Fantastisk sæt til børnefødselsdag

Til alle Truttens fødselsdage (dvs. to indtil nu 😀 ) har jeg haft enormt svært ved at finde pynt og service, der passede til min smag (han har jo hidtil været så lille, at han ikke har haft den helt store mening om det selv). Alt med hhv. Spiderman, Cars og lignende figurer har været bandlyst – og dermed er udvalget svundet betydeligt ind.

Jeg er imidlertid faldet over disse fine fødselsdagssæt fra et fransk mærke, der hedder My Little Day, som er smukke, finurlige og appellerer til både børn og voksne.

I Danmark kan de købes hos Mimi’s Circus (som er en rigtig lækker netbutik) – de har et sæt til hhv. drenge og piger, som hver koster 499 kr.

Billedkilde: Mimi’s Circus

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • hvor er det dog yndigt, men sådan nogle børnefødselsdage kan jo hurtig strække sig over 2-3 omgange og så er 1000-1500 pludselig en stor post for service:)

    Jeg synes, som dig, også at cars osv er mindre kønt men “desværre” er min dreng 4 så han er jo lige målgruppen..vi styrede dog pænt uden om det og fandt nogel lækre naturlige print med cupcakes i jordfarver han kunne acceptere:)

    -men der mangler altså lidt drenge lir på den front:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *