SMUK Vinterfrakke fra By Malene Birger

Forleden spottede jeg den smukkeste vinterfrakke fra By Malene Birger i hendes netbutik.

Jeg havde jo ellers købt en frakke tidligere, men da den ankom, opdagede jeg, at der ikke var noget foer i – så den måtte desværre retur.

Frakken her fra By Malene Birger er virkelig helt perfekt! Jeg elsker farven – den er nemlig klassisk, selvom den ikke er sort – og så er snittet lige dét, jeg leder efter.

Uheldigvis koster den 4.699 kr – men med hjælp fra en god veninde, så fik jeg efterhånden overbevist mig selv om, at det var en fornuftig investering, fordi den er så klassisk i sit look.

I lørdags var jeg forbi Malene Birgers butik i Indre By for at kigge nærmere på den – og det var nok meget godt for min økonomi 😉 Den var alt for tynd og er nærmere en overgangsfrakke – så lige med ét, fik jeg slået den ud af hovedet.
Så jeg er altså stadigt på jagt efter en klassisk frakke, som skal være dejlig varm – gad vide, om det mon overhovedet eksisterer?

Billedkilde: By Malene Birger

Obs. Links i dette indlæg er reklamelinks, hvor jeg får en mindre procentdel af et eventuelt køb genereret via linket.
Det koster dig ikke noget, og såfremt du ikke ønsker dette, står det dig naturligvis frit for at google dig frem til et direkte link i stedet.
Selve indholdet i dette blogindlæg er ikke købt eller betalt af en sponsor – det er stadigt et udtryk for min egen, selvstændige mening.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *