All For Children Collection by H&M

H&M har  begået en genistreg i min bog – de har netop lanceret den fineste kollektion kun til børn, hvor 25% af salgsprisen går til UNICEF’s børneprojekter i Bangladesh.

Jovivst er der mange tøjfirmaer, der laver samarbejder med forskellige velgørende organisationer, så vi alle kan shoppe med god samvittighed – og det er egentlig heller ikke dét, der gør mig så begejstret – nej det er simpelthen det fantastisk fine tøj, som denne kollektion indeholder.

Til Trutten skal jeg helt sikkert have fat i nogle af de fantastisk fine striktrøjer, der er i kollektionen (det er halv kashmir, halv uld) – og så er jeg håbløst forelsket i den fine pelsvest, tunikaen og frakken til pigerne. Derudover synes jeg, at de storblomstrede styles minder enormt meget om den kommende H&M Conscious Collection.

Kollektionen findes fra str. 86-128 og sælges i udvalgte butikker landet over samt i H&Ms netbutik – og den landede faktisk allerede i butikkerne i går.

Udover det meget flotte tøj (pokkers at Fidusen ikke er så stor, at hun kan passe pigetøjet), så er der også lidt andre fine ting, der ikke har så meget med tøj at gøre – deriblandt det fine, fine får Mouritz, som har en komplet garderobe med miniudgaver af tøjet fra børnekollektionen. På den måde kan barnet og dets bamse(får) være ens klædt – det bliver da næsten ikke mere nuttet!

Fåret koster 249 kr – inkl. en kuffert med dens tøj 🙂

Jeg er ikke helt sikker på, om det mon virker – men her skulle gerne være et direkte link til lækkerierne i H&Ms netbutik.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *