Nyt Køb // Vinterfrakke

Det der med vinterfrakker er altid lidt svært, synes jeg.

Det er jo egentlig dét stykke tøj, man bærer allermest i løbet af en sæson, så den skal jo gerne være helt perfekt – men samtidigt så er jeg efterhånden også blevet sådan en gammel frossenpind, at jeg er nødt til at have en praktisk og varm frakke  – og det komplicerer altså sagen en hel del, for varm og chic går ikke ret ofte hånd i hånd.

De sidste to vintre har jeg haft en billig frakke fra Zara – den viste sig ved at lykketræf at være yderst graviditetsvenlig, så den kunne sagtens rumme min store mave. Til gengæld, så ER Zara bare ikke specielt leveringsdygtig i produkter af høj kvalitet, så frakken overlever vist ikke endnu en sæson.
Jeg har derfor været på udkig et stykke tid allerede, og jeg har forelsket mig i adskillige frakker – for så hurtigt at opdage, at de kun indeholder 30% uld – og det er altså ikke helt nok til en kold vinterdag.

I dag på The Outnet faldt jeg over denne frakke fra Vanessa Brono Athé som er i 80% uld – Mormor likes! 😉

Den er militærinspireret, og selvom det ikke just er en ny tendens, så strækker den sig heldigvis også ind i denne sæson – og så er den også tilpas nedtonet med detaljerne, så den sagtens kan blive en klassiker i garderoben.

Det er jo altid en smule risikabelt at købe en frakke over nettet – jeg er især en smule nervøs for selve pasformen – primært hvor taljeret frakken er (den slags synes jeg altid, de snyder med på billederne vha et par knappenåle 😀 ), men nu tager jeg chancen.

Frakken var sat ned med hele 70% – så jeg turde ikke at tænke længe over det, før den røg i kurven.

Billedkilde: The Outnet

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *