Barselslivets Glæder

Fidusen og jeg nyder livet på barsel – vi har efterhånden lært hinanden så godt at kende, at vi ved, hvornår vi begge har brug for en lur, hvornår vi  har brug for noget at spise, hvornår vi har overskud til socialt samvær, hvornår vi vil danse fjollet til Åh Abe hjemme i stuen, og hvornår vi allerhelst vil nyde tosomheden; bare hende og jeg.

Forleden havde vi dog en playdate med en sød dame og hendes endnu sødere baby – mens mødrene fyldte sig med kaffe og kopkager, så fik Fidusen og Paven pludret om løst og fast; vuggestuestart, utilfredshed med menuen derhjemme samt julegaveønsker og seneste mode indenfor babycouture.

Hvis du ikke allerede har besøgt Pavens Mor aka Guld.log i dag – så må du love mig, at suse forbi, så snart du er nået til enden af mit indlæg. Hun udlodder nemlig en fantastisk fabelagtig præmie i vores julekalender; en taske fra IRO doneret af Triercopenhagen.com til en værdi af hele 4200 kr.

Vi havde sat hinanden i stævne i Torvehallerne i København – jeg er virkelig begejstret for det sted, hvadenten man skal købe ind til et lækkert måltid derhjemme, eller man gerne vil nyde maden derinde. Det er ikke decideret børnevenligt, men man kan sagtens være heldig at finde en siddeplads, hvor der også er plads til en barnevogn, og i modsætning til andre (hostILLUMhost), så bliver der ikke rynket på næsen, hvis man ammer sin baby derinde.

Jeg havde fundet en gammel favorit frem fra gemmerne og brugte den som nederdel indenunder min vamsede strik fra Ralph Lauren – som virkelig er mit yndlingsitem i klædeskabet lige pt. Jeg elsker virkelig det fine print på kjolen, og nu er den efterhånden mere end to år gammel, så det må siges at være ét af de bedre high street køb.

Strik: Ralph Lauren -.- Nederdel/Kjole: Topshop -.- Støvler: Horze

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *