Nyt Køb – Støvler fra Horze med Fri Fragt

Jeg har tidligere vist dig en kollage med fine støvler på budget, som jeg går og drømmer om – og denne gang var der ikke langt fra tanke til handling, så jeg fik ret hurtigt bestilt de smukke ankelstøvler fra Horze, og jeg har simpelthen være SÅ glad for dem.

De er smalle i åbningen, så de kan sagtens bruges til kjoler og nederdele (jeg har ret tynde ben, så det kommer hurtigt til at se helt skørt ud, når jeg ellers bruger ankelstøvler på den måde) – og derudover går de helt perfekt til jeans.

De koster 399 kr – og lige nu er der gratis fragt, så hvis du er på udkig efter et par smukke ankelstøvler i ægte læder, så kan jeg bestemt anbefale dig disse. De er en smule store i størrelsen (det er ridestøvler, så der skal være plads til et par varme sokker), så hvis du normalt svinger mellem to størrelser, så bør du vælge den mindste 🙂

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *