Vinderen af en Anorak fra Ver de Terre

Hvor har det været hyggeligt, at kunne knytte nogle små facts til alle jer, der kigger med herinde.
Flere af jer kommenterer jævnligt herinde, og ud fra jeres kommentarer har jeg haft et eller andet indtryk af jer – så det har været skægt pludselig at se, hvad I egentlig laver, og hvor I befinder jer 🙂

Jeg har igen benyttet mig af Random.org til at udtrække den heldige vinder – som blev følgende:

Karen: Jeg er 30 år og bor i bunden af en skøn, skovbeklædt dal, i nærheden af Aarhus, sammen med min dejlige mand og vores 2 sønner på hhv. 5 måneder og 4 år. Jeg blev færdig som logopæd i sommers og nyder min nuværende barsel, inden jeg fortsætter studielivet på kandidaten i audiologopædi.

Stort tillykke – jeg er MEGET misundelig!

Til alle jer, der ikke var så heldige i denne omgang, så skynd jer ind til Manja, som denne gang udlodder velduftende franske fristelser 😉

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • Jamen – det må jo være dig, 3.C Karen – hvor hyggeligt – stort tillykke og tak for sidst det var super. Lisbeth, måske vi skulle ses en gang i det nye år?!

    KH Louise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *