Konkurrence: Vind 1 af 7 chokoladejulekalendre fra Kinder

Nu har hele 7 læsere på bloggen mulighed for at vinde en lækker chokoladejulekalender fra Kinder enten til dig selv eller til en lækkersulten barnlig sjæl, du har kær 🙂 Hvem vil ikke elske at vågne til chokolade fra Kinder hver eneste dag i december, til vi når juleaften – både Trutten og jeg er i hvert fald fan af konceptet 😀

5 af vinderne bliver udtrukket her på bloggen. Du skal blot lægge en kommentar til dette indlæg, hvor du nævner dit favoritprodukt fra Ferrero, som står bag Kinder Chokolade (du kan se alle produkterne på Ferreros hjemmeside). Husk endelig at skrive din korrekte mailadresse i feltet dertil – ellers har jeg ikke mulighed for at kontakte dig.

De sidste to vindere trækker jeg blandt de tilmeldte af mit nyhedsbrev. Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet her – og du kan til enhver tid framelde dig igen 🙂

Så hvis du både lægger en kommentar på bloggen og samtidigt er tilmeldt mit nyhedsbrev, så har du altså hele to chancer for at deltage i lodtrækningen.

Konkurrencen slutter søndag den 6 november 2011 kl 22.00, hvorefter jeg udtrækker vinderne og offentliggør dem her på bloggen 🙂 – for god ordens skyld bør jeg nok nævne, at det kun er personer med bopæl i Danmark, der kan deltage i konkurrencen 🙂

Julens Kalenderhit – 24 små chokoladeoverraskelser

For børnene er december tit én lang ventetid til juleaften, så hvorfor ikke forsøde de 24 dage med en lille chokoladeoverraskelse hver dag. Kinder Mix chokoladejulekalender har i mange år været et sikkert hit på de danske børneværelser, og med hele 4 forskellige chokolader byder hver decemberdag en overraskelse.

Kalenderen er den perfekte blanding af Kinder-chokoladeprodukter og indeholder følgende chokolader:

 • Kinder Surprise
 • Kinder Chocolate
 • Kinder Happy Hippo
 • Kinder Schoko-Bons

Kinder Mix chokoladekalender  koster 114,95 kr (vejl. udsalgspris) og forhandles i dagligvarehandlen.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Årh total yndlings konkurrence Lisbeth!

  Mit favorit produkt er Kinder Maxi
  “Kinder Maxi er en skøn kombination af mælkechokolade og blødt mælkefyld. Med den lette portionsstørrelse på 21 gram, er Kinder Maxi perfekt som en lille let snack, når du er lækkersulten.

  Kinder Maxi er den perfekte chokolade til unge mennesker, der ønsker at nyde den traditionelle smag af Kinder. ”

  Jeg er stadig et barn, når det kommer til slik og chokolade haha.

 • Jaaaa – fantastisk konkurrence! Jeg tror næsten, at jeg elsker chokoladejulekalendere lige så højt som Trutten.

  Min favorit fra Ferrero er Ferrero Rocher – dem har jeg VIRKELIG spist mange af gennem årene. Mmmm.

 • Uh, hvor lækkert 🙂 Jamen jeg vil selvfølgelig gerne deltage.
  Hmm, det er dog svært at vælge sit yndlingsprodukt, for har en svaghed for kinder pingui, men er på det seneste også blevet ret glad for hanuta og kinder bueno… Det er svært for elsker i det hele taget chokolade fra Ferrero, da det ikke er for stærkt eller bittert til min smag.. 🙂 Har en barnlig smag 😀

  Line

 • Den lækreste julekalender ever!! :))
  Mit yndlingsprodukt er MON CHERI – det kan desværre (endnu) ikke købe her i DK men i tyskland har de det. Så hver gang jeg er dernede hamstrer jeg.
  Ellers elsker vi selvfølgelig Kinder Surprise herhjemme. 🙂

  Knus Katrin

 • Ih, sikke en skøn konkurrence! 🙂

  Vælge min favorit?? Jamen, det kan jeg jo ikke (for pokker!!) jeg elsker det hele 😀
  MEN, jeg er især fan af Kinder Maxi, Kinder Schoko Bon og mmmm, Ferreo Rocher. Foruden Mælkesnitte, Kinder Maxi og Kinder Pengui..
  Se bare – Jeg KAN ikke vælge!! 😀
  Og nu fik jeg lyst til chokolade. Fordømt….
  Jeg håber VIRKELIG jeg vinder den julekalender nu!!
  /Rebekka

 • Yay. Fantastisk konkurrence. Så bliver den mørke tid pludselig meget hyggeligere.

  Men altså – hvordan kan man blive bedt om at vælge mellem chokolade…. Vakler mellem det helt klassiske Kinderæg (fordi jeg bare aldrig bliver for gammel til at blive begejstret over legetøjet indeni) og så Rafaello – en slags Ferrero Rocher, bare med hvid chokolade og kokos. Mmmm!

 • Ej sikke en herlig præmie, min favorit er helt sikker kinderæg, men så skal det være med et stykke legetøj som skal samles, den perfekt kombi af chokolade og leg 🙂
  Håber sådan jeg vinder.
  Hilsen en meget barnlig 24 årig

 • muums, SKØN konkurrence for os der eeeeelsker chokolade
  min favorit er Kinder Bueno selvom det er sådan noget børnechokolade så får det altså mine tænder til at løbe i vand :-))

 • Ah men altså jeg kan da ikke kun vælge ÉN – Der er jo både Nutella, Duplo, Ferrero Rocher og Hanuta…….dammit, hvis jeg kun må vælge en så må det blive Hanuta, kiks OG chokolade – namnam!

 • ej men det er jo umuligt at vælge..

  Har spist alt for meget nutella under graviditeten og det er stadig et hit *indsæt MEGET flov smiley* hehe
  Men må altså vælge kinder maxi, den er en sikker vinder 😉

  Krydser alt hvad jeg kan!

 • Undrer mig faktisk over at Rafaello ikke er med på listen, for det er også noget Kinder/Ferrero Rocher laver, de er nemlig min absolutte farvorit 🙂 Uhmm.. Hvid chokolade med kokos 😛
  Anyways, når nu jeg ikke kan vælge Rafaello, så vælger jeg Schoko Bons, for de er simpelthen SÅ lækre! Da jeg blev opereret og var indlagt i flere dage, blev jeg fodret med sådan nogle indslumringspiller som har en rigtig klam bismag som almindelig sovepiller har, der spiste jeg rigtig rigtig mange Schoko Bons, for de kunne “dræbe” den der klamme bismag pillerne havde 😉
  Uuuh, håber helt vildt meget at jeg vinder en julekalender, tænk sig og vågne op til chokolade HVER DAG i hele december måned.. Mums! 😉

 • Total yngslings konkurence.. Sådan en kalender, er der nok lige en lille prinsesse der vil blive glad for..
  Jeg kan umuligt vælge min yngling.. Jeg elsker kinder maxi, en god kombi. Ferrero Rocher er jo bare så fantastik, det eneste minus er nok at når jeg har spist en, okay to, så kan jeg ikke mere.
  Og ja godt nok er jeg en voksen kvinde nu, men engang imellem kan jeg også godt spise en mælkesnitte, sådan helt hemmeligt, det er ikke noget jeg syntes min datter skal få smag for..

  Krydser fingre…

 • Åh gad godt at vinde den til min kæreste – som nok er lidt barnlig når det gælder jul 🙂 Og på SU er det måske ikke sådan noget man kan købe sådan her op til jul.. Og så er det jo bare en bedste chokolade julekalender man kan få :p
  Hilsen Charlotte

 • Uuuuhhh! En chance for at vinde chokolade! Jeg er helt sikkert med.
  Jeg kan ikke vælge en favorit, da jeg er delt mellem Bueno og Kinder Maxi. Begge er ganske enkelt fantastiske!!!

  Tak for en dejlig blog!

  KH Marie

 • Helt klart Kinderæg – håber altid på at legetøjet er noget man skal samle, og ikke bare de der fesne hele figuren. Og så smager chokoladen også godt 🙂

 • Her er favoritten helt sikkert Kinder Riegel (de der små stænger i en lille kasse). Det er den gode Kinder-chokolade, der er bare mere i den end der er i et almindeligt Kinderæg 😀

  Og ellers ser Nutella jo en all time favorite <3

 • Elsker chokoladen i Kinder Æg! Men må med skam indrømme, at Mælkesnitter altså også er noget jeg spiser en sjælden gang imellem 😀

  Fantastisk konkurrence!

 • Jeg er ekstrem kræsen med slik, men Hanuta og Happy Hippos kan jeg altid klemme ned! Så længe der er en kiksedel, så er alt “alles gute”

 • Fantastisk konkurrence!

  Jeg er i det hele taget glad for chokolade, men Kinder ægget er nok min favorit. Nok mest fordi der følger en masse minder med ægget. Da jeg blev passet af min farmor og farfar som lille, var det nemlig dagens højdepunkt når jeg tog farfar i hånden for at gå en tur op til købmanden for at købe et Kinder æg:-)

 • Mumme for en konkurrence!
  Og min favorit er uden tvivl Nutella – og spiser man det på rugbrød og drikker mælk til, kan man endda overbevise sig selv om, at det er liiiiiiidt sundt 😉
  Kh. Tania

 • Min favorit er nutella som jeg virkelig spiste meget af under min anden graviditet. På æble-både fordi det føltes lidt sundere…*host host*

  FED give-away!

 • Herhjemme er vi meget store fans af Kinder chokoladekalenderen. De sidste par ¨år er det dog kun sønnen der har fået. Økonomien har været for stram til at mor og far syntes de også kunne tillade sig det :0(

  Det er svært at vælge ynglingsproduktet. Er generelt set ret vild med de fleste kinder produkter, men kinder maxi king er superlækre!

 • Hvis jeg vinder den kalender, må jeg vist gå på kompromis med mit forbud mod chokoladekalender til Trolden. 🙂

  Og yndlingsprodukt er helt klart Nutella! Det er jo nærmest en institution.

 • Sikke en skøn konkurrence, den ville min chokolade-glade mand blive lykkelig for:-)

  Min favorit er helt klart Kinder Maxi:-)

  Tak for en fantastisk blog, jeg nyder at følge med!

 • Ihh en fantastisk ide og konkurrence! Åh, jeg håber at blive en af de ufattelig heldige som vinder den lækre kalender med alt det guf chokolade.-)
  Jeg er gravid med termin sidst i december, så du kan nok godt sætte dig ind i, at sådan en kalender med et stykke dejlig chokolade til gravid-sulten HVER DAG i december vil være ikke mindre end PERFEKT, mums:-)

  Min favorit chokolade fra Ferrero er Kinder surprise æg – det er bestemt ikke kun forbeholdt påsken, det er de da for gode til! Men det er godt nok svært at vælge for jeg ææælsker også Ferrero Rocher, så de to ting kæmper om 1. favorit-pladsen:-)

 • Kinderæg har altid været min absolutte yndlings chokolade, men efter, at jeg er blevet ældre, synes jeg ikke, at der er nok chokolade. Jeg er heller ikke så stor fan af legetøjet længere.

  Nu er Kinder Maxi min favorit. Det er jo det samme som kinderæg, der er bare mere chokolade. Blandingen af mælkechokolade og det hvide i midten, er perfektion.

 • Mmmm lige noget for min og min datters søde tand. Og der er vist ingen tvivl om at Ferrero Rocher er favoriten her i huset.

 • Ferrero Rocher er og vil altid være min yndlingschokolade. En kombination af det bløde, det knasende og det lækre- nommenom… 😛

 • Ej en skøn præmie, håber heldet er med mig. Men for nok svært ved at få den for mig selv, med en dreng på 3 og en mand der bare elsker chokolade 🙂

  Min farvorit er Ferrero Rocher 😉

  Kh Rie

 • Wow! Har ALTID været fan af Kinder, og selvom jeg er mor, er jeg sikker på, jeg nok skal få spist det hele helt selv! 😉

 • .. Ej, men altså dette er jo den skønneste konkurrence! 🙂

  ALLE kinder lækkerierne er fantastiske, men lige siden barndommen må jeg sige Kinder Maxi er og bliver number 1!!

 • Der er helt klart 2 favoritter: Kinderægget og TicTac !!!!!!!! Håber at vinde – datteren arvede min svaghed for Kinder 🙂

 • Hjemme hos os er det ikke kun vores børn der sværger til Kinder…Det gør vi voksne også..Vores små børn har altid kunnet lige ægget.Det er optimalt:legetøj og delikat chokolade i et. Vores store pige ælsker at få det store Kinderæg till påske og Kinder julekalender til jul..Behøver jeg nævne alle de de andre ting der slinker ned til hverdags?!.
  Mig og min mand købte en masse bacio med de små digter(vise ord i ) som vi brugte til vores bryllupsinvitationer..
  Wow hvad fik vi spist chokolade(vi skulle jo bruge nogle tredive invitationer).Og så kloge vi blev citerandes ….Derfor vil Bacio altid betyde noget særlgt for os og a ltid minde os om vores kærlighed til hinanden ,som mand og kone!

  • Sød historie 🙂 Meget opfindsomt, jeg har aldrig tænkt at de kunne bruges til noget, men det er rigtig godt set og ja, så har I jo også en god reminder om noget helt fantastisk når I bliver lækkersultne 🙂 Håber I vinder en af kalendrene, det er da vist på sin plads 😉 Held&Lykke!

 • Jeg er vild med “Happy Hippo” – og i Tyskland, fåes de både med kakaocreme og mælkecreme… MMMMM, siger jeg bare 🙂

 • Nød det, da den yngste ikke kunne lide chokolade og fik et kinderæg med storesøster, blot for at få overraskelsen. Hvem måtte ofre sig og spise chokoladen … ;0) Nu har han desværre fundet ud af at det virkelig er “hele tre ting på én gang” ;0/
  Kan nu også rigtig godt lide ferrero rocher, som nok er favoritten, selvom om æggene altid vil gå i mit i dre barn.

 • Min favorit er helt klart Kinder Maxi. Når vi få besøg af familien fra Tyskland, har de gerne en GIGA-pakke med 50 stk med. Puha. Men det værste er, at de er væk i løbet af få dage. (Jeg synes iøvrigt det er dybt dybt uretfærdigt, at Netto har placeret dem liiige ved kassen…og så i øjenhøjde, det er decideret fejt.

 • Min lokale kiosk har et produkt, der desværre ikke er med på sitet. Det hedder Kinder Country, og det er nogle små barer med korn i. De smager himmelsk!!!!

  Ellers må de blive Ferrero Rocher med nødderne i – det er også guf!

  Børnene foretrækker helt klart kinderæggene pga legetøjet. Jeg kan sagtens følge dem – som barn havde jeg selv en lille æske kun med Kinder-figurer 🙂

 • Min favorit er ubetinget Nutella…det er ikke noget som en krukke nutella på et stykke franskbrød:-) Det smager alt for godt, og ingen kopier kan nå nutella til sokkeholderne. Så er det sagt!!

  Jeg er sikker på, at min ældste søn vil elske en kinder-julekalender, så jeg krydser fingre!

 • Kinder Maxi er min favorit – skarpt efterfulgt af Nutella! De to produkter bliver jeg vist aldrig for gammel til 😉

 • Sidder her i en nattevagt og bliver rigtig lækkersulten. 🙂

  Jeg er vild med Ferrero Rondnoir og tror bestemt at jeg må have nogle stykker med i min næste nattevagt..

 • Det må ubetinget være “Die längste Praline der Welt” – Duplo! Man er vel opvokset med tyske TV-reklamer?

  Ellers kan jeg også svært nemt fristes af Ferrero Rondnoir eller Ferrero Küsschen 🙂

  Men Kinder Chokoladen *namme nam* – Tror jeg vil være så god at dele med Manden Min og Ungerne, hvis jeg vinder 😀

 • Kinderæget!!! Da det altid er SÅ spændende at se hvad der gemmer sig inden i…sønnen får legetøjet og moderen chokoladen;)

 • jubbi fedt med sådan en kalender…….vi er vilde med ferro rocher og bygger dem gerne op i en spids det ser rigtig flot ud

 • Årh vi har SÅ meget snakket om hvor NICE det ville bære at have sådan en i min projektgruppe, haha!! Ville klart gøre mørke decembermåneder bedre 🙂

  KH Regitze

 • Min favorit er Schoko Bons.

  Det er virkelig smagen af min barndom. Dengang kunne de ikke fåes i Danmark, så når vi en sjælden gang kørte til grænsen, så købte jeg dem altid. Gemte dem i min skrivebordsskuffe, så min søster ikke stjal dem 😀 . Nøj, de var gode – og det er de stadig !

 • Når hele familien for alvor skal hygge, så bager vi en masse dejlige pandekager og spiser dem med Nutella og banan! Et stort hit, der falde i god jord hos de fleste:)
  Nutella er vores klare favorit 

 • Helt klart schoko bons, uhmm de er så lækre og heldigvis har jeg en pose liggende i skuffen, so
  Jeg vil skynde mig ud og sætte tænderne i!!

 • Nutella og Kinder Maxi og helst i store mængder. Minder om bilferier efter det obligatoriske pitstop ved grænsen 🙂

 • Alle kinder produkterne, kan spises hvis det skulle være. Men hvis jeg skal vælge en, må det nok blive kinder maxi. DEN er så fantstisk god!

 • Min favorit er helt klart Ferrero Rocher 🙂
  MUMS!
  Ville elske at overraske kæreste´n med sådan en julekalender – han er en barnlig sjæl ha ha 🙂 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *