Fine Tasker med Fjer

Jeg er dybt fascineret og fortryllet af ting med fjer – tasker, kjoler, hatte – så længe de er lavet i en god kvalitet, så synes jeg, at fjer tilføjer elegance og stil, samtidigt med at de alligevel giver det hele et lille twist.

Malene Birger har begået den mest fantastiske og helt igennem smukke taske, som jeg er dybt forelsket i  – men som desværre også lige er en tand over mit budget.
Den vil ellers være perfekt til festsæsonen som vi så småt træder ind i med julefrokoster og nytårsfest.
Jeg har derfor fundet et par budgetvenlige alternativer – hvor jeg faktisk selv har clutchen fra ASOS, som jeg bl.a. brugte til et bryllupsoutfit.

Malene Birger 1.999 kr -.- Zara 579 kr -.- ASOS 240 kr

Obs. Nogle af disse links er sponsorlinks, hvor jeg får en mindre procentdel af et eventuelt køb genereret via linket.
Det koster dig ikke noget, og såfremt du ikke ønsker dette, står det dig naturligvis frit for at google dig frem til et direkte link i stedet.
Selve indholdet i dette blogindlæg er ikke købt eller betalt af en sponsor – det er stadigt et udtryk for min egen, selvstændige mening.

Billedkilde: Malene Birger, Zara, Asos og Calagry Costumes – tilpasset og redigeret af mig.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • Den ER også fin – men der er ingen fjer på bagsiden af den, og det er altså en skam, synes jeg – især med en clutch som man jo ofte ser både foran og bagpå…

    • Nej jeg var også selv ret skuffet over det, men kunne ikke nå at finde en anden, så den fik lov at blive herhjemme.

     Det virker sådan lidt halvfærdigt, når de ikke laver bagsiden magen til forsiden, synes jeg…

  • Jeg har altid været helt vild med det – fjer giver bare det hele et lidt glamourøst look, synes jeg 🙂

 • Den fra Asos købte jeg i både nude og grå til mit bryllup, da jeg ikke kunne beslutte mig for hvilken det skulle være… rigtig smukke syntes jeg, og fine til prisen, især da jeg meget sjældent har en anledning til at gå med clutch – så pyt at der kun var fjer på den ene side… på alle billederne ser man kun forsiden 🙂

 • Fjer er elegante! Kunne super godt tænke mig sådan en clutch med fjer på…men det måtte godt være sådan nogle der changerede lidt i farven 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *