Inspiration til julefrokosterne fra Rützou

Med en Trut og en lille Fidus i huset, er det begrænset, hvad jeg kan se frem til at festlige arrangementer i december måned (eller dvs. står det til Fidusen, er der fest hver nat – vi har dog ikke helt samme idé om, hvad der udgør en festlig lejlighed 😉 ).

Jeg har dog heldigvis et par enkelte anledninger til at dresse up – og når hverdagene bliver tilbragt i barselsbobbelen, så er det med at gribe enhver lejlighed for at gøre lidt ekstra ud af sig selv.

Jeg har forelsket mig hovedkuls i den fantastisk smukke kjole fra Rützous vinterkollektion som er slående enkel – og alligevel har de smukkeste detaljer, som gør hele forskellen.

Her har jeg sat den sammen med et par smukke øreringe fra Line&Jo, samt stiletter og clutch fra Zara.

Billedkilde: Zara, Be-Fashionable.com samt Rützou – tilpasset og redigeret af mig.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *