Min Smukke Pusletaske fra Marc Jacobs

Jeg har tidligere vist min pusletaske fra Marc Jacobs frem her på bloggen. Det er dog efterhånden et par år siden, så jeg synes godt, den kan tåle et gensyn – især nu, hvor det er en ny lille baby, der har fået lov at indtage den med sine ejendele 😉

Da jeg var gravid med Trutten, fik jeg den i gave af min kæreste – allerede inden, jeg overhovedet var gravid, havde jeg nemlig fablet om den og havde sågar overvejet at købe den, så jeg kunne have den liggende i skabet, til der en gang blev brug for den 😛

Nu er det som sagt mit andet barn, jeg bruger den til -og den er stadigt lækker og smuk at se på – og den har altså været flittig brugt! Så her hænger pris og kvalitet heldigvis en smule sammen.

Der medfølger et handy pusleunderlag med Marc by Marc Jacobs logo på – og så er den indrettet med en masse små rum og lommer, og indvendigt er den foret med et vandafvisende materiale – så den er ikke kun lækker i designet, men er rent faktisk også praktisk som pusletaske!

Den fåes desværre ikke længere, men kan fra tid til anden opstøves på Ebay ved at søge på fx “Marc Jacobs diaper”. Der er i stedet kommet en ny model på markedet – men mere om det senere 🙂

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *