SMUK Bouclé-jakke fra IRO

20111014-235501.jpg

Her til aften modtog jeg et nyhedsbrev fra TrierCopenhagen, der som altid er fyldt med farlige fristelser – og denne gang er jeg meget tæt på at være fristet over evne.

Jeg har nemlig forelsket mig hovedkuls i den smukkeste Bouchlé-jakke fra IRO.
Den vil gå perfekt til et par jeans og en simpel hvid tee – eller sammen med min hvide silkeskjorte fra Malene Birger og et pencilskirt for at bryde den pæne stil en smule.

Du finder den lige her.

Og nu vi taler om nyhedsbreve; har du set, at du ude i højre side af bloggen – eller via dette link kan tilmelde dig mit nyhedsbrev, hvor jeg fremover vil samle tilbud og rabatter fra mine yndlingsbutikker, info om lagersalg, skønne konkurrencer samt andre dejlige tiltag – skynd dig at blive tilmeldt – det vil gøre mig noget så glad, og jeg lover ikke at spamme 🙂

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *