Status Fra Ej Sikke Lej Lagersalget

20110930-201301.jpg

20110930-201317.jpg

20110930-201330.jpg

20110930-201342.jpg

20110930-201409.jpg

20110930-201425.jpg

20110930-201439.jpg

20110930-201451.jpg

Jeg var så heldig at være til “forpremiere” på Ej Sikke Lejs lagersalg her til eftermiddag og havde lovet at komme med en status på udvalget 🙂

Der var SÅ meget at vælge mellem, at man næsten gik helt kold 😛
Det hele var sorteret fint i størrelser, styles og hhv drengetøj og pigetøj.
Der var rigtig god plads mellem bordene, og der gik hele tiden søde piger rundt og ryddede op, lagde på plads og fyldte op med varer.

Der var både sommertøj og vintertøj, undertøj, sengetøj, flyverdragter, badetøj, strømper og hagesmække – bomuld og velour – alt hvad du kan drømme om.

Der var store IKEAposer til at shoppe med, sorteringsborde, hvor man kunne få styr på sin fangst – ja der var sågar et legehjørne til børnene med legetøj, tegnefilm og tegnesager.

Jeg kan desværre ikke huske så mange af priserne – en langærmet body koster vist 75 (40 hvis den er ensfarvet), strømper 20 kr og 2 sæt undertøj for 100.

Alt i alt var det et helt perfekt lagersalg, som var utroligt velorganiseret. 🙂

Du kan læse mere om tidspunkt og adresse lige her.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Lagde du tilfældigvis mærke til, hvordan udvalget til drenge i str. 86-92 var? Synes altid at der er meget lidt af den str. til lagersalg.

  • Ja for min svigerinde shoppede til min nevø i præcis den størrelse 😀
   Der var et kæmpe udvalg – og hun fik også en rigtig stor stak med hjem 😉

  • Altså hvis du kan lide Ej Sikke Lej, så synes jeg helt sikkert, du skal af sted – det er der mest organiserede lagersalg, jeg har været til 🙂

 • Jeg var forbi lørdag kl. 11, og jeg har ALDRIG set så lang en kø før til et lagersalg – eller noget andet for den sags skyld!! Det var fuldstændig sindsygt, så vi opgav, rigtig skuffede. Og når jeg nu ser dine billeder, bliver skuffelsen da kun endnu større 🙁 Men tænker lidt det kunne være interessant at høre fra nogle, som var der lørdag, hvordan de oplevede det?

  Heldigvis kom vi forbi Wheats lagersalg næsten lige ved siden af, så fik i det mindste lidt med hjem 🙂

  • Ah hvor irriterende Anna – det er nok også lige i primetime, I er kommet…

   Wheat er også altid godt – jeg nåede ikke forbi denne gang, men jeg var der for en måneds tid siden.

   Og hermed en opfordring til at komme med input, hvis nogen har været til ESL lagersalg i weekenden 🙂

 • Jeg var afsted søndag kl. 10. Og da vi kom var der kø, men det var ikke så galt og vi kom alle med ind med det samme og pladsen derinde var helt fin og køen rykkede hurtigt.

  Som jeg ofte oplever på lagersalg var der desværre ikke rigtig noget drengetøj i str. 104, som er den str. Johannes bruger. Drengetøj i str. 68/74, som Villum skal til at bruge, havde et ok udvalg. Men som altid er udvalget til piger bare meget bedre.

  • Ja du har ret – der er ALTID et finere udvalg til piger – men min kæreste synes sjovt nok det er omvendt 😀

 • Søndag over middag, var der slet ikke kø – hverken for at komme ind eller ved kassen.

  Men udvalget var ikke så stort i str. 50/56 til drenge, faktisk endte jeg med at købe str. 62 og 68 i stedet for. Men der var fint med plads og ok priser.

 • Jeg var der lørdag morgen og stod i kø i omkring 1 time. Jeg var desværre skuffet over udvalget. Flere ting var der også sidst – der var køen bare kortere. Men købte da et par småting, men Ej Sikke Lej lagersalget hører til i den dyre ende. Ofte kan man få de samme ting til samme pris på udsalg.

  • Æv hvor ærgerligt at høre!
   Jeg synes heller ikke, at priserne var helt så lave som til nogle af de helt billige lagersalg, men til gengæld var udvalget større end til udsalgene 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *