Matchende Outfits til Mor og Baby

Nu hvor efterårets klamme, kolde væsen efterhånden har fået et godt tag i vejret herhjemme, så begynder jeg at længes tilbage til sol og sommer – og eftersom vi ikke havde meget af det herhjemme, så er det i stedet vores ferie, jeg sender tankerne tilbage til.

Nu mens jeg kiggede vores billeder igennem, faldt jeg over disse fine billeder af Fidusen og jeg, som var havnet i stort set matchende outfits med det samme Libertymønster i forskellige farver.

Jeg har i flere år skulet misundeligt til min kærestes og Truttens matchende garderober fra Ralph Lauren, så nu er det skønt at kunne inkorporere det en smule hos Fidusen – omend stadigt i så små mængder, at det ikke bliver alt for påtaget 😉

Fidusen: Poppy Rose fra top til tå

Mor: Kjole: Stig P -.- Sandaler: Lanvin

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *