Julekalender: Vind en anorak fra Ver de Terre

Ver de Terre er uden tvivl både mit og Truttens foretrukne mærke, når det kommer til lækkert overtøj til børn.

Han har indtil videre været igennem 3 flyverdragter (se ham fx sporte én af dem lige her) adskillige sæt regntøj og to anorakker; og de forholdsvis mange sæt i løbet af så få år skyldes alene, at han vokser hurtigere, end jeg næsten kan nå at shoppe. Kvaliteten er der nemlig på ingen måde noget at udsætte på, og således har vi hver gang kunne sælge det videre i en stand, der stort set var som ny.

Dagens præmie i julekalenderen a la Guld.log, mit udtryk, Manjalytz og undertegnede er en lækker, lækker anorak til børn fra Ver de Terre til en værdi af ca. 1400 kr.

Ver de Terre har siden 1993 lavet overtøj til børn i et enkelt design med brug af de bedste materialer, som opfylder nutidens krav om at tøjet skal være let og behageligt, så børnene kan lege og bevæge sig frit.

De lægger stor vægt på funktionalitet, slidstyrke og sikkerhed. For børnenes sikkerhed har de eksempelvis lavet alle hætter aftagelige og uden snore, og overtøjet har reflekstryk for børnenes trafiksikkerhed.

Ver de Terre er det perfekte eksempel på et brand, der har formået at kombinere kvalitet og funktionalitet med et toplækkert design!

Anorakken, du kan vinde, er en gennemlynet anorak med ægte pelskant (af vaskebjørn) på hætten. Du får derfor en anorakmodel, men med en lynlås hele vejen gennem jakken, så den ikke er besværlig at få af og på. Den er 100% vand og vindtæt og åndbar, har tapede sømme og aftagelig hætte med ægte pels (som også kan tages af). Der er brugt Thermolite/Thinsulate til isolering af jakken for at opnå den bedste varmeeffekt med mindst fylde og størst lethed. Den har som sagt en værdi af ca. 1400 kr, og den heldige vinder vælger selv farve og størrelse efter aftale med Ver de Terre.

Jeg synes, det kunne være rigtig hyggeligt at vide lidt mere om, hvem der befinder sig på den anden side af skærmen, så for at deltage i lodtrækningen vil jeg meget gerne høre din alder, hvor i landet du befinder dig, hvad du går og laver til hverdag – samt hvor mange børn du har og hvor gamle de mon er 🙂 Du skriver det bare i en kommentar til dette indlæg her på bloggen.

Du er naturligvis også mere end velkommen til at deltage, hvis du ikke selv har børn men i stedet kender én, du gerne vil begave med denne fantastisk lækre sag.
Du er meget velkommen til at nøjes med at skrive dit fornavn, dine initialer eller et fikst kælenavn, så længe du blot sørger for, at feltet med din mailadresse er udfyldt korrekt (det er kun mig, der kan se det), så jeg kan få fat i dig, hvis du er heldig at blive udtrukket som vinder 🙂

Altså fx: 30 år (gisp!), København, jurastuderende på barsel, to børn på hhv. 8 måneder og knapt 3 år 😀

Sidste mulighed for at deltage er i morgen, tirsdag d. 6/12 2011 kl 10, hvorefter jeg trækker en vinder, der får direkte besked og offentliggøres her på bloggen.

Præmien kan kun sendes til en dansk adresse.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • 23 år, Århus (ja, stadig med Å), kandidatstuderende, har ingen børn endnu -kun en lille fis på ca. fem centimer, der rumsterer inde i maven. Min kæreste og jeg fortalte i går vores forældre, at de skal være bedsteforældre – det var en bedste dag længe. deres reaktion var så skøn og rørende, at jeg har været et stort smil siden.

 • 37, Kbh, cand.merc på barsel, 2 børn på hhv. 21 mdr og 6 mdr. Jeg vil elske at vinde den lækre anorak til min store dreng.

 • 23 år, fra Odense, sygeplejerskestuderende og mor til Noah på 2 år (på onsdag!). Sådan en anorak kunne han bestemt godt bruge, det kunne være en skøn fødselsdagsgave/julegave 🙂

 • Jeg er 25 og har en lille pige på snart to år. Jeg er igang med sidste år af min læreruddannelse og bor i Horsens. Lækre lækre gaver i har fået fat i der…

 • 28, engelsk studerende på kua så ja bor i københavn, er dog på barsel med min skønne prinsesse på 5 uger ( idag!!). Den smukke anorak ville dog være den perfekte julegave til min skønne nevø på 1 1/2 år;) så må prinsessen ønske sig en næste år når hun er lidt større;)

 • 30 år, Dagplejemor/meritlærerstuderende på barsel, Har 2 børn – en dreng på næsten 11 år og en pige på 11 uger… der var lidt startvanskeligheder på pigen – så hun kom altså lige 4 år senere end planlagt… Fordelen er så at farmand og jeg absolut nåede at nyde storebror til fulde, og nu har vi alle 3 tid til at nyde lillepigen ;o)

 • 29 år, Aalborg, jeg er skolelærer men på barsel med lille pige på snart 3 måneder og dejlig knægt på 2,5 år.. Krydser fingre for at være så heldig at jeg kan forkæle storebror med ny jakke:-)

  Ps. super blog og hvilken fantastisk konkurrene I har gang i!!

 • 33 år (Gud, gik rundt og troede jeg var 32 år, men da jeg talte efter blev det sørme 33!), bor på Frederiksberg med min dejlige kæreste, arbejder som direktionssekretær i indre by og er den heldige mor til den skønneste pige på knap 16 mdr.! Med seriøse overvejelser om snart at starte på en 2’er :-))

  Skøn, skøn julekalender I er gået sammen om at lave, fantastisk idé!

 • Jeg er en 25 årig pige som bor i Hørsholm!! Nyder livet som studerende, men lige nu tælles der dage… Ikke som andre til juleaften, men til den 27 hvor min kæreste og jeg venter vores første barn!! En lille skøn prinsesse:)

 • 31 år, Hellerup, arbejder til daglig med finansiel kommunikation, men pt. på barsel 🙂 Mor til en yndig lille pige på 6 mdr og stor skøn dreng på 2 år og 10 mdr .

 • 31-årig barselselskende cand.ling.merc’er bosat i udkantsaarhus sammen med to fuldstændig fantastisk (aber natürlich) børn – en lækkerbisken af en dreng på 3 år og en blød marcipanpige på 6 mdr – og så selvfølgelig min kæreste! Malthe vil uden tvivl se toplækker ud i Ver de Terre;o)

 • 29, kandidatsuderende på barsel, mor til en dreng på 2 og en pige på syv uger 🙂
  Nyder hverdagen – og med en dejlig kæreste og to-årig i huset, er det ikke svært.
  Øver mig i god brødbagning, netshopper og burde træne mere 🙂

 • 36 årig boghandler der bor i en forstad til Århus.Er på barsel med barn nr 3 han hedder William og er lige blevet 4 mdr, derudover har jeg 2 smukke piger Nicoline på 8 år og Frederikke på 3 år.
  Vil blive rigtig glad for den fine gave har nemlig VILDT meget pigetøj, men drengetøj har vi ik meget af endnu……
  Dejlig slud dag til alle

 • Jeg kan melde ind som 33-årig selvstændig, der tilbringer adskillige af mine vågne timer med at jonglere med ord – både på jobbet og i fritiden.

  Bosat i København med min skønne kæreste. Børn kan vi (desværre) ikke prale af at have fået endnu – men til gengæld har jeg en totalt yndlingsknægt, jeg er tante til, så ville se SÅ lækker ud i anorakken fra Ver de Terre. Ikke mindst fordi, det ellers ikke lige er den slags mærker, der er råd til på min venindes matrikel.

 • Jeg er 31 år, bor i København K, og jeg er selvstændig og laver events og kommunikation for en lang række store virksomheder (firmaet har jeg sammen med min mand).
  Jeg er mor til to piger, Hannah på 6 år og Rakel på 3 år.

  Vi kunne godt burge en vinterjakke til den mindste 😉 – og en rigtig skøn blog du har iøvrigt….

 • 32 år, jobsøgende indenfor virksomhedskommunikation, Århus og mor til tvillingerne Fie og Magnus på 4½ – Magnus ville være skøn i Ver de Terre (Fie har arvet den fedeste jakke fra sin store kusine) 🙂

 • 30 år, førtidspensionist, Ishøj. Ingen egenfødte børn, men en bonussøn på 10år. Samt 3 skønne niecer på 6 mdr, 1,5 år og 6,5 år 😉
  Så findes den helt op i 10 år vil jeg elske at forkæle min skønne bonussøn 😉
  Han kan ikke bare sidde indendøre og se film lige som mange andre børn når det er koldt. Han skal røre sig, da han har diabetes 1.

  Og ellers vil en af mine niecer helt sikkert gerne forkæles af moster 😉

 • Wow en præmie.
  jeg er 27 år og bor i Silkeborg.
  Jeg er studerende og har lille Vega som fylder 2 år om en måned.

 • Vil så, så, så, så, SÅ meget vildt gerne vinde den anorak – da jeg spenderer størstedelen af mine vågne timer med at græmmes over den deforme arvestykke af en vinterjakke fra H&M (med hul under armen og udefinerbar plet på brystet) som min knap 3-årige INSISTERER på at få på. Har indtil nu ikke lige haft overskud til at finde en anden vinterjakke (endsige tage kampen med junior, som bare ELSKER den fordømte jakke), men gud hvor ville jeg elske, at have et alternativ i ærmet, nu hvor vi snart skal fremstå som nogenlunde mentalt velfungerende til div. julearrangementer:)

  Så her er jeg: 36 år, pressemedarbejder i medievirksomhed, bosat på Østerbro og nu seriøst fingerkrydsende indtil i morgen formiddag.

 • Hej
  Jeg er 36, og bor i Skanderborg sammen med min famile der tæller Emil på 2 og lille lækkerbisken af lillebror Aksel på 6 uger 🙂 jeg nyder tiden på barsel, men er ellers lærer på en specialskole for børn der ikke kan rummes i den alm. Folkeskole.
  Nøj Emil ville være lækker i den jakke, og et fint match til moren der har vaskebjørn på toppen af huen 😀
  Vh. Louise

 • 31 år, Farum, hjemmegående/medhjælpende hustru. Har tre børn, de to mindste er psedotvillinger med 20 1/2mdr i mellem (der er nok at se til med dem :D) de er hhv 2 og 3 år, og så har jeg en stor datter på knap 12 år 🙂

  Her er vi også glade for ver de terre, det er så lækkert og holder sig rigtig pænt selvom det bliver BRUGT 🙂

 • Mor til 3 små skrappeduller på 16 mdr., 3 år og ældsten som blir 5 år i morgen:-) Og jeg krydser jo selvsagt fingre for at kunne smide en ekstra fødselsdagsgave i puljen til fødselsdagsbarnet..
  Shhh – du siger det sgu ikke højt vel! 35 år.. Bosat i Herning og sælger som pt leder efter drømmejobbet.. Men som i mellemtiden bruger tiden på at forsøge det overskudsmor-agtige noget:-)

 • Skøn jakke.
  Jeg har tre små børnebørn og elsker at shoppe til dem.
  Uddannet bioanalytiker, underviser nu.
  BB

 • Åhhh Ver de terre, det ER altså bare så lækkert (og lidt royalt- har ihvertfald spottet prins Christian og Isabella i deres flyverdragter;-)) Min Frederikke ville være den ultimative lille prinsesse i børnehaven med denne flyverdragt!

  Ellers er jeg 37 år, mor til 2 skønne piger på 4 år og 6 måneder og skal da meget gerne lige nå en 3’er selvom jeg kom sent igang, men sådan er det jo når ham man skal ha dem med først kommer lidt sent:-) arbejder i en vuggestue, elsker det! Vi bor ved Aalborg.

 • Nøj de ser lækre ud de jakker! Jeg er 33 år, bor i Herlev v Kbh. Er læge og ved at skrive ph.d..og har 1 guldklump – en dreng på snart 6 år 🙂

 • 38 år,bankrdgiver, der bor i Hellerup, er på barsel og mor til Blob på snart 8 mdr (fra 13. april), der absolut ingenting mangler! Det gør hendes to fætre, der bor i deres 2½ værelses lejlighed, mens min søster på 34 aar får læst færdig. De har ingenting, men masser af kærlighed til deres lille kusine, der på den måde kan give lidt igen til Marius på 6 år, der lige er begyndt i skole

 • 30 år (men føler sig som én på 25), arbejder i fagbevægelsen, mor til Karla på 4 ½, som helt sikkert vil teste om det der slidstærkt nu også er så slidstærkt 🙂

 • Hurup Thy (udkantsdk), 30 år, på barsel med vores tredje barn på 5 mdr. Har derudover en knægt på 4 år og en charmetøs på 2.

 • Jeg er 28 år, bor i Kbh nærmere bestemt Amager, jeg er gymnasielærer i fransk og retorik samt freelance oversætter, hvor jeg oversætter fra fransk, engelsk og norsk. Min kæreste og jeg har to børn, storesøster på 5 år og lillebror på et halvt år – og jeg håber da at få en mere….;-)

  Feeed konkurrence, jeg har altid haft Ver de terre til min datter og lillebrors første regnsæt derfra er også købt.

  (Derudover tænker jeg nu på Manja hver gang, jeg ser ordet Ver de Terre, efter hun skrev på sin blog, at hendes kæreste havde sagt til hende, at hun lignede en ‘ver de terre’ uden mascara på. Det var vist i et indlæg om en vandfast mascara til ferien…:-)

 • Jeg er 31, driftsspecialist i en større dansk bank, hvor jeg arbejder med værdipapirer. Jeg bor i Silkeborg med hund, mand og min Lurifax på 3 år, som er sin mors øjesten. Og så planlægges der at der måske snart skal sættes gang i en lillebror eller lillesøster til ham 😉

 • =O) jeg er moar til 2 skønne drenge – en krudtugle på 19 måneder og en rødhåret frækkert på snart 4 år. Bor i dejlige Randers. Jeg er konsulent i Danmarks bedste fagforening HK. og så er jeg 39 år… ingen alder prøver jeg at bilde mig ind ;O)

 • Puha, hvor begynder man!?
  26 årm gift og har en dejlig søn på snart 3 år <3
  Har desværre været sygemeldt med stress det sidste år, men er blev raskmeldt i sidste uge og er nu klar til at finde et job og komme igang igen 🙂

  Super fed konkurrence – og som altid en fantastisk blog!

 • Marlene, 28 år, læge, bor i Odense og mor til storm på 13 mdr der allerede er vokset ud at vinterjakken! Så vi kunne godt bruge denne fede præmie!

 • Hej!

  38 år (føles som 28 ;-)), bor i København, arbejder som afdelingsleder i medicinalfirma og har to fantastiske sønner på 5 og 8 år. Supergod erfaring med Ver de Terres regntøj – mine børn er hårde ved deres tøj (rigtige drenge!!), men det har intet problem været for lillebror at overtage den stores regntøj. Det ser helt ubrugt ud!

 • Er super glad for den flyverdragt fra Ver De Terre som min søn har. Mvh Louise, 35 år, fuldmægtig i et ministerium på Slotsholmen.

  Håber på at være den heldige vinder!

 • Kira, 27 år, fra Værløse nord fra Kbh. Designer men pt. hjemmegående/barsel med to smukke darlings. Lua 3 og Palma 3 mdr. Begge børn er klædt i ver de terre inkl. deres mor, men Lua har denne vinter kun en lys jakke til pæn brug, så kunne bestemt godt bruge en til leg 🙂 VDT er absolut det bedste, varmeste og mest holdbare til ungerne!! 🙂

 • 40 år – marketingkoordinator – to sønner på hhv 6 og 4 år + en lille ny på vej (termin 1. juli) – og nåede lige at kassere/sælge/bortgive al baby-grej, før vi besluttede os for barn nr. 3. Vi starter da bare forfra med udstyr mm, uden dårlig samvittighed over shoppetrangen!

 • 35 år, Frederiksberg, studerende på biologi, har 2 skønne børn på snart 3 år, storebror, og 9 måneder, lillesøster.

 • Jeg er 30,( og ja et lille gisp men kort tid efter min fødselsdag fik den største gave, lille grønært der i skrivende stund ligger og snorker på maven af mig, fantastisk! Så det er ok at være blevet næsten voksen) Er på barsel med min lille guldklump på 2,5 måned. Den fine anorak skulle gives til dejlige kusine Karla, ogs å kunne grønært forhåbentlig få lov at arve den bagefter 🙂

  Tak for en fed blog, der gør hjemmedagene på barsel lidt sjovere!

 • 31 år, CBS-studerende med en søn på 6 år. Jeg er kæmpe tilhænger af Ver de terre overtøj, fordi det går så nemt med at få sønnen til at tage varmt overtøj på – han synes det er super blødt og nemt at bevæge sig i, præcist som det skal være:)

 • Jeg er 18, snart 19 år. Bor i Aalborg, hvor jeg studerer på ASK, og ellers passer mit arbejde ved siden af. Jeg har ingen småsøskende eller børn, men jeg har en fantastisk lille niece (jeg fik hende i fødselsdagsgave i år, hehe) som betyder alverden for mig, og hvis jeg vandt sådan en lækker anorak, så skulle hun uden tvivl have den! 🙂
  Tak for en lækker julekalender!!

 • Det er godt at høre man må deltage selvom man ikke selv har børn, men kender nogle som ville blive meget glad for det..

  Jeg hedder Phie, er 22 år og bor på Frederiksberg. Jeg læser på universitetet i København. Bliver heldigvis færdig til sommer YES!!

  Hvis jeg vandt, ville jeg glæde min dejlige nevø Maximus på 7 år. Vi har så tæt et forhold at han tit kommer til at kalde mig mor ved en fejltagelse. Jeg var med under graviditeten, fødslen og det første år af hans liv hvor vi boede sammen så han føles vitterligt som min egen søn (sådan som jeg tror det er!!)

 • 30-årig jurist, bosat på Østerbro, mor til en dreng på snart 3 år, og venter endnu en lækker babydreng i april 2012 :o)

 • Puha bliver 30 år lige her juleaften,men det går nok da jeg i år, har købt hus, blevet gift med min dejlige mand og har få to mdr siden fået en dejlig datter 🙂 så jeg er hjemme på barsel fra mit studie som pædagogstuderende 😉
  Lækker præmie

 • 30år, bor i Skødstrup ( er dog inkarneret nordjyde), har to piger på hhv. 3år og 5mdr. Arbejder ved Arla når jeg ikke, som er status pt. er på barsel.

 • Håhr, Øglen ville være lækker i sådan en anorak-fætter. Skøn præmie.
  Jeg er 33, mor til Øglen på snart 3 og Varanen på 2 måneder. Bosat på Østerbro og uddannet inden for kommunikation og sprog. Frem til min barsel ansat som web-redaktør – efter min barsel må vi se, hvad der sker. Pt pønser jeg på lidt forskelligt… 🙂

 • Jeg hedder Iben, bor i Hørsholm med min dejlige mand og vores vidunderlige datter på 1 år. Jeg er snart 30 år (puha det kommer altså som en overraskelse, hver gang jeg skal sige det højt), arbejder til dagligt som trafikplanlægger, uddannet byplanlægger, og elsker mit arbejde. Super dejligt præmier I har fået samlet, glæder mig hver dag, til at se hvad I så har fundet på.

 • 31 somre, jeg har 1 mdr tilbage af min barsel inden jeg igen skal tilbage ud i virkeligheden, hvor jeg er sælger. Jeg har 2 børn, en fantastisk lille dreng på snart 8 mdr og verdens bedste hund på 3 år.. Så jakken skal selvfølgelig bruges når mine to små banditter skal ud og lege sammen:-))
  Vores lille familie bor i Vejle.

 • 28 år, bor i Hillerød i Nordsjælland, har ikke selv nogen børn men er plejefamilie for en skøn dreng på snart fire år 🙂 så det ville være skønt at kunne sådan en fin jakke til ham og hans mor 🙂

 • 38 år bosiddende i Vanløse. Har tre børn dreng på 11, pige på 8 og dreng på 1½, så har rigeligt at se til 😉 Jeg er lærer og arbejder på en ungdomsskole for udviklingshæmmede, hvor jeg underviser autister.

 • Er 36 år, mor til to skønne drenge på hhv. 2 år + 4 måneder og en på 7 måneder. Bor på Østerbro med min dejlige kæreste og for lidt over et år siden valgte jeg at gå selvstændig og åbnede webshoppen http://www.kindbynature.dk med ting til baby og børn. Jeg er er sikker på at min to-årige drenge vil elske at få en anorak og jeg er vild med Ver de Terre:-)

  Jeg har fulgt jeres blogs med stor interesse, og synes det er nogle fede præmier der er på højkant.

 • 45 år (alderspræsident indtil nu 🙂 – Højbjerg, faglig konsulent ved HK Østjylland har en fantastisk begavet dreng på 14 år og til denne gevinst (hvis jeg vinder 🙂 har jeg udtænkt min nevø på snart 3 år……

 • jeg er 31 år og bor i København hvor jeg er på barsel med min søn på 10 mdr. Han vil meget gerne vinde den fine anorak 😉

 • Jeg er 32 år og arbejder som koordinator på kontor når jg ikke er på barsel. Jeg har 4 børn i mit hvoraf to er bonusdrenge på 14 og 11år og så har jeg en dreng på 3 og en pige på 1/2 år. Jeg er vild med jeres konkurrence og sikken en skøn blog du har. Pønser selv på at lave en inden så længe

 • Ååh de er lækre. Ønsketænker mig lige til at pigerne tumler rundt i haven, i hver deres fine anorak..

  For at gøre en lang historie kort; så er jeg 25 fra København, dog pt. bosat i det kolde snevejrsramte nordjylland. Til hverdag studerer jeg til Markedsføringsøkonom på sidste semester og får tiden til at gå med diverse opgaver derhjemme, husligt, farligt og ikke mindst play-time med mine skønne piger på 1 og 2. Barsel er derfor for længst overstået fra min side af – meeen min mand og jeg er ikke færdige 🙂

 • 46 år – Mårslet. Salgsassistent hos Kontaktlinse Instiuttet i Århus. Er mor til en datter på 22 og en datter på 21 og søn på 15 år
  MEN det bedste af det hele jeg er også MORMOR til en dreng på 2 år, og det er ham jeg gerne vil vinde en anorak til. Han er en fræk rødhåret dreng med blå øjne. Han ELSKER sin mormor ( mig) og jeg ELSKER ham af hele mit hjerte. At blive mormor er så stort. Først tænkte jeg, hov det er jeg da ikke gammel nok til at bilve endnu, men så kom Sofus til verden, og så smeltede jeg total. Tænk sig ham er jeg en lille bitte del af…….

 • Jeg er 33 år gammel (og nået dertil, hvor jeg rent faktisk skal tænke en ekstra gang for at huske min alder – hvor moragtig er man så…) og bor i Virum. Jeg er journalist i et stort bladhus, som jeg hver dag skynder mig hjem fra for at tilbringe så meget tid som overhovedet muligt med min – indtil videre eneste – datter Martha på snart 20 måneder (og også lidt manden, selvfølgelig!).

 • Jeg er 34 år og var egentlig sikker på, at jeg ville være blandt de ældste af dine læsere. Så jeg er ret glad for at se, at det IKKE er tilfældet 🙂 Jeg arbejder som coordinator og har to dejlige drenge på på 7 og 9 år. Og den lille kunne SÅ godt bruge en lækker jakke fra Ver de Terre, da han lige netop i sidste uge fik ødelagt hans nye jakke 🙁

 • Jeg er 43 år, bor alene med 6 af mine 7 børn, min datter er flyttet hjemmefra og har en lille deng på 4 mdr. Jeg bor i Hanstholm og arbejder i fiskeindustrien når der er noget at lave, Hilsen dorte

 • Jeg hedder Charlotte, er 43 år gammel og er projektleder i Dansk Design Center. Jeg har to store piger, der ikke går i Ver de Terre mere – men min niece og nevø, tvillinger på 2.5 år, ville elske en sådan jakke:) Derfor vil jeg rigtig gerne vinde den.
  Rigtig god jul til alle her på bloggen.

 • 30 år, Gørløse, Stud. Cand.merc.aud. samt arbejder som revisor, et barn på 3 år og venter nr. 2 til marts 🙂

 • Jeg er 25 år, bor i Roskilde. Jeg læser audiologopædi på KUA. Hverdagen bruger jeg på studie, arbejde, kæresten og vores familier 🙂 Har ingen børn endnu, men verdens dejligste niece (som også er min guddatter) på 1 år og 3 mdr. 🙂 Og det ville glæde mig at kunne give denne fantastiske gave til hende. Hun er helt vildt vidunderlig, og så har hun lige knækket koden til at gå selv (sikkert sent, vil nogle mene, men så kan hun så mange andre fine ting, som at pludre/snakke (hun kan sige mange sjove ting, eller ved hvad hun skal gøre for at få folk til at forstå hende og hvad hun vil have 😉 ) + have en eminent finmotorik).

 • Uh, sådan en kunne vi godt bruge herhjemme.
  Hvem er jeg – Rikke, 29 år, bor ved Århus, arbejder som analytikker og har skønne tvillinger på 1,5 år (en dreng og en pige).

 • Jeg er 36 år, bor i Valby med min fantastiske familie, bestående af mand, søn på 8 år og en pige på 6 måneder. Har arbejdet i modebranchen de sidste 16 år (som butikschef, indkøber, salgs- og eksportchef) men nu er tiden moden til at prøve noget nyt! Så jeg har en spændende tid foran mig efter endt barsel:-)

 • ´Jeg er 33 år og bor i nørre alslev sammen med min familie, som tæller Min dejlige datter på 14 måneder, min skønne mand og jeg. Jeg er uddannet SSH og elsker at arbejde med mennesker og hjælpe dem i hverdagen, Min mand er desværre blevet fyret, så skal strække pengene lidt. Så at vinde en skøn anorak til min datter vil da være en stor sten som falder fra hjertet.

  Glædelig jul

 • Jeg er 26 år, gift og er mor til en 1 års pige. Jeg blev færdiguddannet som cand mag lige inden jeg fødte min pige og efter at have været på barsel frem til for ganske nylig er jeg nu jobsøgende og spændt på hvad fremtiden bringer. Jeg bor i det sydvestlige Jylland. Min datter vil i øvrigt se fantastisk ud i denne fine kalendergave:-)

 • Nuuiih hvor ser den toplækker ud!!

  Jeg er 25 og bor i Odense sammen med min søde kæreste. Om små 2 måneder bliver vi forældre til en lille pige og vi glæder os helt fantastisk meget 🙂 Jeg læser til pædagog og mangler 1 år, men pt. er jeg sygemeldt med bækkenløsning så jeg kan ikke så meget andet end ligge i sengen/på sofaen og følge med på diverse blogs. Jeg elsker jeres ekslusive julekalender. Selvom der er virkelig mange der deltager så kan jeg ikke lade være med at vågne med et smil på læben om morgenen og tænke “er det mon mig der er den heldige idag??” 🙂 (Jaja, jeg sagde jo jeg var sygemeldt :D)

 • Nææ, sådan en ønsker vi os meget herhjemme, hvor vi er store fans af ver de terre:-)
  Jeg hedder Malou er 28 år, bor i KBH, er mor til Molly på 2 år og er pædagogstuderende.
  maloutind@gmail.com

 • Jeg er 13 år, går i 7. klasse i folkeskolen og ellers har jeg lige fået mit første job som avisuddeler. Jeg bor på Sjælland, ret tæt på min fætter der er 8 år. Vi har ikke købt en gave til ham endnu, men ham og hans familie giver altid skønne julegaver, sp det ville være dejligt at give denne til ham! Hav en dejlig dag 😀

  Knus Jane

 • Here comes:
  36 år – Fra Middelfart -Fyn, hvis nogen skulle være i tvivl 😉 Jobber som Financial Controller, er mor til 2 herlige drenge på 7 og 12 år.

 • Er lige blevet 32 år gammel for en uge siden 🙂 fik for 5 måneder min første datter Sofia sammen med min kæreste Casper. Jeg er fra Esbjerg, men flyttede for 6 år siden til dejlige Odense. Jeg er i gang med at læse til sygeplejerske og er halvvejs 🙂 jeg arbejder ved siden af studiet på Børne Intensiv Afsnittet på OUH, hvor jeg bla. passer og plejer de små præmature børn. Når min barsel er slut genoptager jeg studiet og verdens bedste studiejob 🙂

 • 28 år og kandidatstuderende på IT Universitetet med en lille Bønne på 8 måneder. Hvis anorakken ikke findes i de små størrelser, ville den også klæde Bønnens søde fætter David.

 • Jeg er 31 år og bor på Østerbro i København. Jeg er uddannet cand.mag., men desværre uden job i øjeblikket. Jeg har to børn på hhv. 5 og 3 år og venter et barn mere til marts:-)

 • Jeg er 19 år, og har ingen børn, men har en lillesøster på 3 og en lillebror på 11 år, og jeg synes da at sådan en jakke skal de de da ha 🙂
  Jeg er studerende, med henblik på en karriere som indretningsarkitekt, og så er jeg jobsøgende ved siden af.
  Jeg har også min egen blog som hedder Welcome Aboard.

  Det var lidt om mig… Krydser alt på at jeg vinder, for det ville virkelig være et hit, specielt for min bror, som har haft en før, men den blev stjålet, og er begyndt at blive lidt bevidst om hvad han vil have på, og ønsker sig sådan en jakke alla Ver de Terre 🙂

  -Julie Emmelie

 • Hej er 33 år, bor i indre by med min kæreste og datter Vera på snart 3.
  Jeg arbejder med at åbner Tiger-butikker over hele verden 🙂
  Og Vera ønsker sig rigtig meget en Ver de Terre anorak – for hun har ingen vinterjakke!! 🙁

 • Sikke en hyggelig konkurrence ‘betingelse’
  Jeg er 28 år og bor lige uden for Odense. Jeg er socialrådgiver men pt på barsel. Jeg har en datter, der snart fylder 10 mdr 🙂

 • Jeg er 37 år, pædagog og mor til to børn på 9 og 11 år. Men jeg er også gudmor til en skøøøøn pige på 4 år og hun ville se dejligere ud i denne anorak <3

 • 28 år og på barsel
  mon det er et varsel?
  Mens lærerstudiet i Århus venter
  hvem julegaver til os mon henter?
  Måske lykken til os smiler
  mens tiden afsted iler?
  Den fineste anorak
  min datter og jeg siger tak!

 • Jeg er 27 år og bosiddende i dejlige København N. Jeg er dog selv oprindelig nordvestjyde og kender til alt for lange tog-og flyture for at komme frem til diverse bedsteforældre. Jeg blev færdig med min kandidat i august og arbejder pt. som forskningsassistent på Rigshospitalet. Jeg har et dukkebarn på 2,5.

 • Jeg er 29 år, bor i Århus, arbejder på århus universitet og blev for 4 måneder siden mor til dejlige lille Kalle! Han sover aldrig, ‘snakker’ konstant, er utrolig nysgerrig og rastløs og holder mig på alle måder mere end fuld beskæftiget dag og nat:-) det er hårdt – jeg er TRÆT – men det er også fantastisk! Og han fortjener den fine jakke….også selvom han lige skal vokse sig lidt større 🙂

 • Mmmm endnu en lækker gave…Jeg er 32, advokat, bor på Østerbro (ligesom alle de andre jurister ;-)) og er mor til en dejlig dreng på næsten 10 mdr.Han går i øvrigt under navnet Pix på en anden modeblog )

 • Jeg er 26 år og venter første barn. En lille pige – Viola – som efter planen skulle komme den 11. Januar:) så lige pt står den på barsel. Har først lige opdaget denne blog i dag og elsker den!! Den skal i hvert fald tjekkes løbende. Har indtil videre fundet ud af at jeg skal shoppe på hm.com den 27/12 😉

 • Er 40 år, bor i Rødovre, arbejder i Herlev. Har 3 søde børn, på 4, 6, og 13. Gift på 21.(!) år med en fantastisk mand.

 • Jeg er lige fyldt 35 år, er sygeplejerske på 11 år og har de 2 sidste år arbejdet på en barselsafd. Det er mit bedste job indtil nu. Livsbekræftende og dejligt med alle de små nye verdensborger og deres forældre. Vigtigt for mig, at give familierne en god start på livet. jeg er gift med Jeppe, som er politibetjent og vi har 3 drenge. Emil på 8 år, Frederik på 6 år og Gustav der lige er blevet 3 år. Vi bor I Næstved :o).

  Glædelig 5. dec.

  Kh, Mette Viggers. jepmet@city.dk

 • Mit navn er Lilli, bor i korsør jeg er 62 år og har kun voksne børn, men ville gerne vinde til et af mine børnebørn, Jeg har to dejlige børnebørn på 2 år en dreng og eng pige. Selv er jeg hjemmegående, og min tid i hverdagen gå med at hygge med familie og mine mange børnebørn og ikke mindst de mindste som jeg tit henter fra dagpleje.

  Hilsen lilli

 • 29 år, netop flyttet til Tilst, sygeplejerske på barsel med lillebror på 3 uger og storesøster på 2 år 🙂

 • Ih den er fiiiin! Ville elske at vinde sådan een til min datter.

  Hvem er jeg: 29 årig barslende københavner med en skøn datter på knapt 7 måneder.

 • Født 1981. Uddannet cand. mag. i Medievidenskab og har formidlet kultur på Diamanten, Empire bio og tegnestuen BIG. Har også haft min gang på MTV Networks og reklamebureauet Winwin Agency inden jeg flyttede til London og læste Fashion Marketing på St. Martins. Senest har jeg slået mine folder som filmproducerassistent, og er ved at tage kurser i boligindretning og dekoration (med henblik på regissør og showroom jobs). Bosat i klassisk patriciervilla med mand og barn (1,5 år) i havnebyen Helsingør.

 • 29 årig(snart 30) mor til Sofia på snart 4 måneder. Opvokset på Lolland, men nu bosat lige uden for Odense. Når jeg ikke er på barsel arbejder jeg som produktchef hos Rynkeby Foods.

 • Lige rundet det første rigtige skarpe hjørne på 30- Bor på det skønne Frederiksberg med mine to skønne drenge Noah og Bror (jo- det er lovligt) og min helt fantastiske kæreste. Og arbejder til dagligt som….. Revisor…(jo jo- man kan skam godt være tjekket alligevel)

  Tak for en fantastisk pakke kalender!
  Kh Stine

 • 30 år, København, nyuddannet sundhedsfaglig kandidat, arbejdssøgende på 3. uge. Har søn på 1 1/2 år, som godt kunne bruge den jakke 🙂

 • 36 år, mor til en pige på 4 år og en lillebror der gerne skulle komme ud til februar, arbejder hos Novo Nordisk som kemi ingeniør.

 • 22-årig etnologi-studerende på 1. år. Bor i København med min dejlige kæreste igennem 6 år – uden børn, men dog med den dejligste niece på knap 1 år! Og stor fan af blogs, som virkelig er en overspringshandling blandt alle eksaminerne lige nu – men hey, overspringshandlinger er vel også en slags handling? 😛

 • 29 år, bor i København med manden i mit liv gennem snart 8 år og vores to piger på hhv. 7 måneder og 2 år. Er pt. på barsel fra psykologistudiet, men vender tilbage til februar til bachelorskrivning, forskningsarbejde og en masse andet, der virker ret surrealistisk, når man har ammehjerne på tredje år, et astronomisk søvnunderskud og en febervarm, klynkende baby siddende på maven.

  Nu vi snakker om Ver de Terre fortryder jeg i øvrigt køb af flyverdragt fra Mini A Ture til storebarnet i år. Den hun havde sidste år fra Ver de Terre var SÅ meget federe! Så ved man det til næste år – og krydser i øvrigt fingre!

 • 29år, København, Passagerassistent i Lufthavnen, ingen børn endnu men er ved at overtale kæresten så forhåbentlig snart… 🙂 Har en rigtig god veninde der har en lille prinsesse, som jeg gerne vil give en god julegave til.

 • Hejsa

  Jeg er 28 år, bor i Odense og er socialrådgiver.

  Jeg har ingen børn, men har flere veninder der har, og det kunne da være fedt at berige en af dem med sådan en lækker anorak! 🙂

 • 32 somre, mor til 2 piger på henholdsvis 3,5 år og 11 mdr. Faktisk bliver husets mindste 1 helt år om præcist 9 dage, og jeg ville elske at kunne give den perfekte fødselsdagsgave 🙂 Vi bor lidt udenfor Århus og jeg arbejder som socialrådgiver.
  Krydse krydse….

 • Ann Cathrine, 31 år, pædagog på døgninstituion for unge, bor i Århus C. Skal sammen med min mand adoptere et barn fra Kenya engang efter nytår 🙂

 • Jeg kan kun nikke genkendende til dine ord om verdens BEDSTE overtøj. Jeg har brugt det alle år til begge børn – regntøj, flyverdragter, vinterjakker, overtræksbukser og forårsjakker.
  Er selv 30 år, to børn- pige på 6 år(på fredag) og dreng på 2 år. Jeg er uddannet folkeskolelærer og arbejder på en specialskole 🙂

 • så for at deltage i lodtrækningen vil jeg meget gerne høre din alder, hvor i landet du befinder dig, hvad du går og laver til hverdag – samt hvor mange børn du har og hvor gamle de mon e
  C – 24 år, bosat i verdens (eller Danmarks) navle ODENSE. På barsel, eller kommunikationsstuderende (snart specialeskrivende). Jeg har lille Oscar på 3 måneder!

 • 33 år pt på barsel med lille dicte på 3 mdr. Har også laura på 3 1/2.
  Vi er lige flyttet fra vores lille mikro lejlighed i skønne skønne vidunderlige Århus til hus i Virklund ved Silkeborg… ville være fantastisk at vinde denne lækre jakke til min store pige så vi kan komme ud og vælte os i de store snemængder som forhåbentlig kommer 😉

 • 28 år – bor i Aalborg, det nordiske paradis… Og her er meget koldt, så en af mine små drenge vil elske at gå den kolde vinter i møde i denne smukke anorak:0)
  Jeg er medhjælpende hustru og har 2 drenge på 2 år og 5 år:)
  Krydser finger <3

 • 30 år, freelance (tøj)designer, bor i København men flytter til Århus 1. januar, gift med Kim, mor til Sylvester på 15 måneder. Du kan i øvrigt læse mere på min blog:-)
  Og sikke en god ide at høre lidt om dine læsere i kommentarfeltet, det vil jeg lade mig inspirere af:-)
  Kh Ninna

  Nå ja, og sikke en fin præmie, jakken ville få et rigtig godt hjem her hos os:-)

 • 27 år bor i virum med min kæreste…sygemeldt med kroniske smerter… har en masse dejlige nevøe en på 6mdr, en på 12 og en på 14r !!! krydser fingre

 • Jeg er 24 år, bor i København, til dagligt studerer jeg BLC på CBS og har en lille pige på 2 🙂 Og vi vil rigtigt gerne prøve Ver de Terre. Har indtil nu haft Wheat, Molo og har denne vinter købt en flyverdraft fra ReimaTex. Molo er indtil nu helt klart at foretrække, men det er spændende at prøve noget nyt, og lillepigen mangler en god vinterjakke 🙂

 • Rikke, 33 år , gift og har en datter på tre år. Selvstændig erhvervsdrivende i telebranchen og lidt af en teknik/gadget nørd til hverdag.

 • jeg er 38 år, arbejder som lærer og har to piger på syv og 10 år, men bliver da gevaldigt inspireret til en tre’er af at læse om din lille søde pige – og vil faktisk også helst have en pige mere, for så kan alt detlækre tøj komme i brug en gang til 😉

 • Jeg er 32 år, bor i Esbjerg og er mor til en pige på 5 år og en dreng på knap 2 år.
  Jeg er uddannet kontorassistent, men går desværre lige pt. ledig 🙁
  Har hørt rigtig meget godt om Ver de Terre, og ville blive lykkelig for at kunne få lov til at prøve det 🙂

 • Malle, 32 (snart 33, gulp)-årig sygeplejestuderende på barsel med Frede på 1 md :). Han har en storebror, Jens, på 4 år 🙂
  I år har Jens måttet tage til takke med en vinterjakke til 349 fra HM så han har da fortjent lidt luksus 😉

 • 33 år – arbejer som økonomiansvarlig i en murer- og entreprenørvirksomhed.
  Har 3 børn – pige på 5½, dreng på 4 og pige på 1 så vi har hænderne fulde

 • 29 år, Århus, psykolog og mor til en fantastisk dreng, der netop har fejret sin første fødselsdag! 🙂

 • 65, pensionist, mormor/farmor til tre dejlige drenge på 4, 3 og 2 år og snart mormor til en lille pige. Hvis jeg vinder, så vil jeg give anorakken til mit ældste barnebarn som har fødselsdag d. 24.december, og tænker at det så kan gå i arv til de to øvrige drenge efterfølgende.

 • 33 år, Bor i Irland men er oprindeligt fra Maribo, Lolland. Er pædagog og har en skøn dreng på snart 2 år ;o)

 • Jamen hej hej 🙂

  Jeg er 32 somre “ung” (hmmm), jeg sidder pt i min sofa på Frederiksberg, jeg arbejder med kommunikation, og så har jeg (sammen med min søde mand) verdens dejligste Elliot på liiige knap 1 1/2 år.

 • jeg er 38 år, arbejder som lærer og har to piger på syv og 10 år, men bliver da gevaldigt inspireret til en tre’er af at læse om din lille søde pige – og vil faktisk også helst have en pige mere, for så kan alt det lækre tøj komme i brug en gang til 😉

 • Hej, jeg heddeer Lise, jeg bor på Østerbro og nyder til daglig det sidste pust af min barsel med lille Anna på 9½ mdr, før jeg igen skal tilbage til mit job som bygningsingeniør. Jeg kunne godt tænke mig at vinde den fine jakke, da vi i år har en vinterjakke som bestemt ikke lever op til mine forventninger 🙁
  Tak for en fin kalender, og glædelig jul…..

 • Jeg hedder Louise og er 35 år – bor på Frederiksberg sammen med mand og 3 børn.
  Jeg har en dreng på 7
  en pige på 3 og en pige på 1,5 så her er liv og glade dage 😀

  Til hverdag arbejder jeg i en stor statslig institution hvor jeg laver regnskab mens jeg drømmer om at arbejde med tøj istedet, men sådan er det nogle gange 🙂

 • Hejsa. Jeg er 23 år gammel og pædagogstuderende. Jeg bor i Hornslet med min mand og sammen har vi Silje på snart 6 mdr. 🙂 glædelig jul 🙂

 • Her er det Mette på 36, jeg bor i Lynge, i øjeblikket er jeg på barsel med min 3. søn, men ellers arbejder jeg fuld tid som støtte-kontaktperson i en kommune, der udover er jeg deltidsstuderende på Psykologi (hvor jeg skal til eksamen i psykiatri på næste tirsdag – jeg har tre – ja 3 – drenge på hhv. 8 måneder, 6 og 8 år – det ville være så SKØNT at vinde en lækker Ver de Terre anorak til en af dem 🙂

 • Hej, Jeg er 46 år og mor til 6 – fordelt på pige, dreng, dreng, dreng, pige, pige. Det er så ikke helt rigtigt. Dertil kommer en bonus datter på 12, skøn sviger(søn) på 28 samt underskønt vidunderlig barnebarn fra september 2011. Aldersmæssigt er det altså fra 23 til 4 + 12 + 28 + 12 uger. Sikke regnestykke. Jeg arbejder som zoneterapeut i Bogense og Odense når jeg ikke lever the god life laaaaaaaaangt ude på landet, hvor tiden går med at træne labradorer til jagt, biavl og øko-madlavning. Tak for jeres skønne julekonkurrance. I gør det super.

 • 22 år, er lige startet på min barsel, efter at have været sygemeldt fra mit arbejde som kontorassistent i det offentlige cirka 2 mdr. Grundet bækkensmerter! Ingen børn endnu, men regner med at prinsessen i maven melder sin ankomst sidst i januar 2012 🙂

 • Hej Lisbeth,

  Jeg er 37, har trunten på 11 måneder, puha hun bliver stor. Bor i Gentofte og arbejder på Østerbro med HR

 • Jeg hedder Lai, er 4 år, og går i børnehave – fantastisk børnehave. Min mor synes jeg skulle skrive herinde, og se om jeg ikke kunne være SÅ heldig at vinde den super fede og seje jakke.

  I morges da vi, min mor og jeg, skulle cykle om i min børnhave, regnede det. Så både hende og jeg skulle have regnbukser på – og da jeg så hende, blev jeg nød til at sige det…’Ai mor, du har bare en grim røv i de bukser der’ Men min mor mener det til trods, at jeg vil være super fed, lækker og ikke mindst MEGA sej i sådan en jakke.

  Min mor, far og jeg bor i Sunds – i nærheden af Herning, min mor er 37 år og er speditør.

  Mvh
  Lai… (Håber jeg vinder)

 • Jeg er 35 år og fra Nærum, og jeg er hjemme med mine 2 små piger på 0 år og 2 år og har desuden 3 drenge på 4,7 og 9 år :- D

  Glædelig jul

 • Hej.
  36årig mor til to. Malte på 10 og Miley på snart 3 :0)
  Jeg er fysioterapeut og arbejder med spiseforstyrrede. Bor på Frederiksberg.
  :0) Anne

 • Er til mit barnebarn Laura – May på 3 år – hvis jeg er så heldig at vinde
  så er der jo lille Dicte på 3 mdr men hun er nok lige lille nok til denne lækkere “jakke”

  Venlig hilsen Mormor !

 • Jeg er 37 år og fra Storkøbenhavn. Er desværre ramt af arbejdsløshedshelvede. Er alene med min søn på knap 12 år (der er vild med “pels hætter” som han kalder det). Sidder lidt hårdt i det, så bruger en del tid på at deltage i konkurrencer på nettet. Det er så lækkert at vinde i ny og næ og på den måde forsøde hverdagen en smule.

  Glædelig jul til dig og dine 🙂

 • Hov… mit indlæg forsvandt….

  Jeg hedder Marie, jeg er 31 år og ha reget firma sammen med min mand, hvor vi laver kommunikation og events for store danske virksomheder.
  Jeg er mor til to piger, Hannah på 6 år og Rakel på 3 år.

  Jeg synes du har en skøn blog, og vi kunne rigtig godt bruge en vinteranorak til den mindste 😉

 • Molly, 17 år og samfundsfaglig gymnasielev med tre små fine brødre herhjemme. Bosat på ødemark i provinsby i Nordsjælland. Holder af at høre høj musik, skrive historier og at kigge på min sovende vinterbror Eskil på to et halvt.

 • Jeg er 27 år, bor i Aalborg. Til hverdag går jeg hjemme. Er sygemeldt siden, ja, for 4 år siden snart. :/ Jeg har 3 børn i alderen 5, 7 og 8 år 🙂 De er mit et og alt 🙂

 • 27 somre ;), mor til en lille dreng på 10 måneder der starter i vuggestue i morgen (puha), er pt. på barsel fra mit arbejde som pædagog. Og så er jeg fra Fredeiksberg C 🙂

 • Tine,35 år mor til Amalie 7 år og Victor 3 år . Ver de terre er bare det bedste overtøj. Har også fortrudt miniature købet iår til lille manden. Så nu kan jeg jo bare krydse fingre.

 • 20 år, bor i Odense sammen med 3 søskende, blandt dem tvillinger på 8 år. Arbejder pt. som pædagogmedhjælper, men rejser snart ud i den store verden! 🙂

 • Dejlig dejlig blog Lisbeth! 🙂 Jeg er 31 og arbejder i et større analysefirma i Kbh – blandt andet med at lave fokusgrupper. Jeg bor i Espergærde hvor min mand og jeg for nylig har købt hus. Vi har en lille pige på 13 mdr. Elsker mit nye liv som mor og husejer, men ih hvor er det skønt med lidt indspark fra din blog. Du når alt det jeg ikke når… Eksempelvis at finde mine nye støvler. De støvler fra Horze du viste den anden dag har jeg haft på fødderne hele dagen 🙂

 • Hej Lisbeth. Jeg er 26 år, under uddannelse til grafiker og bor på Amager med min datter på 22 måneder. Jeg vil dælme gerne vinde den anorak, det er ikke meget der er tilovers når man er enlig forsørger og under uddannelse. Så ja tak, fra Lulu & Bailey

 • Frue på 29 år fra det mørkeste af Vensyssel, Disponent ved Falck – Gift med smukke Martin og med hvem jeg har endnu smukkere børn, Oskar 5 år og Frida 2 år.

 • Hejsa. Jeg hedder Stine og er 23 år gammel- jeg bor i Hornslet med min mand, hvor vi for nyligt købte hus og sammen har vi Silje på snart 6 mdr. 🙂 jeg har skrevet her før, men da jeg ikke kan se mit indlæg, tænkte jeg at jeg hellere lige måtte skrive igen 🙂

 • Træt, arbejdende ( men glad og stolt ) næsten nybagt mor på 30 år d. 13 december 😉 GISP, kan jeg vist sige!! Har dejlige smukke Kaiser på 6 måneder og dejlige Dejlige Michael på 35 😉

  Denne jakke vil være perfekt i julegave til min søsters ( den sejeste alene mor ) 3 år gamle dreng Marius, som skal have en lillebror til Maj.

 • Lotte 36 år, bor i Aalborg med mand og datter på 9 år. Sygmeldt fra mit job på en institution for fysisk/psykisk handicappede. ( stress) Har endnu ikke købt jakke til min datter, da hun godt lige kan få plads i den fra sidste år. Men det er også kun lige, så håber ikke der bliver alt for koldt denne vinter ( ekstra trøjer er der ikke plads til) Så jeg vil da meget gerne vinde denne totalt fine Jakke….. God Jul og tak for en meget fin konkurrance <3

 • Jeg er 31 år og singlemor til en datter på 2 år. Arbejder som projektkonsulent i stort realkreditinstitut. Elsker også Ver de Terre:-).

 • 30 år bor på Frederiksberg, er Business Analyst hos Novo Nordisk i Bagsværd . Har to poder; Ella på 5 år og Villum på 2,5 år.

 • Jeg hedder Rikke er 35 år og bor i Humlebæk med min skønne mand og dejlige datter (Maria) på 20 mdr. Arbejder i København med noget så eksotisk som salg af skibscontainere ;o)

 • Hej!
  Jeg er lige fyldt 30 og bor i Galten, der ligger mellem
  Århus og Silkeborg. Sammen med min kæreste har jeg en datter, Elisa på 19 måneder. Jeg arbejder ved Cimber Sterling som Ground Hostess – det lyder finere end det er :-D. Jeg sidder og får folk videre, hvis vores fly er forsinkede, hjælper de forskellige lufthavne med problemer med checkin etc. Og ellers prøver jeg bare at få hverdagen til at hænge sammen med 2 fuldtidsjobs og et barn – puha, det er ikke altid nemt:-D

 • Jamen halløjsa da 🙂
  Jeg hedder Grethe og er 30 år ung 😉 Bor i Hvide Sande sammen med min mand og vores 3 piger.
  Celine på 4 år, Nynne på 3 år og Zenia på 1,5 år. Til daglig arbejder jeg som filetskære på en fiske fabrik. Tiderne passer perfekt til vores “lille” familie, så derfor arbejder jeg der. Er egentlig uddannet i butik, men lange arbejdsdage og weekend arbejde harmonere bare ikke for os.
  Glædelig jul til jer alle
  Knus

 • 28 år, bor med kæreste og barn (dreng, 2 år) på Nørrebro.
  Er Klinisk Diætist og fuldstændig vanvittigt vild med tøj – ikke mindst til junior! 😉

 • Jeg er 30 år og bor i bunden af en skøn, skovbeklædt dal, i nærheden af Aarhus, sammen med min dejlige mand og vores 2 sønner på hhv. 5 måneder og 4 år. Jeg blev færdig som logopæd i sommers og nyder min nuværende barsel, inden jeg fortsætter studielivet på kandidaten i audiologopædi.

 • 26 år, Østerbro, webassistent på Kræftens Bekæmpelse, ingen børn (så hvis jeg skulle være så heldig at vinde bliver det en julegave til min venindes dejlige søn)

 • 26 år, lærer, mor til fantastisk dreng på knap to år. Krydser virkelig fingre, for vi elskede deres sommeranorak 🙂

 • 31 år, mor til en Alba på 6 og en Carlos på snart 2. starter på sygeplejerske udd. om lidt og så blir der vidst lige et par spare år herhjemme:o) vi bor i Århus, og mindsteprutten mangler en vintejakke nu, så man ku jo håbe:O)))

 • 33 år (!) Bor i Århus, er velsignet med 2 dejlige børn: Silke på snart 2 et halvt og lille baby Theo på kun 3 uger. Kommunikationsuddannet – men pt på barsel med min baby-dreng 🙂

 • Kære It’s fashion baby,

  Jeg er 31, bosat i København og afholder pt. min barsel med vores førstefødte, seks måneder gamle Konrad.

  Ver de Terre er et yndlingsmærke i vores hjem og vil blive lykkelige for at vinde denne fine anorak.

  Glædelig jul.

  /Lise

 • Kære Lisbeth

  En hilsen fra en, der også om få dage rammer 30 med et gisp. Jeg er gymnasielærer i det nordjyske. Jeg har en søn på 2.5 og han ville se fantastisk ud i en af de smukke jakker fra Ver de Terre.

  Glædelig jul!

  Tak for en dejlig blog samt en fantastisk julekalender fra fire skønne blogs.

  Mia

 • Hej, Jeg er mor til Hugo på 2 år og en lille bebs i maven (16 uger henne). ELSKER VDT! Køber mig fattig i det til min dreng – så ville blive MEGET populær ved min mand, hvis jeg istedet var så heldig at vinde anorakken 🙂
  Til daglig arbejder jeg på et reklamebureau i Århus. God jul til alle 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *