Ny Kategori på Bloggen – Trutten på Tur!

Så har jeg atter fået tiltusket mig lidt tid foran computeren, mens min Mor har travlt med at underholde Fidusen – den lille skrigeskinke af en baby.

Jeg har længe været særdeles utilfreds med, at jeg kun har en enkelt kategori her på bloggen – Trutten Tester – så nu har jeg selv skredet til handling og har oprettet en helt ny kategori – Trutten på Tur.

Hvis jeg selv skal sige det, så er jeg jo lidt af en Verdensmand. Jeg har allerede adskillige flyveturer bag mig, jeg har boet på alverdens hoteller og har spist på de fineste restauranter rundt om i verden (omend jeg nu stadigt er svært glad for Den Gyldne Måge).

Alle disse erfaringer kombineret med min sans for kvalitet samt mit kritiske blik, gør mig til den perfekte mand til jobbet, når det kommer til at anmelde forlystelser, rejser, underholdning og diverse andre tiltag, der måtte fange min opmærksomhed.

I den forgangne uge var jeg derfor blevet inviteret på et ferieophold, og jeg havde været så venlig at tage resten af familien med (hånden på hjertet, så havde jeg gerne taget turen alene, men på grund af den tåbelige lovgivning her i landet, så har jeg endnu ikke lov til selv at køre bil, og selv på mine flotte lilla løbecykel, så var det altså en lige lovlig lang tur, så nogen skulle jo køre bilen).

Det var en uge lige efter min smag – hvor JEG var i centrum, og hvor JEG fik lov at styre slagets gang i forhold til at bestemme, hvad tiden skulle fordrives med.

Min Mor skal lige have lagt billederne over på computeren, så jeg kan udvælge de eksemplarer, hvor jeg tager mig allerbedst ud – men så snart hun er færdig med det, så kan du godt forvente et blogindlæg, der får alle min mors indlæg til at blegne – hvor du kan læse om min ferie i det nordjyske samt se, hvilket feriested, der var så heldig at få æren af et besøg af undertegnede (jeg havde faktisk ærlig talt lidt ondt af Kronprinseparret og de royale tvillinger, som samtidigt med mig også var på besøg i Nordjylland – jeg mener; der var jo ingen tvivl om, hvem der var stjernen og løb med al opmærksomheden, og det var da en anelse synd, når de nu havde gjort sig så stor umage med at planlægge deres besøg…).

Kys kys,

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *