For et års tid siden…

…var det min lille dreng, jeg svingede i armene iført denne kjole – og nu er det min lille baby pige, der får sig en tur.
Rent tilfældigt havde min kæreste taget dette billede af os – og da jeg så det på computeren tilbage i Danmark, kom jeg pludselig i tanke om det gamle billede af Trutten og mig.

Lidt sjovt at tænke på, at sidste år i maj, hvor billedet af Trutten og mig blev taget, der havde vi ingen anelse om, at vi et år senere, skulle få sådan et fint nyt medlem af familien.

I dag er min kæreste på vej hjem fra Skanderborg Festival – og sidste år, da han var på vej hjem, fandt jeg ud af, at jeg var gravid – så han blev mødt af Trutten i en hjemmekreeret t-shirt med teksten “jeg skal være storebror”.

Faktisk filmede jeg det hele på min mobil, men uheldigvis fik Trutte aka pilfingeren slettet optagelsen et par dage senere – det havde ellers været fint at kunne vise Fidusen, når hun bliver lidt ældre.

Kjole: Zara -.- Sandaler: ASOS

Fidusen: Poppy Rose fra top til tå :;)

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *