Der er fyldt op på glædeskontoen

I dag har været én af de dage, som har været spækket med gode, skønne oplevelser, som man kan trække på de næste mange grå regnvejrsdage.

 • Solen har skinnet – og det har været dejlig varmt!
 • Jeg har spist lækker brunch med en skøn veninde (og Fidusen) og har gået en laaaang tur i det skønne vejr.
 • Solen har skinnet – og det har været dejlig varmt!
 • Trutten har været på sin allerførste tur i biografen med farmand – og de havde begge nydt det i stor stil (Trutten formåede at sidde helt stille en time i træk – det er nok sådan ca. aldrig sket før)
 • Her til eftermiddag og aften var jeg alene med begge børn og var totalt overskudsmor som; legede med togbane, legede med biler, byggede hule, klippede Trutten (Mor jeg vil gerne have fint hår som Vilma fra vuggestuen), fik lavet majsgrød til Fidusen og boller i karry til Trutten og mig, havde begge børn i bad, læste bøger, tegnede, ryddede op – og sluttede af med godnathistorier for dem begge inde i Truttens seng, hvorefter de stille og roligt faldt i søvn i hver deres seng og nu sover sødt, mens jeg nyder roen og benytter mig af muligheden for at få arbejdet en smule.

Jeg kan godt afsløre, at sådan en dag hører til sjældenheder – så jeg har labbet det i mig og gemt fornemmelsen helt inde bagerst, hvorfra jeg kan hive den frem igen, når de begge græder om kap, huset flyder og jeg hvert andet minut tjekker uret for at se, hvor tidligt jeg kan tillade mig at putte dem i seng 😉

Jeans: Acne -.- T-shirt: T by Alexander Wang -.- Jakke: Zara -.- Sko: Converse

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Det lyder som en skøn dag, Lisbeth 🙂 Er Vilma et meget almindeligt navn nu om stunder? Ellers tror jeg måske, jeg kender hendes far… Og hvor er det nogle skønne billeder af Trutten og Fidusen!

  • Jeg kender i hvert fald et par stykker af dem – men hende her bor på Østerbro og har en stor hund – og så kender jeg også en anden smuk Vilma, som netop er blevet storesøster til en lille pige -er det mon én af dem, du kender? 😀

  • Det havde jeg heller aldrig forestillet mig de første par måneder, men nu er Fidusen jo så stor, at hun gerne vil ligge og lege – og hvis hendes store idol, Trutten, gider at sidde ved siden af hende og lege med biler, så er hendes lykke gjort. Det gør altså det hele meget nemmere 🙂
   Så hæng i en måneds tid endnu – så vender det hele 😉

 • Åh hvor er det altså dejligt med sådan lidt overskud, for ja med to små er man desværre hurtigere til at huske på bad,mad,transport frem og tilbage og vasketøj osv:)

  I går lejede min mand løvernes konge (eller kongens løver som min dreng sagde) og så var den store længe oppe og hygge med dyner og popcorn helt til klokken 21, mens den lille lå og puttede ved siden af.

  det skal man huske når nu den store er træt fordi han var sent oppe igår og den lille er ved at få tænder og man ikk har andet end kedelig rugbrød og mælk i køleren og egentlig godt kunne bruge en god sandwich i solen og en skummende latte!:)

  • Du har helt ret Karin – der går nemlig hurtig hverdag i den, når der er minus på overskudskontoen – og det er jo lige præcist i de situationer, at man har allermest gavn af at lave hverdagen til fest – omend det så bare drejer sig om at putte farvestrålende sugerør i koppen med mælk eller at stikke rugbrødet ud i sjove stjernefigurer, inden man smører dem med leverpostejen (og hvor lyder det altså som en hyggelig aften, de havde sig!)

  • Ja det kan man leve højt på længe – fx en dag som i dag, hvor Trutten vågnede i nat og krævede yoghurt med havregrød – hvorefter han fik vækket Fidusen, som førte an i en større fest herhjemme 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *