Warehouse11 – Fantastisk Lækker Børnenetbutik

Warehouse11 er en forholdsvis nyåbnet dansk børnenetbutik, som skiller sig markant ud fra stort set alle de eksisterende – og det endda på en rigtig god måde!

Det grafiske layout er helt fantastisk – det er varmt, imødekommende og minder om sådan en fantastiverden, man gerne ville have kendt til, da man var barn.

Udover selve layoutet, som ikke minder om nogen anden netbutik herhjemme, så er produktbillederne også helt anderledes. De er stylet helt fantastisk, så man både får en rigtig god idé om, hvordan tøjet kan sættes sammen – men også så man slipper for blot at kigge på det ene triste produktbillede efter det andet – og så ELSKER jeg, at Luckyboysundays fantastiske bamser stikker hovedet frem mange steder på shoppen.

Tøjet er heller ikke noget, man falder over ret ofte herhjemme – der er kendte mærker som Popupshop, Luckyboysunday, BANGBANG Copenhagen og Soft Gallery blandet med lidt mere ukendte mærker som Nico.Nico, Le Toit de la Lune og Suvi Ainoa.

Alt i alt er Warehouse11 helt sikkert et besøg værd – selv min barnløse singleveninde er yderst begejstret for den pga. layoutet og selve stylingen af tøjet.

Billedkilde: Warehouse11 – tilpasset og redigeret af mig.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *