Playground Kollektion fra Ej Sikke Lej

I sidste uge modtog Trutten og Fidusen hver deres fine pakke, hvilket bragte stor jubel i det lille hjem – i hvert fald hos Trutten og hans Mor 😉  – Trutten var endda så sød, at han hellere end gerne hjalp Fidusen med at få pakket hendes gave op.
Det var Ej Sikke Lej, der var de søde gavegivere – og indholdet i pakken er fra deres helt nye Playground Kollektion.

Playground udkommer 3-4 gange om året og er en lille kollektion, hvor designerene får plads til de lidt sjove og skæve idéer, som ikke passer ind i Ej Sikke Lejs normale univers, men hvor tøjet dog stadigt har Ej Sikke Lejs gode kvalitet.

Jeg synes, det er en skøn idé at åbne op for det lidt mere kreative univers ved siden af de store, faste hovedkollektioner – og jeg glæder mig til at se, hvad Playground byder på fremover.

Her første gang er der en listig ræv og en fin ballerinakat på tøjet. Jeg elsker detaljen ved katten, hvor det er en rigtig sløjfe, der sidder på tøjet – og Fidusen ynder at ligge og pille ved den. Trutten forelskede sig straks i den frække ræv – og så er han simpelthen så stolt over, at han og Fidusen næsten har matchende tøj – det er virkelig sødt 🙂

Tøjet produceres i et begrænset antal, det er lavet af Oeko-Tex certificeret bomuld – og her første gang fåes det både som langærmet body og heldragter i str. 56-92 samt t-shirts i str. 62-128 🙂

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *