Hjemme fra Amsterdam

Så er jeg tilbage efter et par helt fantastiske dage i Amsterdam.

Bugaboo har taget sig SÅ godt af os, og jeg har været i det bedste selskab, man overhovedet kunne ønske sig med 4 søde bloggerpiger fra hhv. Norge, Sverige og Finland.

Trutten og Fidusen har heldigvis haft en fest med min kæreste herhjemme, og alt var gået helt uden problemer.

Som du kan se, så fik jeg løbende en masse søde MMS’er, så jeg kunne følge lidt med i det hele 🙂

Fidusen havde taget sig nogle gevaldige powernaps, hvor min kæreste meget overskudsagtig havde gjort hele lejligheden rent og fabrikeret hjemmelavet babymos en masse – så nu er han overbevist om, at livet på barsel er piece of cake… Jeg er ret glad for, at han har to måneders barsel i vente, så han kan få et mere realistisk syn på sagen 😉

Det har været SKØNT at bo på et lækkert hotel, at spise god mad og drikke rødvin, at kunne fordybe sig i spændende samtaler, at få set Amsterdam, at sove en hel nat i en stor blød seng uden at blive vækket af en sulten baby, at have mødt 4 helt fantastisk søde og inspirerende piger og ikke mindst at blive præsenteret for Bugaboos fascinerende og kreative univers.

MEN – det bedste af det hele var nu at komme hjem til min skønne familie igen 🙂

Jeg har en masse at fortælle, berette og vise dig de kommende dage – indtil videre kan du kigge med hos svenske Lovisa og Malin, finske Linn og norske Marie – de tre første har meget flittigt blogget under hele turen, så der er masser at se og læse 😉

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *