Adventskalender: Kjole fra Rützou

Jeg har fået den store ære at lægge blog til vores allerførste præmie i den fantastiske advents- og julekalender, jeg afholder i samarbejde med Guld.log, Manjalytz og Mit Udtryk. Der vil være en præmie hver eneste dag frem til juleaften – og der er præmier for mere end 30.000 kr.

Alle præmierne i vores kalender er personligt udvalgt, så de rammer vores personlige smag og stilen fra hver af vores blogs.

Denne første adventsgave er en smuk Rützou kjole, som er perfekt til julens fester og nytår. Kjolen kombinerer florlet stretch tyl med læderdetaljer på ryg og skulder, som giver den lille sorte et opdateret look. Kjolens værdi er 1.699 kr.

Jeg er selv håbløst forelsket i den, og har også tidligere blogget om den herinde, og Rützou er en af mine absolutte favoritter, når det kommer til dygtige danske designere.

Siden Rützou blev grundlagt i 2000 er en voksende skare af kvinder faldet for Susanne Rützous evne til at kombinere moderne femininitet med et eklektisk sind. Rützous særlige måde at omformulere den aktuelle mode ved kon­sekvent at søge inspiration udenfor branchen, har gjort hende til en af regionens mest efterspurgte designere. En forklaring er, at hendes arbejde bliver beriget af ideer hentet udefra, eksempelvis antropologiens verden, kulturhistorien, studier i farvelære og moderne kunst, alle langvarige interesser hos designeren. Denne unikke, kreative retning og vision har sikret Susanne Rützou talrige udmærkelser og anerkendelser.

Susanne Rützou har gennem hele karrieren kreeret kollektioner ud fra egne, præcise kendetegn, integreret i hendes særlige credo ’poetic realism’. Karakteristika, som også går igen i de aktuelle kollektioner, hvor hendes personlig stil, gennemtænkte designløsninger, raffinerede brug af materialer og en gennem­gående høj kvalitet, sikrer at tøjet fastholder et skræddersyet aspekt, og af den vej adskiller arbejdet fra andre designere.

Det er søndag, som indbyder til afslapning uden alt for megen hjerneaktivitet, så jeg tænker at lægge stille og roligt ud ift at kunne deltage i konkurrencen.
Alt du skal gøre, er at hoppe ind på min blogs facebookside og synes godt om den. Derefter finder du billedet af den smukke Rützou kjole på min væg, deler billedet og skriver en kommentar her på bloggen, hvor du skal huske at benytte samme navn som på FB.

Adventskalenderen kører til i morgen, mandag den 28/11, kl 10 hvorefter jeg trækker en vinder, som offentliggøres her på bloggen og derudover får direkte besked.

Det med småt 😉 Kjolen er en str. 38 og den kan kun sendes til en dansk adresse.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *