Vinderen af et Art Print fra Anne Sofie Holm er…

Jeg lovede jo, at jeg ville finde vinderen af det smukke ugle Art Print fra Anne-Sofie Holm i dag.
Og derfor var det også overordentlig dumt af mig at chrashe sammen med Fidusen, da hun skulle puttes her til aften – jeg kan godt hilse og sige, at det IKKE er nemt at komme op igen, når man ligger i ske med en lille snøftende Fidus i en dejlig varm seng 😉

Men nu til sagen; jeg er helt overvældet over, at så mange har deltaget i lodtrækningen om det fine Art Print fra Anne Sofie Holm – omend jeg godt kan forstå jer, for hvor ER det bare smukt – jeg bliver helt varm indeni, hver gang jeg kigger på de små, generte fødder beklædt med de smukkeste ballerinaer – eller andre af de ufattelig mange fine detaljer, som langsomt viser sig, jo mere man studerer det.

Jeg blev rigtig glad over alle jeres kommentarer; det betyder meget at vide, at I sætter pris på det store arbejde, vi har lagt i julekalenderen – og at mange af jer er enige med os i, at det er nogle overordentlig fine præmier, der er på spil – det er jo alle vores yndlingsting, vi har udvalgt til jer 🙂

Jeg trak ganske enkelt lod blandt alle jeres kommentarer – og vinderen blev:

Michala Møller

Stort tillykke med den smukke, smukke præmie – jeg er meget misundelig og kan godt afsløre, at Ellie Couture allerede er skrevet på min ønskeseddel 😉

Du kan stadigt nå at deltage i konkurrencen om et par smukke guldfutter fra Petit Nord hos Manja, som løber til lørdag formiddag kl 10 – og derefter er det Fie hos mit udtryk, der overtager julekalenderen med en præmie, der helt sikkert er værd at ofre lid af sin lørdag på at kigge nærmere på 😉

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *