Musestøvlerne fra Little Marc Jacobs er online!

Så er de fine musestøvler fra Little Marc Jacobs kommet online hos Kids of Luxury.

Jeg har tidligere blogget om dem – og forleden var jeg faktisk forbi Marc Jacobs butikken her i København for at se, om de mon ikke skulle med mig (og Fidusen) hjem – men alle par var allerede udsolgt.

Stor var derfor min glæde, da jeg opdagede dem i netbutikken hos Kids of Luxury. De er ikke købt endnu, men jeg har planer om at få solgt lidt ud af Fidusens garderobe, så det forhåbentlig kan financiere købet – så virker det ikke helt lige så tosset at kaste 485 kr efter et par støvler, hun kun kan passe i meget kort tid 😉

Billedkilde: Kids of Luxury

Obs. Links i dette indlæg er reklamelinks, hvor jeg får en mindre procentdel af et eventuelt køb genereret via linket.
Det koster dig ikke noget, og såfremt du ikke ønsker dette, står det dig naturligvis frit for at google dig frem til et direkte link i stedet.
Selve indholdet i dette blogindlæg er ikke købt eller betalt af en sponsor – det er stadigt et udtryk for min egen, selvstændige mening.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *