Dagens Mor :)

 

Lige et par hurtige billeder af dagens outfit, inden jeg joiner Fidusen i Drømmeland.

Lige for tiden har vi nogle laaaaange nætter, hvor det er tydeligt at mærke, at hun efterhånden er ved at være så stor, at mælk ikke helt er nok til at mætte en sulten frøken – men hvor hun samtidigt ikke er specielt begejstret for at smage på alle de forskellige slags grød og mos, jeg står og kokkererer til hende.

Jeg er normalt ikke specielt påvirket af at miste noget af min nattesøvn, men lige for tiden er jeg simpelthen nødt til at snuppe mig en formiddagslur – og når jeg så samtidigt har verdens længste to-do liste, så føles det en smule stressende at ligge og sove tiden væk.

Heldigvis har vi her til aften været til fødselsdag hos min Svoger, som bød på lækkert mad, hjemmelavede flødeboller og Hansen is – så jeg er mæt, veltilpas og klar til kamp i nat 😉

Nederdel: T by Alexander Wang -.- Jakke: Zara -.- T-shirt: T by Alexander Wang -.- Sko: Converse

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *