Med Bugaboo til Amsterdam

Bugaboo har været så fantastisk søde at invitere mig til Amsterdam i næste uge. Deres hovedkontor er beliggende der, så programmet byder bl.a. på en rundtur, fortælling om Bugaboos historie, møde med deres designchef samt information om deres digitale strategier.

Derudover byder rejsen også på en rundtur i Amsterdam – en stor dejlig hotelseng helt uden børn, middag ude i byen og hyggeligt samvær med søde bloggerpiger fra resten af Norden.

Fidusen og hendes Far får til gengæld en generalprøve på deres fælles barsel, som ellers først starter om et par måneder – så det er nok primært mig, der får lidt problemer med at undvære hende (og naturligvis Trutten, men det har jeg trods alt prøvet før), og ikke omvendt 😉 Det er dog kun en enkelt overnatning, ellers havde jeg nok alligevel ikke haft mod på det – så helt hardcore, er jeg altså ikke 😀

Jeg er kæmpe fan af Bugaboo, men er desværre ikke så heldig at eje én – så måske det er mere oplagt at høre, om du mon har et spørgsmål, du gerne vil have videreformidlet til dem?
Det kan være om deres designsamarbejder (de har tidligere samarbejdet med Missoni, Marc Jacobs, Paul Frank mm), tanker om deres design, brugervenlighed, forbedringer, ris, ros – ja alt hvad du mon kunne tænkes selv at ville sige eller spørge om, hvis du fik muligheden?

For mit eget vedkommende, så skal jeg i hvert fald helt sikkert høre, om de har nye planer for designsamarbejder på tegnebrættet – der er mange spændende mærker, der ville passe perfekt til formålet 😛

Derudover glæder jeg mig til at høre om deres digitale strategier – og så er jeg spændt på at se deres nye Bugaboo Donkey – for den er umiddelbart lige hvad vi mangler, når vi skal på en længere tur, hvor Truttens ben helt er lange nok til hele turen 😉

Men altså – kom endelig med input til spørgsmål – også gerne selvom du ikke selv har en Bugaboo 😉

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *