Fidusens Udvalg af Poppy Rose

Fidusens garderobe med sit overvældende indhold af tøj fra Poppy Rose har været noget af det, der virkelig har været interesse for her på bloggen – og det forstår jeg godt; for hun HAR meget, og det ER noget nær det lækreste tøj, man kan putte en nuttet baby i.

Hun er (desværre) vokset ud af alt for meget af de fine ting, jeg har købt til hende, så det er jeg i fuld gang med at få fotograferet og gjort klar til salg (jeg skal nok give besked her på bloggen, så snart det sker).

Men her er et billede af mange af de ting, hun lige nu kan passe -og som vi bruger stort set dagligt.

Det er næsten umuligt at sige, hvilke af tingene, vi er mest glade for; de lune strikkede bukser er geniale, fordi de ikke strammer om livet, er flotte at se på og dejligt bløde.

Huenhar jeg tidligere slået et slag for – den ELSKER jeg.
Den strikkede dragt på billede 3 bruger vi også, så snart den er tør efter vask. Den har en god pasform, den er dejlig varm her i de kolde dage – og så er den simpelthen bare så blød og lækker at røre ved.

Futterne bliver brugt i stedet for sko – de sidder bedre fast, nu hvor hun kravler omkring.

Den blomstrede kjole er sammen med de strikkede sager nok nærmest dét, Poppy Rose er mest kendt for – og med god grund. For den ER virkelig fin til både store og små piger.

Og så er der det nyeste skud på stammen: den yndigste buksedragt, som jeg nærmest selv ønsker mig i str. stor. Jeg synes, hun ser aldeles bedårende ud, når hun har den på – og den er nem lige at sætte sammen med en langærmet bodystocking.

Jeg har glemt at få vores lilla strikkede køredragt med på billedet – men den bliver brugt, når vi henter Trutten i børnehaven, når vi er ude at køre – eller hvis hun en sjælden gang er i barnevognen uden sin voksipose.

Lige netop i dag, kan du vinde et eksemplar af køredragten fra Poppy Rose ovre hos Guld.log, der udlodder et eksemplar i valgfri farve i dagens låge af vores julekalender.
Skynd dig over forbi for at deltage – jeg lover dig, at du kommer til at knuselske den dragt!

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • Haha – ja hun føler sig tydeligvis godt tilpas i både tøjet og situationen 😀
   – og hvis din smukke baby fortsætter med at vokse så hurtigt, så går der da ikke lang tid, før hun er større end Fidusen 😀

 • Årh, jeg glæder mig så meget til det næste lagersalg i januar.
  Gad vide, om jeg lige kan få klemt en kønsscanning ind inden!! 😀

  Det er simpelt hen nogle så fine ting du har til Fidusen. Jeg har været så misundelig på dig de sidste par gange, over at du har kunne shoppe alle de fine ting til baby!!

  • Altså Helene er du mon overhovedet hjemme til den tid, nu hvor I tager udenlands?
   Ellers må du udstyre mig med en indkøbsliste – det vil jeg elske 😀

   Og ja, det ER bare nemmere at shoppe amok til en baby, end til V og Trutten, som jo (desværre) passer deres tøj i noget længere tid af gangen 😉

   • Du tror da vel ikke, at jeg ville lægge en Thailand-rejse oveni et Poppy Rose lagersalg!? Tsk Tsk 🙂

    Jo, jeg er klar! Dog kommer jeg nok lige netop IKKE til at kende kønnet inden, da MD-skanningen først er 1. februar. Og hvis jeg skal bruge 400 kr på en tidlig kønsskanning, ja, så er der måske alligevel ikke så mange penge sparet 😛

    • Hahaha – godt jeg kan regne med dig!!

     Men altså, bare på en køredragt sparer du jo 400 kr – så den scanning er hurtig tjent ind! 😉

     • Ja, den er god med dig! 😀
      Men hvem ved, måske lægger de lagersalget i starten af februar denne gang. Man kunne jo håbe!

  • Tak Vibeke – og ja, det er helt perfekt til en lille baby, fordi det er så lækre og lune materialer 🙂
   Men jeg har nu også købt nogle fine ting til min niece på 8 🙂

 • Jeg er SÅ forelsket i de grå bukser med knapperne foran. Er de mon til at skaffe nu? Har googlet lidt men uden held.
  DBH Anna

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *