Afdæmpet og smukt aktivitetsstativ

Da jeg i sin tid var gravid med Trutten, var jeg utrolig videbegærlig og surfede nettet tyndt i min konstante jagt og søgen på det helt perfekte udstyr til min lille baby.
Noget af det, jeg gentagne gange læste, var hvor vigtigt det er at finde det helt rigtige aktivitetstæppe. Et jungletæppe med blinkende lys og letgenkendeligt musik fik flest anbefalinger, så det købte jeg fluks til min kærestes store skræk.

Jovist var det et stort hit hos Trutten, som fægtede vildt med arme og ben og udstødte høje jubelhvin, når der blev tændt for musik og lys – men åh hvor var det altså ikke særlig fint at kigge på i vores ellers så nydelige og meget hvide stue.
Det blev fundet frem igen, da Fidusen havde meldt sin ankomst, men da vi for en måneds tid siden skulle af sted på ferie, var gode råd dyre. Det var jo ikke just nemt at proppe i en kuffert, og på det tidspunkt havde Fidusen præcist den alder, hvor hun ikke kunne så meget andet end at ligge på ryggen og daske til legetøj, der hænger ned over hovedet på hende.
Derfor faldt jeg over et helt enkelt aktivitetsstativ i træ fra Moulin Roty, som nemt kunne skilles ad og puttes i kufferten.

Det var helt perfekt til formålet – Fidusen blev underholdt af sine farverige favoritter fra Lamaze, som fint kunne hænge på stativet.
Da vi kom hjem, var min kæreste derfor ikke sen til at skifte det ud med jungletæppet – så hun nu i stedet ligger på sit fine quiltede tæppe fra Poppy Rose – og vores øjne (og ører) kan få lidt ro herhjemme.

Selvom det stadigt er hendes pangfarvede legetøj, der hænger på stativet (og jeg har så endda valgt de mest neutrale ting til billedet 😉 ), så passer det stadigt meget bedre ind i vores hjem. Derudover er jeg også ret overbevist om, at Fidusen kun har godt af, at der ikke er alt for mange sanser, der bombarderes med indtryk på én gang, men at det hele er lidt mere stille og roligt – så gammel er hun trods alt heller ikke endnu.
Aktivitetsstativet i træ fra Moulin Roty koster ca. 300 kr og kan bl.a. købes online lige her.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Sig mig, Lisbeth, mener du ikke Fidusen i sidste afsnit? Du har nemlig skrevet Trutten 😉 Hvilket får mig til at tænke på, at jeg engang i mellem kommer til at kalde lille C min lillebrors navn. Virkelig mærkeligt! Måske det er min underbevidsthed, der bringer minder om ham frem som baby (jeg var 5 år på det tidspunkt)?
  Bortset fra det så er det et rigtig fint både stativ og tæppe! 🙂

  • Jo du har helt ret – det er fluks rettet!
   Nu er jeg næsten lige som min mor, som altid kalder mig min søster og brødres navne 😀

 • Ihh, Lisbeth, jeg har kigget på præcis samme aktivitetsstativ, og endda udførligt skrevet på møffepigens ønskeseddel.. selvom jeg nok ender med at må købe det selv. Det er simpelthen så fint!

 • Det er så fint, det stativ, og vi har det også af præcis samme grunde som du skriver. Desværre er det lavet så det nemt går i stykker og falder fra hinanden (det er sket for tre, jeg kender også), det er gevindet hvor tværstangen skrues i, den er gal med – ret ærgerligt når det er så fint! (Kan jo evt. afhjælpes med en klat lim, men så kan det jo ikke skilles ad længere…).

  • Nej hvor er det dog irriterende!
   Faktisk er vores også allerede lidt “løs” i leddene – faldt dit helt fra hinanden?
   Jeg købte mit hos Kausella men har vist desværre ikke gemt kvitteringen.

   • Ja, det blev mere og mere løst og faldt så fra hinanden. Problemet var, at jo mere jeg strammede, jo mere gik gevindet i stykker – hvilket jeg først fattede da det faldt sammen! (Måske man bare skal lade være med at stramme?) Til gengæld var Klodsmajor super søde og tog det retur uden problemer 🙂

    • Argh hvor er det typisk – jeg synes ellers altid, jeg gemmer kvitteringer, men det blev købt, lige inden vi tog ud at rejse, så den er glippet i farten.

     Jeg krydser fingre for, at mit ikke ryger helt fra hinanden.

 • Hej Lisbeth.
  Jeg ved godt det er et ældre indlæg. Men jeg er helt vild med legetæppet, er det hjemmelavet eller hvor stammer det fra??
  Mvh
  Camilla

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *