Julekalender: Vind Luckyboysunday fra Warehouse11

Så er det igen mig, der har æren af at åbne op for vores virtuelle julekalender i form af en gaveregn af lækkerier her i december. Den kører på skift mellem Manjalytz, mit udtryk, Guld.log og mig.

I dag er ingen undtagelse, og jeg skal endnu en gang udlodde en præmie, som det gør ondt helt i hjertet at skulle se en anden løbe af sted med 😀

I dag kan du vinde fine Bobo fra Luckyboysunday til en værdi af 750 kr – hun er doneret af Warehouse11.

Warehouse11 er uden sammenligning den børnenetbutik, der har det allersmukkeste layout. Det skiller sig markant ud ift. stort set alle andre netbutikker, og det minder mig om et hyggeligt lille dukkehus – eller en fantasiverden, som alle små piger drømmer om at boltre sig i.

Udover selve layoutet, som ikke minder om nogen anden netbutik herhjemme, så er produktbillederne også helt anderledes. De er stylet helt fantastisk, så man både får en rigtig god idé om, hvordan tøjet kan sættes sammen – men også så man slipper for blot at kigge på det ene triste produktbillede efter det andet.

Malene Ryvard, som er kvinden bag Warehouse11, har desuden sammensat det nyskabende koncept Dress Me – hvor hun tilbyder en færdigpakket løsning, når det kommer til tøjindkøb til børnene. Hun køber simpelthen en hel garderobe til den kommende sæson, hvor hun mikser fra både dyre og billige mærker og sørger for, at man undgår de ærgerlige fejlkøb, som man ellers altid render ind i. Derudover sikrer hun med sit skarpe øje for mode og stil, at tøjet kan bruges sammen på kryds og tværs.
Warehouse11 kører lige nu deres egen julekalender, hvor der hver dag åbnes op for helt fantastiske slagtilbud. Følg med på deres Facebook side for at se dagens gode tilbud.

Dagens præmie fra Warehouse11 er smukke Bobo fra Luckyboysunday, som laver de mest finurlige og fabelagtige strikkede sager i 100% ren alpaca uld, der rammer plet hos både store og små.

Bobo er helt og aldeles bedårende og vil uden tvivl gøre enhver lille dreng eller pige lykkelig helt ind i hjertet. Men jeg kunne nu også nemt se hende som en fin og skæv detalje i et voksent univers.

Jeg elsker den måde, hun formår at sidde og se noget så streng og herskesyg ud, samtidigt med at hun alligevel er noget så yndig at kigge på.

For at deltage i lodtrækningen om Bobo, skal du blot skrive en kommentar til dette blogindlæg, hvor du fortæller mig, hvordan du i sin tid fandt frem til min blog – hvis du altså kan huske det; hvor længe du ca. har været læser herinde, samt hvordan du følger med på bloggen – altså er det via Facebook, Bloglovin, Google Reader, har du bogmærket den, bruger du en linkliste fra en anden blog, kan du huske adressen udenad – eller er det mon dit allerførste besøg?

Sidste chance for at deltage er lørdag den 10. december 2011 kl 10, hvorefter jeg tilfældigt udtrækker en heldig vinder, som får direkte besked og desuden offentliggøres her på bloggen.
Præmien kan kun sendes til en dansk adresse 🙂

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • God (meget blæsende) formiddag.
  Jeg tror, at jeg har læst med i nogle måneder nu, fandt din blog via Manjas. Og så kan jeg skam huske adressen udenad, synes navnet på din blog er så fint og nemt at huske 🙂

 • Jeg har været fast læser siden tidernes morgen, faktisk dag 1 af 🙂 Du er god til at skrive, så det var svært ikke at blive fast læser, og så elsker jeg at din blog er så struktureret. Jeg har dig i min Bloglovin’ og Facebook, samt daglige tryk fra min bookmark.

 • Jeg fandt din blog i forbindelse med denne julekonkurrence, så jeg har fulgt med i et par uger nu – jeg følger bloggen via Bloglovin’ 🙂
  Helene

 • Jeg følger via blogger og har gjort det tilbage fra den gang jeg havde min gamle blog. Tror jeg har fulgt med i knap 1½ år nu. Hvordan jeg opdagede din fine blog kan jeg desvære ikke huske..
  Krydser fingre for at Bobo kan komme hjem til mig. Jeg elsker Luckyboysundays univers! 🙂

 • Jeg har fulgt med i et lille års tid nu, men må faktisk tilstå, at jeg ikke helt husker hvordan jeg opdagede dig:-) Til gengæld husker jeg adressen i hovedet, men får osse reminder via Facebook.. Og det er en sjælden dag, jeg ikke lige er inde og lure, hvad du har på hjerte.. Skøn blog – og tak for dejlig inspiration:-)

 • Jeg tror faktisk jeg fandt den via en kommentar på Clamour4glamour for længe siden – og så var jeg hooked!! 😀

 • Glædelig 9 dec. Endnu en blæsende dag. perfekt til, at sidde ved computeren. Jeg har fulgt dig i ca halvandet år og mener, at kan huske, at jeg stødte på dit blog navn i forbindelse med noget mode tøj/lagersalg, hvor der var henvisning til dig. Følger dig på facebook :o). God weeknd og krudser finger :o)

 • Jeg har fulgt med lææænge – men jeg kan simpelthen ikke huske hvordan det begyndte! Jeg elsker kombinationen mode og baby:-) – især efter jeg selv er blevet mor….du har så mange fine tips og tricks! er begyndt at følge med gennem bloglovin!

 • Jeg kan huske dig helt tilbage fra Jubii-debatten, og mener det var der igennem, jeg fandt din blog 😀 Sikke en skøn præmie, den ville være et kæmpe hit hos Sylvester på 11 mdr 🙂

 • Jeg er en af dem som er blevet fast læsere, for et par uger siden, efter at have læst om jeres julekalender hos http://guldlog.dk/ .
  Men har læst alle indlæg på både din blog og de andres 🙂 Og synes at I gør det rigtig godt! Så helt klart en fast læser her.
  Jeg plejer at følge de forskellige blogs via facebook. Og derudover har jeg en fast blog rutine, hvor de faste blogs bliver tjekket, i den faste rækkefølge. Så ingen bliver forbigået. Og der er I alle nu en del af 🙂
  Adressen ligger efterhånden i fingrene 😉

 • Jeg kan ikke huske hverken hvornår eller hvordan jeg fandt din blog. Det er i hvert fald lang tid siden, et par år vil jeg gætte på. Jeg har bogmærket den, sammen med de andre blogs jeg læser, og som er en del af min net-rutine (de sider, man skal forbi, når man har tændt computeren).

  (I øvrigt smart sådan at bruge julekalenderen som undskyldning for at lokke informationer ud af dine læsere 😉 )

  • Haha jamen man savner jo lidt de informationer, synes jeg.
   Og det er jo nogle ting, der er meget rare at vide, men som man ikke normalt lige har lejlighed til at høre om 🙂

 • Hej Lisbeth
  Jeg kan ikke huske, hvordan jeg fandt din blog, men i første omgang genkendte jeg dig fra TS, så derfor var bloggen lidt interessant. Jeg blev dog først rigtig hooked, da jeg blev gravid sidste forår. At du så også var gravid og også fik en pige gør jo kun bloggen endnu mere vedkommende for mig.
  Jeg har bogmærket siden og følger også med på facebook. Oftest læser jeg bloggen på min IPhone.
  Krydser fingre for jeg er heldig denne gang.
  Kh. Tania

 • Jeg fandt din blog via google engang i august! Jeg googlede noget med graviditets outfit eller noget i den dur, fordi jeg virkelig manglede inspiration til hvordan jeg skulle klæde mig med den voksende mave. Så fik jeg ellers tjekket alle dine outfits ud og fik inspiration…. 🙂 Jeg kan huske adressen i hovedet og har bogmærket den! Tjekker bloggen ud min. 1 gang om dagen !

 • Hvor er hun altså bare nuttet!
  Jeg har fulgt med længe og desværre husker jeg ikke HVOR længe…
  Jeg følger dig via Bloglovin 🙂

 • Åh, jeg er en gammel høne i kurven..Så lang tid siden, at jeg ikke husker hvornår, men jeg husker at det var sidste år, da en ven viste mig en blog, og derfra er jeg bare med hos alle jer med skønne sager til hud, hår, mode, leg og gravid, lige født mv.

  Og jeg vil gerne være med for de små rollinger vil gerne have skønne ting på værelset, og det vil deres mor også..

  Jeg er på blogge næsten dagligt, men det er ikke altid jeg skriver med, især ikke nu der er en på snart fem uger, som kræver sin del f døgnet..;-)

 • Jeg har fulgt dig gennem et års tid, og fandt dig gennem en anden blog 🙂 Jeg har bloggen på min Netvibes og har liket på Facebook, så det er lidt forskelligt om jeg ser “nyt” gennem den ene eller den anden siden.

 • Jeg tror, at jeg har fulgt med et par år – og fandt dig vist ved at google et eller andet, måske noget lagersalg?
  Og jeg kan adressen udenad.

  Krydser fingre, den lille fyr kunne godt bruge en strik-ven 🙂

 • Jeg har læst med helt fra starten. Jeg læser med via Bloglovin. Jeg lærte den at kende via dig 🙂
  Håber jeg vinder den fine præmie, så jeg kan give den til min lille Gustav.

 • Åh jeg elsker Bobo!!

  Jeg mener faktisk jeg fandt frem til din blog, fordi du havde kommenteret på min. Der var din vist ikke så forfærdelig gammel igen (måske et par måneder), og så har jeg hængt ved lige siden som trofast læser 😉
  Så det er jo lidt over 2 år efterhånden..
  Jeg følger dig primært via linket jeg har til din side på min egen blog.. eller via facebook. Og så har jeg dig faktisk også bogmærket på min computer 😀

 • Hejsa 🙂
  Jeg er for nyligt begyndt at følge din bloggen, og opdagede den på twitter:)
  Kan desværre ikke huske igennem hvem, men har i hvert fald været et re-tweet:)
  Nu følger jeg derinde og på bloglovin.

 • Skønt med skønt på! Jeg er vild med både Warehouse 11´s og LUCKYBOYSUNDAYS eventurlige universer 🙂

  Jeg har fulgt med herinde så længe, at jeg ikke kan huske at jeg IKKE har fulgt med. I hvert fald tilbage fra dengang, hvor der var Marc Jacobs og små futter på headeren 😉 Jeg følger dine opdateringer via min egen blog.

 • Tror efterhånden jeg har fulgt med i 1 1/2 års tid. Følger dig på bloglovin og tror det hele startede engang hvor jeg ved lidt surfen rundt på nettet faldt over et billede af dig foran et super fedt billede med en masse farveprøver i jeres entre… siden dengang har jeg fulgt med 😉
  Julie

 • Jeg har fulgt med i nogle månedere, om det er to eller fem, kan jeg ikke huske (en del af barslens små finurligheder, man mister tids fornemmelsen) Jeg er derimod ret sikker på at jeg fandt dig gennem hende med de gyldne logger, men nu følger jeg din færden trofast gennem blogloving 😉

 • Jeg tror egentlig at jeg fik din blog anbefalet af en veninde for omkring 1½ år siden og siden den gang har jeg været fast læser. At jeg så nu er gravid, gør at din blog er endnu mere relevant for mig ! Din blog er lagt ind blandt mine favoritter på min com!

 • Har læst bloggen i lidt over en måned nu, fandt den gennem Guldlogs blog og tjekker den dagligt:)
  Håber jeg vinder den til mig selv, lidt barnlig har man jo lov til at være 🙂

 • Jeg følger både via bloglovin og facebook – dejligt at du også har en gruppe der!

  Jeg tror jeg fandt dig via en blogroll på en af de andre blogs jeg læser havde (læser MANGE!) kan desværre ikke huske hvilken.
  Jeg har vel fulgt med i et halvt år.

  Selvom jeg “kun” er 21 år, så elsker jeg blandingen af familie,børn og dit liv!

  -Christina

 • Hej
  Puh jeg har fulgt din blog siden jeg fik min store dreng for 2 år siden, din blog fandt jeg gennem en Google søgning på hvad kan jeg ikke huske. Og i den tid blev jeg ret afh. Af div. Blogs, og nu er jeg den heldig indehave af en spritny lillebror så nu har jeg endnu mere tid til at følge med, så fantastisk med en julekalender 🙂 jeg følger din via bloglovin

 • Jeg fik et link til din blog via en veninde og det var faktisk den første blog jeg begyndte at følge med i.. en helt ny verden:-) jeg følger trofast med og bliver inspireret:-) håber at blive den heldige sker af den fine bamse:-)

 • For næsten 2 år siden startede jeg med at læse forskellige modeblogs og da jeg har et barn på 3 år og en lille baby i maven, så var det jo oplagt at finde en mor-barn modeblog, det gjorde jeg så og blev helt opsuget af dit univers, har fulgt din blog i omkring et-års tid nu, tror jeg, og får meget ud af den, sikke en inspirerende blog du har 🙂 Følger dig via bogmærke på computeren og kender den også udenad, hvis jeg nu skulle tjekke bloggen fra min kærestes computer eller andre steder 🙂

 • Jeg faldt faktisk først over din blog, da Guldlog reklamerede med jeres julekalender, men jeg må sige jeg er svært begejstret for den allerede, jeg har allerede læst samtlige gamle indlæg 🙂
  Jeg følger dig nu via bloglovin’ 🙂

 • Hej.
  Jeg har kun fulgt bloggen i et par dage, fandt et link til den via facebook.. Bloggen ligger nu som foretrukne på min computer, da jeg pt bruger en del tid på denne, da jeg er gået på barsel og venter på at min lille pige skal komme ud 🙂
  Tak for inspiration til diverse køb til prinsessen 😉
  / Ditte Marie

 • Jeg opdagede bloggen gennem en google søgning på babytøj. Og fandt heldigvis stor inspiration her 🙂 Jeg har bogmærket din blog 🙂

 • Uh, jeg er kæmpe Luckyboysunday fan – på min datters vegne 😉 Ville elske at udvide samlingen! 🙂

  Jeg startede hos Guld.log, fandt hende helt tilfældigt da jeg søgte efter noget på google – via hende har jeg så fundet først mit udtryk og senest dig 🙂 Følger med dagligt hos jer alle 3 🙂

  /Sara

 • Super gevinst, kender lige en, som ville blive meget glad for den.

  Dejlig blog, jeg har fundet den via FB, og fulgt med i et stykke tid.

  Specielt fint for forældre med børn og modebevidste mødre.

 • Wauw – har lige fundet din blog.. Vil bruge weekenden på at kigge den igennem, men foreløbig ser det meget lovende ud.. Håber jeg vinder dagens gevinst – ved præcis hvem der skal have den. Ha en fortsat god december.

 • Uha – jeg fald vel over bloggen ved et tilfælde da jeg var inde på en anden blog som linkede til din – hvilken husker jeg ikke. Har fulgt med i ca 3 mdr ìg har det liggende som bogmærke… Men følger nu også med på facebook 🙂

  Kh Stine

 • hmm kan simpelt hen ikke huske hvordan jeg fandt frem til din blog men jeg ved at du på det tidspunkt jeg begyndte at følge dig, var gravid. Jeg havde selv kort forinden fundet ud af at jeg ventede min den første og derfor fandt jeg meget inspiration i dit tøj som gravid. Nu følger jeg dig dagligt gennem bloglovin.

 • Jeg har egentlig kendt til din blog i et halvt års tid – mener jeg har fundet herhen via Manja 🙂 Men det er først her til jul jeg rigtig har fået øjnene op for din blog og er begyndt at læse den dagligt. Følger dig via bloglovin, så nu får jeg alle indlæg med, og det er virkelig dejligt 🙂

 • Jeg kan ikke huske hvordan jeg fandt frem hertil, men du var den første morblogger jeg fulgte, og klart en af de bedste! (Hvilket er blevet bekræftet efter jeg selv blev mor, og har opdaget en del flere). Jeg har før læst med på Google Reader, men er lige ved at give Bloglovin et forsøg.

  Håber fine Bobo snart kan flytte ind på lillepigens værelse!

 • Hejsa.

  Jeg fandt din blog på en linkliste hos en anden blogger. Kan dog ikke huske hvilken, da jeg følger mange blogs og når jeg keder mig går jeg linklisten igennem på disse for at finde nye blogs af følge 🙂

  Jeg følge din blog via bookmark, hvilket jeg gør med alle de blogs jeg læser. Jeg er dog også tilmeldt nogle med google friends connect og andre via bloglovin, men bruger det ikke.

 • Jeg har fundet frem til din blog via guldlog – og det er mit allerførste besøg. Men bestemt ikke det sidste.

  KH Permille

 • Åhh tror faktisk kun det er 10 dages tid 🙂 og var vist via guld.log..
  Jeg følger via blogloving og facebook 🙂

 • Jeg har fulgt din blok i 1 års tid. Da jeg stødte på den tænkte jeg; ihh!! Endelig nogen der skriver om børnetøj og voksentøj i samme blog! Og så har vi samme smag;-). Jeg følger dig fast fra facebook og elsker dine indlæg.

 • Jeg har fulgt din blog siden juni 2010.

  Jeg var til bryllup i Sverige og synes jeg kunne genkende en af gæsterne fra kommentarfeltet rundt omkring på diverse blogs. Da jeg kom hjem måtte jeg lige efterforske det lidt, og det viste sig sørme at være dig:-). Bloggen viste sig at være lige i min ånd, så derfor er jeg blevet hængende!

  Jeg følger via Google.

  • Nej hvor er det sjovt Tine – det vidste jeg slet ikke!!
   Hvor kender du dem fra? Min kæreste er venner med gommen 😀

 • Har fuldt med de sidste 3 år tror jeg – det var vist lidt en tilfældighed eller også faldt jeg over din blog i et blad… Så tak for en god blog 😉

 • Jeg fandt din blog gennem Guldlog -sådan finder jeg de fleste blogs, jeg følger, altså gennem andre bloggere! Og så følger jeg dem altid med google reader. Har en liiiidt for stor samling af blogs der efterhånden

 • Jeg har set navnet flere steder rundt omkring på nettet, men først og fremmest facebook 🙂

  Skønne ting 🙂

 • Jeg har fulgt med siden min barsel startede i marts, i min konstante søgen på det helt perfekte start kit til min lille søn, faldt jeg over din blog, og jeg var hooked med det samme.. Fidusen og min søn er født samme dag, så jeg har virkelig kunne relatere mig til dine indlæg, fordi jeg var næste samme “sted ” som dig, ihvertfald oppe i hovedet!! Jeg følger din blog dagligt på facebook og nyder godt af alle dine indlæg og input:-))

 • Jeg fandt din fine blog via facebook, men kan simpelthen ikke huske præcis hvordan eller hvornår:-) Men pyt, har den jo nu så er det andet jo ligemeget;-)

 • Puha ved ikke hvor længe jeg har fulgt med, men nok ca. et år, da min bedste veninde har en datter på et halvt år.. Jeg må have set en give away fra dig med noget legetøj eller sådan et eller andet sted da min veninde var gravid:)
  Nu er jeg hverken mor eller tæt på (føler mig lige en tand for ung endnu) men synes bare det er hyggeligt at følge lidt med på din blog.. Ikke mindst så jeg ved hvad jeg skal købe i gave til min venindes lille datter, min kærestes lille niece og de få andre jeg kender med små børn.. Jeg følger med via. bloglovin..
  Hilsen Charlotte

 • Du har sat et uforglemmeligt fodspor i mit liv, da jeg mødte dig for… Åh nej, er det allerede 8½ år siden? Så da du åbnede din blog, var jeg med som en af de første læsere. Jeg kommenterer sjældent, men jeg læser med hver gang du poster.

  Kh. Ellen

 • Jeg fandt dig igennem en veninde – og kunne huske at have set dig et andet sted på nettet og ja nu læser jeg næsten hver gang, du poster noget 🙂 og jeg følger med via facebook 🙂

 • Jeg har fulgt din blog de sidste par mdr efter at jeg hørte om den igennem en veninde. Jeg følger med via facebook:-)
  Det er fedt med inspiration og input:-)
  mvh Karin.

 • Jeg er begyndt at læse fast med efter, at i skød kalenderen i gang, men ellers har jeg kigget lidt med engang i mellem. Jeg tror jeg fandt dig igennem nogle blogkollegaer for ca 1 år siden (:

 • Streng og herskesyg og samtidig yndig – det er min toårige datter på en prik! I en alder af 18 måneder blev hun storesøster og vænnede sig hurtigt til at koste rundt med lille Nanna! Når hun smider sin ske på gulvet (hver dag!) siger hun “Nanna hente skeen” og forstår ikke helt, at en baby på et halvt år ikke kan kravle ned fra sin høje stol og hente skeen til sin storesøster – selv om hun uden tvivl ville gøre det, hvis hun kunne.

  Jeg har fulgt din blog så længe, at jeg ikke kan huske, hvordan jeg fandt den – men jeg er ret sikker på, det var igennem andre fremragende blogs, jeg også følger. Jeg følger primært med via Facebook – så kan jeg lige klikke mig ind, når der er et nyt indlæg og jeg har et ledigt øjeblik. Men min computer kan skam også adressen udenad. God fredags-koncert med Paven! Mine piger holder mig sandelig også til ilden i aften.

 • Jeg følger bloggen fra facebook hvor jeg også opdagede den. Hører nok ind under gruppen af relative nye læsere.

  Nyder at læse dine indlæg 🙂

 • Jeg googlede simpelthen ‘fashion baby’ da jeg var på barsel – og så havnede jeg her:-) Kan adressen udenad og kigger ofte forbi, men dette er min første kommentar. Min datter vil helt sikkert elske Bobo

 • Jeg tror, jeg har fulgt din blog i halvandet år-2 år. Mest med interesse i mode-delen, nu også med interesse i indlæggene om børn. Følger også din facebook. Vil straks tjekke deres hjemmeside ud – sød bamse!

 • Sikke en skøn præmie:-)
  Jeg har fulgt med i et lille års tid, vi har en fælles ven (Rikke) på facebook, og har set et link derigennem (så vidt jeg husker:-)) jeg følger stadig med på facebook, tak for en fin blog:-)

 • Jeg har fulgt mange forskellige modeblogs i mange år. Da jeg blev gravid begyndte jeg så at lede efter blogs med noget gravid/baby relateret… og faldt over din blog (også Guld.log og Manjas blog) og har fulgt jer lige siden. Min datter er nu 10 måneder og følger jer selvfølgelig stadigvæk. Jeg følger via bloglovin.

 • fandt dig ved et tilfælde, men kigger forbi hver dag;o) elsker mode og børn og komboen er helt perfekt til mig:o)) har fulgt med siden i sommers, har selv en lille dreng og stor pige, så det er ret omvendt, og så virker du mig så bekendt, jeg er fra århus, men har boet i små perioder i london og har gået på design instituttet i århus i 1999-2001,ved ik om det siger dig noget?

 • Hej har “fundet” dig via min Datter ;- på Fb ) som er vild med disse ting m m og som Mormor følger jeg med – er lige for 3 mdr blevet beriget med endnu et barnabarn lille Dicte som ville se verden 3 uger før tid men hun er en lille basse nu og er sikker på hun vil blive glad for denne søde strik lege/putte Mis som dog ser lidt trist ud ;-)) jeg ser ind hver dag så jeg holder skam øje med dig /jer …
  Venlig hilsen Susie Dissing 😉

 • Hej Lisbeth
  Jeg har fulgt din blog i lidt over et år nu, og jeg tror nok, at jeg i sin tid fandt den gennem en anden bloggers blogroll. Jeg er hverken tilmeldt bloglovin eller noget, men husker bare mine favoritblogs i hovedet. Og din er i blandt disse 🙂
  Go’ december!
  -Molly

 • Det er mit første besøg på din blog og den er allerede fluks blevet tilføjet til min bloglovin og som fast læser 🙂 det virker som en kanon god blog lige i min boldgade.

  Jeg kom ind på din blog via manja’s blog 🙂

  Mvh Sofie

 • Jeg fandt bloggen via facebook i sin tid 😀 Det er også fortrinsvis derinde jeg følger med; når der linkes til noget nyt osv – så tjekker jeg lige 🙂

 • Jeg kan ikke huske hvornår jeg fandt dig, men det er godtnok længe siden 🙂 Nu er du i min reader, samt på Facebook og også som link på min egen blog.

 • Jeg fik den anbefalet af en veninde da jeg blev gravid for godt et år siden. Nu har jeg anbefalet din blog videre til alle mødre og gravide, jeg kender…

 • Hej! Jeg fandt frem til din blog via gode veninder som har børn. Eftersom jeg selv, for 7 md siden, fik en lille dreng, har jeg fulgt din blog siden. Jeg følger med via bla bloglovin!

 • Hej Lisbeth,

  Jeg tror, det hele startede med en kommentar på dseneste omkring modebloggeri, og siden da har jeg hængt ved. Kan det mon passe, det var sommeren 2009? jeg følger med via twitter og ved at bruge den gammeldags husketeknik – hvilket minder mig om at jeg må se at få opdateret min reader!

  God weekend,

  /julie

 • Bobo er aldeles bedårende! Er stadig dybt imponeret over jeres fine fine kalendergaver.
  Jeg mener at jeg fandt dig via et link i en kommentar, du lagde hos en anden blogger. Jeg har læst med i omkring 2 år , og ser oftest dine nye indlæg første gang via facebook.

 • Jamen, jeg fandt dig i noget så eksotisk som Google. Var lige blevet gravid og alt søgning gik på baby og babyting og sager. Har fulgt dig i godt 2 år:-)

 • Jeg har opdaget bloggen via Malsen og det er osse gennem hendes blog jeg besøger din.
  Jeg læser det hele med stor interesse, f. Eks blev jeg inspireret til at købe den helt rigtige nissehue til børnebørnene, nu håber jeg bare de vil gå med dem!
  BB

 • Jeg fandt din fine blog en dag hvor jeg søgte på lækre ting til hjemmet .. Kan ikke huske søgeordet, men du “poppede” op med din fine 1025 farben plakat og Eames knagerække .. Faldt pladask for din blog den dag for ca. 1 ½ år siden og har fulgt med lige siden via bogmærke ..
  Tak for en lækker og meget inspirerende blog – især også dine ting til ungerne fanger mig for tiden da jeg venter en lille pige til foråret 🙂

  /Nina

 • Jeg fandt din skønne blog via guld.log 🙂 Det er nu ved at være noget tid siden. Du har været som som bogmærke, under “blogs” i noget tid, men nu følger jeg dig også via iGoogle 🙂
  Og så krydser jeg alt hvad der kan krydses for at vinde :b God jul!

 • Der var én af mine fb-venner som delte en artikel fra dig og det så, så spændende ud (jeg kan desværre ikke huske hvad det var.) Jeg har fulgt med lige siden og jeg følger med via facebook og klikker mig ind på det jeg finder interessant 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *