Ej Sikke Lej Lagersalg i København

Så skal vi til det igen – det er sæson for lagersalg, så det er nu, du skal have styr på indkøbslisten til den kommende sæson, så du kan få gjort dig et par kup 😉

Min kæreste har tidligere erklæret, at Ej Sikke Lej er hans klare favorit, når det kommer til lagersalg (han er stort set altid med mig, så han kan passe børnene, mens jeg shopper løs 😉 ), fordi det er så velorganiseret, og fordi de altid har tænkt på både mænd, børn og mødre.
Det er en ny adresse denne gang, som ligger dejlig tæt på vores lejlighed – så det bliver næsten ikke bedre!

Ej sikke lej inviterer dig til LAGERSALG i København!

Nu har du mulighed for at gøre et kup på et hav af lækre varer fra vores sommer kollektion 2011, samt udvalgte varer fra vores tidligere kollektioner.

Kig forbi og bliv fristet af vores mange farverige print, lækre økologiske striber, denim og blød frotté og velour. Der vil være ekstra TILBUD på enkelte print serier.

BEMÆRK ny adresse i København v/ Nordhavn st.!

Vi tager Dankort – men HUSK KONTANTER for hurtigt betjening.

KØBENHAVN
1. oktober – kl. 10 – 18
2. oktober – kl. 10 – 18
3. oktober – kl. 10 – 18

Kulturkajen Docken
Færgehavnsvej 35
2100 København Ø

NY ADRESSE – denne gang åbner vi lagersalget op på en helt ny adresse på Kulturkajen Docken i Nordhavnen, som ligger blot 20 min. gang fra Nordhavn station.

Her har vi fået ekstra god plads mellem bordene og vi tilbyder at barnevogne kan parkeres indenfor. I området er der god mulighed for parkering og P-vagter vil hjælpe dig på vej.

Igen i år har vi sat plads af til børn og barnlige sjæle. Sulten og tørsten kan stilles i Dockens café, som serverer lækre sandwich, kage, kaffe, the og vand.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *