yndige mus-linger:-) Hun elsker mus, og hendes favorit legetøj er en mus. Favoritmærker er (desværre for moderens lommepenge) Poppy Rose, Bon Point, Petit Bateau og Jacadi suppleret med H&M og Baby Gap

 • Åhh hvor er de fine. Ville passe så fint til vores lille ny prinsesse, som min svorger og svigerinde har lavet 😉 Så kære julemand jeg ønsker mig 1 par fine guld mussesko til min kommende niece. Glædelig jul:))

 • Har en lille datter, der vil elske disse sko:-)
  Er i øvrigt helt vild med mærket Krûtter, dansk og finurligt.

 • Ville elske at kunne give min datter Karoline disse på juleaften 🙂 Mange gode børnetøjsmærker men hvis vi ikke kigger på pris er Bon Point en klar favorit.

 • Venter jo som du ved også en lille pige og jeg må sige at der har åbnet sig en helt ny shoppe verden for mig Lisbeth, hvilket jo er fantastisk, så må moderen komme lidt i 2. række. Ville elske hvis min lille datter kunne i føre sig små Marc musse sko en dag. Er sikker på at hun bliver lige så tosset med marc som hendes mor allerede er det :-).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *